232

Шoп

преди 10 години

До анонимен 101`Баце, не ми е жал за тебе.Жалко гавно, което лъже в полза на враговете на България си.

231

Одисей 1

преди 10 години

266 дядо Данчо смени ника си ли , можеш ли да ми отговориш на един въпрос , като е имало такова голямо производство защо магазините бяха празни и още нещо няма да ти давам примерис цени на дребни неща и потребителски кошници знам че киселото мляко беше 22 стинки че и 18 стига да ядеш само кисело мляко , но примерно 1970 един апртамент струваше някъде около 7 000 лева това бяха 100 средни заплати , днес пак за 100 средни заплати можеш да си купиш същия апартамент , но магазините са пълни .

230

дядо Данчо

преди 10 години

Да ти е драго,четейки бисери и съвсем тъжно,че са на демократични ***!А бе ааланкоолу,натресоха ни го триъгълен,унищожиха всякакво производство и експорт!Чепкате историята която ви е набита в канчетата!Иван Грозний обощава пет лица и той възлага на Казанския Хан управлението на "Третата Римска империя" със столица Москва,но напъна на бившите феми-новооткъсналисе западни държави,с представители Романовци,пренаписват реалната история,като пробутват това,което папагалствате!Новия брат е по зъл!

229

Анонимен

преди 10 години

ничего особенного - попробовали проверить на вшивость российскую систему ПРО, каналы и сроки передачи информации от России до Сирии, весь вопрос в том, смогли "засветить" систему ПВО Сирии или нет.

228

Мамантос

преди 10 години

Света Богородица и сирийските светии да се застъпят пред Господа за Сирия -- да запази тази свещена земя и народа и`, и да накаже гнусната ев-рей-ско-масонска сатанистка ***!Зли врагове на човечеството, идва краят ви, *** долни!!

227

Одисей 1

преди 10 години

254 ооооооооо Джина ти истинската джина ли си или си менте

226

Одисей 1

преди 10 години

256 Просто имам малко по различно виждане за света и двамата виждаме фактите но ги тълкуваме различно .

225

Anonimen0602

преди 10 години

В никакъв случай,в никакъв случай!Даже и един минус не съм ти дал.Дядо Иван лично на мен ми е чужд и безразличен.За мен "великите сили" са всъщност ЕДНА сила.Просто си мисля как един човек безспорно интелигентен като теб,може да има такива човеконенавистни,милитаристични убеждения и толкова пламенно да брани една тиранична доктрина.

224

вирджиния

преди 10 години

Ех, Одисей, как не те заболяха очите, цял ден плюеш по руснаците....а навън все още е лято...климакс или обикновена депресия те е обвзела?(((

223

Одисей 1

преди 10 години

251 Добре какво не ви хареса , че ви развенчавам мита за дядо Иван , не е ли така , не е ли историческа истина това , кое не одобрявате .

222

Одисей 1

преди 10 години

250 наистина се инересуваш от скромната ми личност не съм видял да пишеш нещо друго , благодаря за което , но не бива , а за Пенелопа не бери грижа , няма да остане на сухо толкова женихи са и мераклии

221

Anonimen0602

преди 10 години

До Одисей 1Хей братле,вече само заради теб посещавам Dnes.bg.Приемам те като някакво ново,абстрактно,малко извратено забавление.Даже не чета статиите вече.Пред твоя гении,авторите на статиите са бледи аматьори.Само не знам Пенелопа 1 да не се почувства пренебрегната и да не стане някоя беля та да трябва да пренаписваме Одисеята отново,защото ти си отдаден коментиращ и едва ли ти остава време за друго.Дано си заслужава.Ако съм твой работодател,бонусът ти е 100%.Продължавай да ни радваш :)

220

Шoп

преди 10 години

До анонимен 101`руснаците са най - големите производители на самородно злато------ Няма споря с очеваден ***, само обръщам внимание, че едиственият в природата "производител" на самородно злато е дядо Господ. Руснаците само го изравят от земята и го разменят за селфони и боинги.

219

Аз

преди 10 години

Драги Одисей, фактът, че ви липсват елементарни познания е ясно на всички. Но все пак - има известни разлики между ПСВ и ВСВ, както и между КОНфедерация и федерация. Малко, но мното неграмотно и сигурно бъркате и двете. Недейте се излага повече.

218

Одисей 1

преди 10 години

242 ПСВ а не ВСВ

217

Одисей 1

преди 10 години

238 просто Югославия беше едно изкуствено държавно образование плод на победителите от ВСВ , няма идея защо толкова неразумно са постъпили тогава създавайки тава огромна и същевременно абсолютно изкуствена държава , при това забележи която прераства във Федерация ,а в една федерация обикновенно се влиза ПО ЖЕЛАНИЕ а не на насила , но какво говоря тя руската федерация е същата .

216

Одисей 1

преди 10 години

239 да Мите ни лук яла ни лук мирисала ЕС вече е дал 1,2 млрд евро за Сирия , ООН също ,а Русия само печели от продажба на оръжие и вдигане цената на петрола , наистина си прав

215

льолювци

преди 10 години

А бе тия сащ и израел са като малките хлапета ,видте ли колко сме модерни, станаха за пореден път смешни пред руснаците а и останалият свят, ще ми играят на война и мир льлювците :).

214

Митко

преди 10 години

Руската политика засега е правилна. Русия ще излезе по чиста от кризата от България която вече е залята с бежанци.

213

Митко

преди 10 години

Трябва ясно да се разгриначава вътрешната от външната политика на диктаторите. Милошевич сгафи с външната, като изтреби съюзни народи.