127

Анонимен

преди 10 години

Божкее, та вие изхвърлихте читавите хора, от тях се очистихте. Къде е Фани Христова? Какво безсрамие. И гласувах за тоя, това е най-*** ми гласуване... по дебелоочие няма. Как ще спечелиш като ни отврати, като си спечелил хайде избирай си правителството, плю всички никоя партия не те иска че и Реформаторския блок. Сърди се на себе си.

126

Долу мутрите ДПС-БСП

преди 10 години

ЕЙ ТИЯ ЧЕРВЕНИ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ НЯМАТ УМИРАНЕ ... АБЕ *** БЕ ГАДИНИ. ЗАРАДИ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ Е ПАТИЛА ДЪРЖАВАТА НИ ВЕКОВЕ !!! *** ЧЕРВЕНИ. НЯМА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА В СВЕТА КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ КОМУНИСТИ КАТО ИЗКЛ СЕВЕРНА КОРЕЯ. МАРШ В СЕВЕРНА КОРЕЯ УРУДИ БЕЗПОДОБНИ, ТАМ ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ДАВАТ ПАРИ НА БЕЗДЕЛНИЦИ КОИТО ПИШАТ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО САЙТОВЕ ЗА ЖЪЛТИ СТИНКИ :-)))

125

джаста-праста

преди 10 години

Боце си мисли, че като пие очистително, (нали не ходи от страх редовно до тоалетна) и Герберунгелска шайка се е очистила. Постепенно шизофренията го обладава - как са се очистили като Цв. Цв. продъжава да му е дясната ръка!?

124

Архимандрит Йоаникий

преди 10 години

Ти,дето се правиш на вярващ,а всъщност си изчадие божие,да вриш в казана на дъното,дъщеря ти да опита от това,което за теб винаги е било най-сладкото в живота/ако е вярно,че си педофил/,да те стигнат "пожеланията" на всички онези,на които им разката фамилиите през годините през които се докопа до голямата власт.Бог забавя,но не забравя!Амин!

123

Джуди

преди 10 години

наказания,досега да бяха ги изпълнили.Това е проблема на сегашните управляващи-че са хора изискани,технократи и разумно мислещи,а не мутри и темподобия,безмозъчни физкултурници.Защо забравихте как Флоров и Цветанов управляваха държавата-със закани,страх,рекет и принуда.Къде сте господа пострадали бизнесмени,защо мълчите или още не можете да се съвземете от шамарите им.

122

gost55

преди 10 години

Тези които са имали много голяма изгода от управлението на българоубийеците от герб и са били облогодетствани от тях защитават урода на снимката *** Бойко Медотиев Борисов най некадърния премиер в историята на България

121

Джуди

преди 10 години

Хайде господа прокурори,защо не си кажете тежката дума и не приберете престъпника Цветанов и подбудитела му и патрон Борисов.Ако бяха на власт досега 100 пъти да бяха свършили тази работа.Я как за два месеца Боко възложи,цецо изпълни и всички бивши мутри-ортаци и мо-марко ортаци на Борисов ги прибраха на топло,повдигнаха им какви ли не обвинения и вече 4 години няма излизане,а някои "по-отворени" вече получиха на първа инстанция и доживотни присъди.Трябна да сте убедени,че ако имаше още смъртно

120

gost55

преди 10 години

До krazu bull Ало герберската заблудена овчицо.По времето на твоя любим вожд *** Бойко Медотиев Борисов се струеше само магистрали.Е съжалява аз асфалт не ям.Предишното управление не увеличе пенсиите на възрастните хора не се погрижиха за майките които не могат да имат деца.При герб бяхме много зле защото този *** на снимката облагодетстваше само свойте хора за другите хич не им пукаше.

119

xyz

преди 10 години

ИСКАМЕ МАГИСТРАЛИ, МЕТРО И СПОРТНИ ЗАЛИ! ИСКАМЕ БОЙКО!

118

Венелин

преди 10 години

герб ще се очисти, когато Сретен го очисти...

117

Анонимен

преди 10 години

на този *** Станишев не му излезе от устата " нагляр"

116

muzaka

преди 10 години

Наскоро прочетох следното:Немъ ' ъ псувате началнико.Е' пъ он е учил в Симеоново.Та он ' си е полицай , а не държавнико.Бил е бандито.Ама си е 'цанил /сиреч платил/.Да ,де ама ако си е наакал последните 25години .Що ще правим тогаз?Бандит,мутра,пазвантин/сиреч пазач/,доктор на науките,инженер,генерал,бивш кмет , бивш мин.-председател,настояща куха лейка и депутат????????????????/Моля за коментар.

115

Анонимен

преди 10 години

А КОГА ЩЕ СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ТЕБЕ, НАГЛЕЦО КРАДЛИВ И ЛЪЖЛИВ?!

114

petra

преди 10 години

ОЧИСТИ СЕ СЛЕД КАТО СЕ ОКАШКА.

113

Спеца

преди 10 години

Може ида се очисти , но с Цветанов и Борлисов е 99% неочистен от мутри и простаци!!!

112

Анонимен

преди 10 години

Сретен Йосич скоро идва. Ще те очисти ;)

111

krazu bull

преди 10 години

До gost55Тъпако, ако господ го накаже, какво трябва да очакват сегашните престъпници които ни управляват.На вас, бившите гадняри от тайните служби, дето драскате тука, толкова сте елементарни, че направо сте смешни!Айде чупка!Достатъчно животи сте съсипали, идва вашият ред!!Само Бойко Борисов!!!!!!

110

ПоФроид

преди 10 години

Да не се изпика, че да мислиш, че сте се пречистили? Дянков, Фидосова и Найденов ли са най-големите мизерници? Наивник, има още за чистене, време е за Цветанов, Борисов и др.

109

ДАУН

преди 10 години

А бе ей ,що ревете против бате Бойко,та той е новият Левски бе ей !!

108

Анонимен

преди 10 години

С какво се хвалиш бе шишко?С това,че си безволев червей ли?