18

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО НИЩО НЕ СПОМЕНАВАТ НАШИТЕ МЕДИИ ЗА РАЗКРИТИЯТА КОИТО НАПРАВИ БЕЛГИЙСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ ,КОЙТО БЕШЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ В ПЛЕН НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БУНТОВНИЦИ В СИРИЯ ,КАКВО РАЗКРИ ПРЕД МЕДИИТЕ НА ЗАПАД ,ЧЕ БУНТОВНИЦИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ И,ЧЕ СА ПЛАНИРАЛИ ХИМИЧЕСКА АТАКА ПО ИЗРАЕЛ ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ УДАР НА ЗАПАДА ПО РЕЖИМА НА АСАД ,ТАЗИ НОВИНА ВЧЕРА ОБИКОЛИ МНОГО ЗАПАДНИ МЕДИИ И БЕШЕ ШИРОКО ОТРАЗЕНА ОТ РУСКИТЕ МЕДИИ ,САМО НАШЕНСКИТЕ УПРАВНИЦИ И МЕДИЙНИ БОСОВЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА НАДУПЕНИ НА САЩ

17

Дяволът

преди 10 години

Може би имат нужда от ръждиви пушки и саби-дамаскини, също евентуално от тояги. Затова са избрали Албания. А как се менят времената... Преди за тях Албания обозначаваше едва ли не края на света. Сега, след като са им верен гъзоли....ъъъъ...съюзник - с гордост ги споменават като такива !

16

Мюра

преди 10 години

Очаквам сега и конгреса да гласува против намеса. Както казах преди време - всичко върви по план. САЩ ще се измъкнат някак си приемливо за тях, но остават ясен знак, че светът вече не е еднополюсен и времето когато си разиграваха коня е отминало. Тоя път със зор събраха 10 желаещи държави, едната от който Албания :) Даже и нашите дупедавци се снишиха.

15

Анонимен

преди 10 години

До обективенХапченцата, моето момче, хапченцата!

14

Рудолф Хес

преди 10 години

Е, шебека подържа тия с брадите. *** еврейско.

13

Дяволът

преди 10 години

Големичка ще му е паузата. При заплаха Дядо Иван да се намеси в комплект с Иран и С.Корея... дори ционистите се ***. Защото знаят, че един ден Ким ще се събуди просто така - накриво, и ще изстреля няколко атомни към Великите Щати. А с нападението просто провокират този ден да е по-скоро. По същия начин е и с Иран. Там не обичат да седят под щатски ботуши, а и не им пука да използват каквото имат срещу тях.

12

обективен

преди 10 години

Глупaци сте руските ***, Обaмa е нaй- пaцифисткия Президент нa Зaпaдa от пaдaнето нa Берлинскaтa стенa именно стремежa му дa е добрия господaр нa светa зaдържa силовото свaляне нa свинятa aсaд. Въпреки товa дори сaмо със зaплaхи Aмерикa постигнa своето, aко бaшaр предaде оръжиятa си той е пътник, aко не ги предaде Зaпaдa ще имa зеленa светлинa зa нaмесa, при товa aнблок! Зaщото товa е признaние зa химическaтa aтaкa! .

11

Анонимен

преди 10 години

Като гледах какви талибани стоят зад така наречената опозиция и как разстрелват от упор пленени войници от редовната армия, не съм убеден, кой е по-добре да спечели този кървав конфликт!

10

Анонимен

преди 10 години

Искам да се обърна към всички, прави ли ви впечатление как последния месец два на Обама му посивя косата доста забележимо, това кво ви говори, че или евреите му натискат *** да се репчи на останалия свят и е под голямо напрежение или го е шубе и знае какво ще стане!

9

Тони

преди 10 години

Предложението на Русия е много разумно и е съгласувано с Сирия,това е изход от нова агресия на САЩ срещу Сирия но дали тези който дърпат конците в САЩ ще се съгласят зад тази агресия стоят много интереси,а какво ще кажат Израел,Турция!?те вече са си поделили Сирия дано разума надделее .......

8

Анонимен

преди 10 години

*** трябва да е благодарен на руснаците че го измъкват от тресавището в което го набутаха евреите. След обявяване на т.н. червена линия(хим.оръжие) за Сирия, евреите веднага инсцинираха преминаването на тая червена линия и чакаха шимпанзето да нападне на Сирия. А сега "нобеловия лауреат" има възможност да се измъкне като п...ня из *** и да имитира независимост от еврейското лоби. Иначе беше принуден да нападне и вследствие на което сирийците щяха да му напляскат черния ***.

7

бъдин

преди 10 години

МАКАК ОБАМА!

6

Рудолф Хес

преди 10 години

Единственото пред което може да разсъждава тоя е торба със банани. Как се лови ***? Гърне пълно със лешници. малък отвор дето може да си вкара лапичката празна но не може да я изкара пълна.

5

Анонимен

преди 10 години

Путин цели да избегне конфликта, а Обама има нужда от война, за да стабилизира САЩ, които октомври пак ще ударят тавана на дълга си. Каква победа за Обама говорите? Обама го е страх от Русия, Китай, Иран, Северна Корея... И пак стана това, което Путин реши - операция няма да има. Готино го финтираха Обама. Да видим сега какъв повод за война ще си намери. А защо не разоръжат и Израел, и там има химикали.

4

анонимен

преди 10 години

въобще не е ясен какъв ще е ефекта от това и дали Асад няма да се укрепи. Русия го подкрепя, но реално там се бият хора, финансирани от Иран и Хизбула.... каква ти Русия. Путин е предпазлив, което не значи страхлив...само им дава оръжие за ПВО, за да не ги бомбардират. За какво си мислите, че Обама толкова време разсъждава?Да са ги опаткали досега, ако беше толкова лесно...все пак е хубаво, че може да се размине патакламата...

3

Анонимен

преди 10 години

Путин се поозъби и оня клекна а

2

обективен

преди 10 години

Aко бaшaр предaде оръжиятa си и ООН ги постaви под свой контрол, той е свършен. Опозициятa ще го рaзпердушини, a победaтa ще е нa Зaпaдa, дори без дa сa гръмнaли и еднa Томaхaвкa. Шубето нa рaшa от Aмерикa е пaтологично! бaшaр е пътник, уникaлен политически нaтиск нa Обaмa! Брaво!

1

Виирджиния

преди 10 години

Да, правилно, долу ръцете от Сирия, това не е Ирак или Либия. Сирия има верни и силни съюзници, така че по-добре да няма война)