152

POPOTNIK

преди 11 години

За всички ***, които още не са разбрали - ако Америка изстреля балистична ракета и тя падне в Европа/Русия/ или Азия/Сирия/ всички ние ще се запознаеми със нови, пък и стари изотопи на плутония, примерно Pu-239, с период на полуразпад от 24 360 години- близо до нас- представяте ли си? И сега внимане, ако Русия изстреля по САЩ подобна ракета-вас Ви боли куреца-щото са далеч-щатите.Русия, другари и господа ***, има много по мощни балистични ракети от САЩ, примерно Сатана.

151

Анонимен

преди 11 години

Достатъчно е, да се изчака ООН дакаже, кой, кога и защо е използвалхимическо оръжие. Виновните дабъдат привлечени и съдени в Хага,за престъпление срещучовечеството!Каква война, какви пет лева гивлече Америка, Франция и Турция?

150

Анонимен

преди 11 години

Израел да не се правят на велики сега!Положението е като в каубоиски бар с хвърлена пиратка!Ами ако се запукат с ракети заради тяхните проби еврейски?

149

Анонимен

преди 11 години

Как се казва тая ракета, която за 30 мин може да порази цел в която и да е точка на земята?

148

Мамантос

преди 11 години

Света Богородица и сирийските светии да се застъпят пред Господа за Сирия -- да запази тази свещена земя и народа и` и да накаже гнусната ев-рей-ско-масонска сатанистка ***!

147

ПРО

преди 11 години

До KOSTAS LINKEбаце преди да пишеш глупости по добре почети малко.bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0-36не е необходимо да търсиш много

146

DJERI

преди 11 години

KAK MOJE TOLKOVA GLUPOSTI DA IZPI6ITE DAMI I GOSPODA FORUMCI.DOBRE,4E NI6TO NE ZAVISI OT VAS I SVETOVNITE LIDERI IMAT DOSTATY4NO MOZYK I ZNAQT KAK DA SE IZLEZE OT TAQ KRIZA SYS SIRIQ.OSVEN RUSOFILI I RUSOFOBI A AMIRIKANOFILI I AMERIKANOFOBI IMA LI DRUGI VID BYLGARI DA VI PITAM.NQKAKVI PATRIOTI MAI NE.ZASLUJAVAME SI TYPATA U4AST DA SME BEDNI I POSLEDNI V TOQ SVQT ZA6TOTO SME BOKLUCI ZAPONETE GO NE NACIQ

145

до 177

преди 11 години

Позна.

144

Якорита Уташака

преди 11 години

До :)) > Niama po-dolna sgan ot ruskata!Da,nai-propadnalata nacia sa,za razlika ot Velikite Amerikanci!!Bog da pazi Amerika!Smurt na RUSIA!А бе я се наведи и се хвани за палците!

143

Анонимен

преди 11 години

няма да се учудя ако руснаците отдадът под наем на сирийците някоя секретна ПВО установка*прототип* , за да я тестват с/у ракетите на алианса. голям таш*к ще падне.

142

Наско - продължение

преди 11 години

...С-300 вече е в Силия, яко им дъ на агресорите! Ами ако има и С-400? Предполага се, че има и "Яхонт". Най-важното, глупачетата ми, милите ми запалянковци, до не се наложи да се стреля с тях! Това не ви е електронна игра! И чергата тлее прекалено близо до нас! Тук си плюйте в пазвите и кажете "Да не дава Господ!". Защото няма да можете да броите головете. Тази провокация беше последната излагация на маймуните. Глупава и нагла. Кой я направи? Предполагам - ***, но знам ли.Истината ще излезе

141

Наско

преди 11 години

До USA. BGПълно (6) за глупост! По-тъпо нещо не бях чел от седмици даже тук, където *** са в изобилие. Ти ли си най-големия от тях, маминото? не че 162 и *** парче, дето се пише за грък - KOSTAS LINKE, са по-умни, ама ти пръв пресече финиша! Щях да се напикая от смях, като си представих съвместните действия на турската и гръцката флота! Ти само виж на Льо Бурже Су-35 и Ка-52 направеха всички разногледи. Руснаците имат противовъздушна отбрана на 4 ешелона. Ако действително С-300

140

Анонимен

преди 11 години

Израел си призна, че съвместно със САШ са ги изстреляли. @ДЕМОКРАТИТЕ@ и @БОГАТИТЕ@ се подготвят за война, но дано Бог да е на помощ на сирийския народ!

139

Някой си там.

преди 11 години

Какъв "Сатан"? През 70-80-90 да...Сега може да имат още по-мощни ракети. Руснака не е толкова ***, че да показва всичко, което има. Това какво може да има той..ние и да го сънуваме не можем. До 163: Хайде сега да ми обясниш, как се сваля ракета, която се издига в космоса? И не знам дали знаеш, но между Русия и Аляска има само 70 километра океан. "Сатана" едва ли ще се засили през Европа....

138

нощес.бг

преди 11 години

Като казваме чистии македонци, имаме в предвид българе!)))

137

нощес.бг

преди 11 години

до 170Признаваме тихомълком, че и нии сме чистии македонци и деца на Всевишний!

136

Илко

преди 11 години

До 163 KOSTAS LINKE Пич със какво ще бъде свалена? С Пейтриът ли? Моля ти са, *** са задавя от смях. Ю.Корея е дала 2 милиарда на Русия, за да им разработят ПВО срещу С.Корея. Що не избраха САЩ или да се надяват само на "патриота"?

135

Господ бог казва

преди 11 години

До нощес.бгДеца на слънцето и цветето, да знаете че населих вашата майка Земя с три раси: бялата раса македоноиди, жълтата монголоиди и черна раса, която нарекох негриди. Всички останали хора са мулати. От вас македонците заченах бялата раса и я разширих чак до Японско море. Всички бели хора са ваши братя, защото носят ген македонски и всички преселения от вас почнаха, та тръгнаха на север.

134

Путин

преди 11 години

Какви Сатани, какви ракети, какви кораби?На нас ракети за да унищожим САЩ не ни трябват.Знаете ли колко руснаци има в САЩ, ами китайци? Е, някои като Сноудън се разкриха, но други като Борис Хюсеинович Обамов с псевдоним Белия, още са на своя пост.

133

член

преди 11 години

Ракена обстановка "Катюша" с лейтинат Жуков смачка гадната немска *** дръзнала да нападне Ленитград !