44

xari potar

преди 10 години

TQ RABOTATA SYS SYRIQ IZIB6TO NQMA DAE KATO V IRAK I AFGANISTAN.OBAMA E MERAKLIQ PRYV DA BRYKNE TAM,NO IMA OPASNOST DA SE IZGORI QKO ZAEDNO S IZRAEL.NAOKOLO SA SAMO ISLQMISTI I AL KAIDA.6TE PJIVEEM 6TE VIDIM KAKVA 6TEQ IZMYDRI OBAMA,DANO NE ZATRIE SVETA *** MU.

43

Анонимен

преди 10 години

Негро не си играй на война че не ми се умира заради *** като тебе или Путин.

42

Анонимен

преди 10 години

Обама: Сирия няма да е нов Ирак или Афганистан Сирия не е играта Counter-Strike нигер.

41

До номер 39

преди 10 години

Нормален евреин няма.Те са генетично увредена раса. Мислят логично,страшно умни,но са алчни,озлобени и лишени от чувства.Хора които не могат да обичат истински.Готови за материална облага, власт,господство да прецакат всеки ближен.С две думи...***. Басиии...:))

40

Пацо

преди 10 години

Действително и САЩ нямат изгода да се въвлекът в поредната продължителна война. Просто се опитват да запазят силата на "червените линии", които поставят. Русия и Иран също нямат изгода от тази война. Единственият участник в евентуалния конфликт, който би имал интерес от сухопътни операции е Турция. Като се има впревид спорната им външна политика, може да се очаква да поемат инициятивата с надежда конфликтът да остане локален и да не се въвличат други сили в полза на Сирия. Може би непостижимо...

39

46-ти хаха

преди 10 години

Къде го видя този морал в САЩ бе ***? Сигурно си някой селянин от някое високопланинско селце, прекарал си детството в гледане на американски филми и си се кефил на капитан Америка. САЩ заграби ресурсите на целия свят. Дори бананите в южна Америка се берат от американски корпорации. САЩ са виновни и за състоянието на България. Именно те изработиха планът "Ран-Ът" за преминаване от комунизъм към пазарна икономика. Твоята мизерия плаща джиповете на 100кг лелки и техния стандарт на живот.

38

до 39

преди 10 години

Та те са виновни за всички войни и "революции"(изобщо масови убийства), през последните 150 години....( когато си поръчител-няма значение кой е изпълнителя), та тая шайка сега е заплюла Сирия, ако Путин не е от тях - няма да им я даде !

37

Анонимен

преди 10 години

До az- мислиш...Ти можеш ли да мислиш въобще?

36

аз

преди 10 години

"Ние сме Съединените американски щати. Не можем да си затворим очите за кадри като тези, които видяхме от Сирия"- е това е истината!САЩ и като народ, и като държава, са над всички други - и по морал, и по сила! (вкл. ООН, ЕС и т.н..мижитурки)God bless America!

35

az

преди 10 години

Мисля че е дошло време разбеснелия се американски каубой, както и другите бандити от коалицията на желаещите да получат по една "Топола" за да има мир!!!

34

торбата с лъжите

преди 10 години

Обама отново отвори торбата с лъжите: Сирия няма да е нов Виетрак или нов Виетганистан!

33

Dnes.bg.1

преди 10 години

До обективен"руските *** заплашват ли Запада, или така ми се струва???:"Руските *** 5-6 пъти вероломно и внезапно нападаха Лондон,Париж,Берлин, докато западняците никога не са нападали Русия! Дори границата и никой западняк не е пресичал!

32

обективен

преди 10 години

руските *** заплашват ли Запада, или така ми се струва??? Омразата към запада тук в този форум е патологично заболяване на психично болни по скромното ми мнение, за вас и Господ да слезе на земята, ако москва го отрече (а аз нямам съмнение в това!), ще кажете че е мръсен евреин! Не става нищо от вас!

31

tt2

преди 10 години

кадри инсценирани от кой - от тия *** дето искат война - и видиш ли били сащ - кои сте бе сульовци - ако Иран отговори на атаките или сирия - какво- ще правите - няма малка война - от такива тъпотии са пламвали световните войни

30

Dnes.bg.1

преди 10 години

"Обама: Сирия няма да е нов Ирак или Афганистан "Някой вярва ли ти МАКАК ОБАМА? Ти самият вярваш ли си?А за ограничената война. Първата световна война започна с ограничена война на Австро-Унгария против Сърбия и сетне се чудеха цели 4 години как да ограничат "ограничената" война! Ти си бил много *** и много кух ве човек!

29

Мамантос

преди 10 години

*** чифунски сатанистки, нека да получите неочакван, шокиращ, асимметричен отговр в гнусната човеконенависна мутра. Мразя ви, изчадия!!!

28

Монархист

преди 10 години

до 30Прав си, средностатистическия американец не иска война(война искат само някакви психиасали типажи, които не са повече от 1% от цялото население, да речем). Но, както се ясно се вижда - отдавна не е от значение какво иска той, а какво искат онези отгоре. А те искат война за да се задвижи машината и да изпере едни пари.

27

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да въоръжим *** и герберастите, и да ги пратим на Обама да му вдъхнат малко кураж, че е оклюмал човекът!

26

Toшо

преди 10 години

Конгреса да пита какво става ако Асад не се уплаши а напротив, запука евреите? Какво става с "ограничената военна сила"? Подвиват си опашката и се скриват по дупките или прилагат "неограничена военна сила", за каквато нямат $$$?

25

Анонимен

преди 10 години

Само искам да помоля пишещите тук да правят разлика между това, което искат американските политици, и това, което иска американския народ! Сигурен съм, че средностатистическия американец не иска война повече от нас- той си иска това, което всички хора си искат- да е жив и здрав и семейството да му е добре. Жалко само, че подобно на нас, не могат да си изберат свястни политици...