24

vesko02

преди 10 години

Бпагодаря ти БСП.Подмладихте ме.Върнахе ми младостта.Живкови си правят паметник,парите както винаги ги няма,опашки за лекарства и доктори,хората пак чакат нещо да се случи.Ако изчезнат храните и стоките от магазините идилията ще бъде пълна.

23

Анонимен

преди 10 години

То ние за да имаме достатъчно розово масло за китайския пазар цялата ни страна с рози ще трябва да е засипана :DDD

22

бъдин

преди 10 години

След братската помощ от американци, немци и евреи сме най-бедни в Европа!Като дойдат хиляди китайци-остава да пием една студена вода!

21

асд

преди 10 години

в България е най-нископлатения труд в ЕС(по-евтион и от китай) и няма да плащат мита за продукцията произведена в границите на същза и т.н.ако искат да инвестират в европа, тук е най-логично

20

комумисти

преди 10 години

Среща с комунистическа държава :) Черпим "богат" опит от Русия, Северна Корея и Китай...

19

Анонимен

преди 10 години

Само те ни липсват не ни стигат турци *** и руснаци сега и китайци да ни изкупят За нас нищо

18

Urkoto

преди 10 години

До АнонименИ ще се осъществи мечтата на *** в България отново да се възцари комунизъм! Как не са се сетили песепутьовците, наистина

17

Анонимен

преди 10 години

Най-добре е да обявим война на Китай, като ни превземат и икономиката ни ще оправят, и за корупцията няма да има милост и най-важното - ще се преборят с *** раждаемост.

16

Иво

преди 10 години

Тоя *** трябва да го махнем преди да е разсипал окончателно държавата. Този не знае какво, как и кога да говори. Ако не е Станишев да му шепне на ухо няма да може 2 думи да върже. Дядка върви си в университета, където е по-малка вредата от приказките ти. Не се ли усещаш, че не ставаш за тая работа. Жалко нищожество. Титлата премиер не ти отива и няма да направи да изглеждаш по-можещ отколкото си. Умните хора знаят кога да отстъпят, но ти не си. Ти си нищо!

15

Анонимен

преди 10 години

Щом на китайците работната ръка в българия им се струва евтина смятайте колко сме зле. Алооо бадемов ела на себе си *** и почвайте да вдигате минималната заплата , че *** продажна ще разплачем няма да ни стигнат дърветата за бесилките.

14

Urkoto

преди 10 години

Китайски инвестиции и най-вече китайски високотехнологични производства и ноу-хау са чудесна новина отвсякъде, но ганьовеца гледам пак е недоволен в коментарите. Също така гледам, че платените червени драскачи още не са налазили темата в защита на партията майка. Господа, другаря Кутев май ще ви реже надницата - пропуснахте първите 10 коментара!!!

13

sokrat62

преди 10 години

Няма да се правим на китайци, няма я щото там такива като тебе Орешко ги разтрелват а в този ред на мисли то от целия МС я останат един двама я не.Ако дойдат китайците в България поне ще ни отърват от бездомните кучета щото и те като виетнамците много обичат угоените български ***, другото хубаво е, че ще се промени и цвета и очите на електората който ти гласува Орех

12

stariadub

преди 10 години

Китай го боли к...а за България, те си имат много по-важни задачи да изкупуват бизнеси в Америка, защото Китай скоро ще е световният лидер пък и там има най-много новостроящи се синагоги

11

Дяволът

преди 10 години

Аз лично предпочитам инфраструктура от китайци с ноу-хау (скоростни ЖП трасета), отколкото араби с дюнер на всеки ъгъл. Като дюнерите са с неясни субстанции в белия си сос. И са значително по-добре от ЕС, в които парите се въртят само през техни фирми (заради стандартизации, които (естествено) само те покриват). После защо родните фирми са на загуба ?! Ами по тази причина точно. Турците направиха метрото в голямата му част (бонус : теч на метростанция Сердика), за нас - малко трохи.

10

Бай Ганьо с BMW

преди 10 години

Ние сме бай *** и умеем само да крадем и пием!Няма как да станем китайци::))====================================================

9

художника

преди 10 години

До ТялотоВъв вътрешността на страната средната дневна надница е 2/два/ юана.Запитай се защо има толкова китайци у нас? Ако стандарта им е по-висок, к`ъв го дърват тука?

8

бъдин

преди 10 години

Дойдат ли китайците ще изчезнат врабчетата!Запомнете!След тях изчезват раците под камъните на брега и т.н.!!

7

Н.

преди 10 години

Не не искаме да сме като Китай. Сила номер едно в момента. По-добре да сме като Северна Корея, където имат дажба от кило ориз на седмица. Мръсни червени ***!!!!!

6

политолог

преди 10 години

Според това недоразумение Станишко ДПС с 5% подкрепа командва България щом като Дилян Пеевски е щял да командва Националната сигурност на Държавата. Това показва, че в момента България има правителство на национални предатели и не Българи. Бог да ни пази от БСП-ДПС-Атака-ДС.

5

Тялото

преди 10 години

Към днешна дата средната Китайска заплата е по-висока от БГ. В технологичния сектор има много сериозна средна класа. Като инвеститор са за предпочитане пред западни фирми.