154

скандиращ, викащ...

преди 10 години

Думата "крещят"е доста използвана в този сайт . Прозира ориентацията.Довиждане.

153

ФЕС

преди 10 години

Когато г-н Местан казваше, че протестите са платени и организирани от ПП Грабим Ефикасно Република България, Вие не вярвахте. Сега след като маските паднаха разбрахте ли какво се крие под протеста, мутрите искат оставка, за да вземат властта отново, но народът няма да го позволи!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

152

Ззз

преди 10 години

гербери =гробари

151

Ззз

преди 10 години

Мутрите излязоха при робите си

150

гербист

преди 10 години

Браво Бойко, браво Цецо, браво че дойдохте сред нас протестиращите, ние ви подкрепяме и искаме нови избори.Нови избори, на който да Ви изберем и пак ние гербистите да управляваме Бълагрия.Браво Бойко, браво Цецо.А на правителството да кажем: Мислете за оставка, и то днес.Утре може да е късно.

149

t0read0r

преди 10 години

До Анонименте не са спонсори, а работодатели. нали знаеш как е, шефа се появява веднъж в годината сред плебса да им покаже, че ръководството на компанията е близо до масите, да насърчи и поръча да продължат с добрата работа.

148

топ

преди 10 години

изнасяме гербери за сирия

147

muzaka

преди 10 години

Имах среща с клиенти до офис близо до народното събрание.Такава простотия не бях виждал от години.Всеки крещи,никой никого не слуша.Полицаи и много заграждения.Ул.Цар Освободител затворен.Замислих се:какво би станало ако има:1.родилка/нуждаеща се от линейка/2.има пожар/как да стигне до сградата3.наложително присъствие на общинска служба4.аварийни коли по ел.захранване,софийска вода при теч или нещо другоЕ,все пак днес не е 02.02.Но, ПП ГЕРБ прави стачка.Така,че най-добре е да са :У ИСКЪРО

146

Анонимен

преди 10 години

Маските паднаха. Който е мислил, че протестите не са организирани (платени) се е заблуждавал. Спонсорите се показаха пред платената агитка.

145

varg

преди 10 години

Цветанов сбъркал си затвора бе мойто детенце.

144

Анонимен

преди 10 години

Форумните партизани,известни още като "ятаците на кутев" здраво са окупирали всички форуми.Какво ли не би направил един бездарник за 50лв на ден.Същите тия пишман *** всъщност не осъзнават ,че са безработни и принудени за по 50лв на ден да се превръщат в *** на доган и станишев,точно заради тази долна *** от бившота ДС.А другаря станишев публично и предизборно им обеща 400 000 нови работни места и "нов стандарт" !!! :)))

143

Анонимен

преди 10 години

А тези "протестиращи" им пляскали...ЕГАТИ ЦИРКА!!!

142

АнонименХ

преди 10 години

Няма избори.Няма и да има оставка.Не щем мутрите отново на власт.Да си вървят и да си мислят какво ще правят като свършат парите.

141

ПЛАЩАТ

преди 10 години

Цъфнаха им миризливите гробарски ***. Значи протеста бил СТАНИ ЧЕ ДА СЕДНЕМ

140

До АЗ:

преди 10 години

Писането с главни букви е израз на абсолютна простащина, а липсата на елементарни познания по граматика е доказателство за такава! При Вас и двете са налице, което пък автоматично прави въпроса за електоралната Ви принадлежност излишен!!!

139

АНОНИМЕН

преди 10 години

И ДА ОТИДЕМ НА ИЗБОРИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ, ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ. НЯМАМЕ ЗАКОНИ НЯМА ДЪРЖАВА.

138

t0read0r

преди 10 години

цецо с багера мачак с голо дупе симпатизнати на герб. би могъл и таралежи, но за кво

137

Анонимен

преди 10 години

този гад и неговия лидер защо още не са в панделата народа е за това трябва да протестира

136

111

преди 10 години

На изборите вече ще сте трета по големина партия. А може да идете и по-назад. За това избори.

135

WTF?

преди 10 години

И що за лицемери са тези протестиращи?Защо не развяват знамена на ГЕРБ като толкова ги обичат?Защо до сега се криеха и отричаха и изведнъж маските паднаха?Срам ли ги беше до сега или какво?Толкова ГНУСНО ми стана.А иначе подкрепях протестиращите морално.Мислех,че са срещу всяка една власт от прехода.Млади хора,а толкова да бъдат заблудени или излъгани.Чак мъчно ми стана.