22

Йойо

преди 10 години

Червеняци, не знам къде се пънете, това не е като на село хората да гласуват за комунисти! Забравете за мераците!!

21

Георги Каменов

преди 10 години

Бих гласувал за "учителката", ако реши за нов мандат. Не се сещам за друг, които да е направил повече за толкова кратко време. Ако ще не от ББ, а от който и да е подкрепен.Да си наляга парцалите разбира се за завода за отпадъци, кучетата, *** и ***, които мърсят и грозят родния ми град. И разбира се повече детски градини и площадки, вместо кръчми, бизнес сгради и паркинги.Поздрави

20

Анонимен

преди 10 години

фандака все се изказва неподготвена.Благодарение на нея , ще продължава да ни краде Софийска водица,ще продължаваме да ползваме обиколни маршрути , заради протестите , които и тя не знае на кого и за колко време и по какъв маршрут е разрешила.Герберска долнопробна мър?ша

19

Анонимен

преди 10 години

И тази сутрин бях събуден ненавреме от любимите на кметицата бездомни ***, които се давеха в безконечен лай. Нека госпожата да е по-скромна. Оценката ще дойде на изборите догодина и съм сигурен, че тя няма да е повече кмет на столицата.

18

факт

преди 10 години

За има няма 5-6 години мутрата с фамозният прякор-ТИКВАТА от групировката ГЕРБ и неговата кукла на конци-Фандъкова сасипаха и разграбиха София.От 150 световни столици и градове София беше на 56 място по удобства за живот,сега е на 138...След ГЕРБ и потоп ! Факт !

17

Георги Каменов

преди 10 години

За 2ри път от 89та виждам кмет да прави нещо добро в СА. Софиянски беше първият и то само в началото, преди да започне да краде мащабно.Вчера се возих в метрото за пръв път за нещо като екскурзия и мога да кажа, че е далеч по-хубаво от Н Йорк, В-гтон и Лондон. Велоалеите са нещо велико, въпреки че все още не карам по тях.Виждам цветя и опити за разкрасяване навсякъде.Градския транспорт е по-поносим напоследък (изоставих колата последните месеци).Кофите не са преливали никога.

16

наглата кметица

преди 10 години

а прираст и то огромен има и в сливен, но това е заради ***, така, че прираста да си го завре там където може!!

15

Анонимен

преди 10 години

Само преди 1 седмица Фандъкова и съветниците от Герб,гласуваха против референдум за "Софийска вода" и защитиха интересите на олигархията,на колонизаторите !!София е пълна с бездомни кучета !! Това е толкова видно от всички,че на всеки 50 метра има бездомно кучеСамо преди 1г. 3-*** човека бяха изядени живи от бездомните кучета !!Избори за нов кмет заедно с тези за евро депутати !!

14

хаглата кметица

преди 10 години

До Неутрален: не съм нито червен (а съм тъмно син!) нито ***, а живеещ в тази клоака и говоря реално, тази нищо не прави или някакви трохи заради такива като тебе дето се задоволяват с трохи - две китки и един мижав фонтан на витошка правен 10 месеца!!!

13

наглата кметица

преди 10 години

не те ли е срам ***??? за кви резултати говориш??? за песовете по улкиците ли, за разбития град дори и покрай докторска градина приличащ на косово след бобмбардировките, за коларския път цариградко шосе, за което за поредна година ни излъга че ще е ремонирано (пък било то и мизерните 3 килиметра от 4-ти до 7-ми км) и очевидно няма да е, за бруталното околовръсно на което може да си разбиеш и чисто нова кола, за това, че чисто ново санирани сгради биват брутално ос.рани с графити и нищо, и прочие

12

Неутрален

преди 10 години

Г-жа Фандъкова работи умно и добросъвестно. Престанете да оплювате всеки, който не от Вашата мафия, зомбирани червени ***! Пожелавам на г-жата да не се влияе от попръжните на прописали ***.

11

Гошо

преди 10 години

Намери с какво да се похвали кметицата на София - с прираста на населението в София. Ами в останалите по-малки градове животът е повече от мизерен, а в селата и живот няма. И това се дължи на "мъдрото" ръковоство на нейната партия ГЕРБ....

10

Анонимен

преди 10 години

Мърлооооо София стана най-западналия град в цяла Европа, мърлоооооо

9

Анонимен

преди 10 години

А интересно защо тогава София миналата седмица попадна сред десетте най-западащи градове в света в една международна класация?! Имаше доста коментари по този въпрос в други електронни медии... А днес в Блиц имаше също интересна информация как дъщерята на Фъндъкова, използвайки името на майка си, притискала училища да използват нейната тур-операторска фирма, за да извозва децата на зелени училища.

8

Лелеее

преди 10 години

Град София е най-западащата столица в света благодарение на Фандъкова ,между другото леля Данче изнудва масово училищата в София да дават пари на фирмата на дъщеря и,става въпрос за милиони левове!

7

Анонимен

преди 10 години

Да хората идват в София и това е много преди Фандъкова да стане кметица и вероятно дълго след като е забравена. София по време на освобождението, преди 130г. население 10 000 души от тях 5000 българи 3000 евреи, останалото са турци и ***. Справки Уикипедия. София в края на комунизма /преди 24г/ близо 900 000 души /официално регистрирани/. София сега е близо 1 300 000 души /официално регистрирани/. Предполагам, че близо половин милион души подвизават без регистрация в София из столицата.

6

еколог

преди 10 години

Какво толкова се хвали кметицата? Кучета стават все повече, дупките също, за мръсотията да не говорим тя е навсякъде, корупцията в общината е много голяма. Фандъкова беше назначена от Борисов, кой ще гласува за нея.

5

макс

преди 10 години

Дааааа! И кучетата все повече се виждат. Защо толокова години никой не можа да се справи с този въпрос? Нещата стават все по- зле. Отговора за мен е един ЕКОРАВНОВЕСИЕ= МАФИЯ под опеката на ОБЩИНА СОФИЯ!!!

4

Vojda

преди 10 години

Taq kukumqvka po dobre da mul4i 4e e po tupa i ot TZV TZV!!! A pita i gi nqkoi horata iskat li da xodqt v Sofia. Primerno 4e metrtoto e nqkolko puti po skupo ot magistrala hemus ili struma............. i horata v plovdiv, varna moje da iskat metro primerno... are che dignah kruvnoto ot takiva tupotiii.

3

Джедай Мастър

преди 10 години

Хората идват в София, защото тук намират работа, за което тя НЯМА никаква заслуга.