29

11.09.

преди 10 години

Днес е 11.09, моите съболезнования на обикновените американци, пострадали или загубили близки при тази операция на ЦРУ, ...а да, щях да забравя, чЕстит пРазник, на Одисей, обективен, Буш-старши, Буш-младши ..и техните господари-добри пари изкараха тогава ... знам че според тях и за това е виновен Путин, няма нужда да го пишете!

28

dtyn

преди 10 години

RE Одисей 1Брат, след като си разбрал че Асад както и Кадафи и Садам бяха остатъци от едно отминало време, напиши два реда какво хубаво се случва след смяната им?*** реално, а не разни там хипотечни разсъждения стил БАН.

27

обективен

преди 10 години

До a,Въпросa ти покaзвa дълбоко зaблуждение или неосведоменост. Дa aмерикaнците сa демокрaция, със всички основни белези, определящи товa обществено устройство- изборност, свободa нa словото, чaстнa собственост, търпимост и толерaнтност. Все нещa, които в Сирия ги нямa, a до голямa степен и в Русия! Кaзвaте, че Aсaд зaщитaвaл влaсттa си и Сирия?, от бунтовниците с тaнкове, aвиaция и бомби. Кaквa е тaзи влaдт, която се нуждaе от убийствa? Ето я рaзликaтa, нa Зaпaд влaсттa не се брaни с тaнкове!

26

фсб

преди 10 години

всички тъ*паци, които подкрепят САЩ - питайте бабите и дядовците си какво е война ако помнят, питайте ги за бомбандировките на София, тогава се замислете дали да подкрепяте лъжите на САЩ за започването на поредната война. Замислете се също така, не подкрепят ли САЩ в момента бунтовниците излямисти и Ал КАида - същите, срещу които се бореха и които на тази дата уж им разбиха СТЦ, къде е логиката? Замислете се щом ги подкрепят, дали всичко това от 11.09.01 до сега не е ли дирижирано от тях самитЕ?

25

Registriran

преди 10 години

До Не разбиращ Ами не е редно, защото те "бунтовниците"-терористите химическите оръжия не са ги извадили от мазето на баба си, демек някой им ги е дал, та Асад не е, Русия не е, та ако се окажат американците, как да обвинят своите?

24

Анонимен

преди 10 години

Да,Щатите са демокрация,особено сравнено със Сирия,не знам какво си представяш под демокрация,абсолютни неща на този свят няма,но да кажеш,че САЩ не са демокрация трябва да си Ким Чен Ун с неговото понятие за справедлив обществен строй.Самият факт,че имат черен президент е достатъчно показателно.

23

обективен

преди 10 години

Ще се опитaм дa поясня нa увaжaемия с "изкупувaнето нa дългa", aмерикaнският " дълг" е вътрешно държaвен, нa този принцип се бaзирa цялaтa резервнa финaнсовa системa в СAЩ. Китaй и икономикaтa му сa зaвисими от зaпaдния пaзaр, без него именно той би фaлирaл, a не нaй- голямaтa икономикa- СAЩ!

22

Анонимен

преди 10 години

Промитите мозъци отново виждат руснаците като спасители, аве кофи празни, Путин си преследва газовите и оръжейни интереси в Сирия, изобщо не става дума за такива абстракции като справедливост и спасяване на горкия Асад. Обама тропна по масата и демонстрира решимост и рашъните се разтърчаха да посредничат, а преди това се правиха на улави.

21

Краси

преди 10 години

САЩ финансират и въоръжават терористите в Сирия,и много хора вярват че те са знаели и одобрили използването на химикалите,всички знаем че САЩ не се спират пред нищо само и само да нападнат някоя държава.Предложението на Русия е много добро и ще спаси Сирия от агресия,но от САЩ всичко може да се очаква не е чудно скоро да има нова провокация и нов повод за агресия..............

20

а,

преди 10 години

До обективен С толкова ангажиращ ник изобщо не си обективен. Искам да ти задам един въпрос - отоговр - САЩ демокрация ли са? Ако си мислиш така, то си много далече от истината и би трябвало да си отвориш очите за повече информация. А хората и целият свят са настроени срещу САЩ единствено заради политиката им. Те борят ли се с Ислямския тероризъм или го подкрепят?! Примери много - Бин Ладен в Афганистан 80 години; Египет с Ислямски братя, Сирия с исляските терористични групировки, ........

19

Newbie

преди 10 години

Защото братушките ясно си заявиха, че ще подкрепят Сирия.. Явно САЩ се на акаха, като разбраха...

18

член

преди 10 години

Обама не е Тексаския алкохолик Джордж Буш. Обама е малко по мъдър полтик.

17

simeon.mihaylov

преди 10 години

Руснаците направиха най-хитрия ход в ситуацията. Не е флотът им в Средиземно море.Дадоха повод на Обама да си припише заслугите за мира :) Руският външен министър е инициирал сделката, при която химическите оръжия на Сирия да преминат под международен контрол. Така хем избягват сблъсъка, хем блокират по-нататъшни спекулации, хем дават повод на Обама да помаха весело пред американците и "Свободния Свят" и да получи ръкопляскания :)

16

Не разбиращ

преди 10 години

Ако се окаже че химическите оръжия са използвани от бунтовниците, не е ли редно Обама да започне военни действия срещу тях, и да подкрепи Асад ?

15

Анонимен

преди 10 години

Всъщност Обама никога не е искал да напада Сирия и няма да го направи в този формат на "коалиция". А тази сутрин дойде и новината, че и Мишел е казала,че е против войната. Ясно е, че някой преди това й е казал да го каже. Иначе война ще има, но тя ще почне по съвсем друг начин и друг повод.

14

Гришата

преди 10 години

Положението е "дай ми играчката ти за да не те набия"

13

обективен

преди 10 години

Отговaрям aнблок, зaщото види се в този форум доминирaт руските лaкеи. Тезaтa зa добро и зло е основополaгaщa зa светa от неговaтa зорa, тa и до днес. Сaмо че вaшето "добро" се основaвa именно нa рускaтa пропaгaндa зa "добрия" Aсaд/ Русия и трaдиционно "злия" Зaпaд. Товa другaри не е от вчерa, a от десетилетия и е aбсолютно невярно твърдение! Вие зa кaкъв свят пропaгaндирaте? Сирия демокрaция ли е в моментa, или кървaвa диктaтурa? Нa милионите бежaнци от Aсaд кaкво ще кaжете? Aсaд е сбъркaл...))

12

4321

преди 10 години

Ето за това Владимир Путин е велик държавник. Викайте ми комунист, фашист, сталинист и квото щете. Човека прати голяма част от флота в подкрепа на своя съюзник. Не се огъна и не спря военните доставки когато Обама трескаво потриваше ръце за военна намеса. Това е блестяща дипломатическа победа за Русия, защото без война размазаха САЩ. Не че ако беше станал някакъв конфликт нямаше пак да ги размажат де - и за това все още не е късно.

11

Анонимен

преди 10 години

Днес е 11.09, мойте съболезнования на пострадалите и загубилите близки обикновени американци, при тази акция на ЦРУ... а и чЕстит пРазник на Буш и неговите господари!

10

макето

преди 10 години

на демократите им омекная пиш*ките