25

Иво-000

преди 10 години

УУУУУУУУУУ

24

Анонимен

преди 10 години

оооооооо те не били против това правителство. хаха ще ви ометем заедно с правителството. национални предатели сте вие - патерицата на бсп. ууууууууу

23

Анонимен

преди 10 години

Ха, ха ... слугите на мафията, щели да вадят мафията от властта!?!Ми нали ви знаем каква я вършехте, докато имахте власт?Тогава защо не махнахте мафията от ластта, а със всички сили и помагахте от тогава та до ден днешен?Не, мерси! От такива като вас, да пренаписват радикално правилата на държавата...Като сте реформатори, първо се реформирайте себе си, да видим какво ще излезе от това и чак тогава допълзявайте до микрофони и камери, да разправяте хуморески!

22

Иван

преди 10 години

До стоянТова беше ясно. Ако протестите продължават със сигурност БСП ще има абсолютно мнозинство в следващия парламент. Омразата на хората против протестиращите е огромна. Много от хората са вече готови на саморазправа с красивите ***. Вчера вечер един такъв *** не ми посволи да мина с автомобила си през Ларгото. Оставих колата си и се присъединих към "протестиращите". Намерих мръсника, забих му два юмрука и в тарапаната не си пролича той ли падна или някой го бутна. Зная, че не бива така, но какво да се прави , след като нямаме вътрешен министър ?

21

Анонимен

преди 10 години

Брей-й-й-,не мога да се начудя: Реформаторския блок не искал властта,БАСТ-истите и те не я искат,ГРОБ-арите направо я отказаха,за БСП-то не било самоцел да управляват!? И ко праим ся?

20

стоян

преди 10 години

Помните ли на записа преди 4 месеца между Кокинов,Найденов и Борисов то Буда казва че единствената социологическа агенция на която вярва е "Алфа Рисърч". Днес тази агенция излезе с проучване :"Алфа рисърч": БСП -18,4%, ГЕРБ 15.6%, ако изборите са сегаРеформаторският блок - трети със 7.6%, "Атака" губи подкрепа, която се отлива към НФСБ.Най-значимият резултат за БСП от двата месеца протести и контрапротести е консолидирането на нейния електорат ефект, който обичайно се регистрира, когато избирателите й се усещат атакувани, отбелязват от "Алфа рисърч". В същото време симпатизантите на ГЕРБ,

19

Анонимен

преди 10 години

РИФОРМАТОРИ..ЧЕ ВИЕ СТЕ МАФИЯТА ,БЕ ДРУГАРЮ----КОЛКО ГЕПИХТЕ ОТ ДАЛАВЕРИЗАЦИЯТА БЕ КАМАРАД

18

Пасам

преди 10 години

цитирам:"те не били срещу това правителство, а само срещу .." начина по който са им вързани вратовръзките :)))За пореден път им лъснаха задниците.Този 'реформ. блок' на практика подкрепя Орешарски, БСП, ДПС и Атака!ДСБ и Костов служи единствено да се руши и дезорганизира опозицията срещу БСП и червената мафия.Глупостите дето дрънка Москов, дори не заслужават коментар, но все пак:1. Как ще извадят мафията от властта без те самите да имат власт?!2. Какъв е този 'граждански контрол'?! ОФ ли?

17

KKK

преди 10 години

заглавието и подзаглавието взаимно се изключват, тоест разбирай че и тоя демагогства.Как ще махнете мафията като не сте във власта ? Как ще стане тоя номер ?Уволнете си ПР-ите че ви правят смешни !!!

16

бъдин

преди 10 години

Крадливите политици вече си осигуриха хотели на първа, втора, трета и четвърта линия на Слънчев град! Тези като се накрадат може да строят направо до околовръстният път!

15

наблюдаващ

преди 10 години

Сульор Пульо, Марульо и Кунева и още един файтон хора правят пяртийка, която нещяла властта. Е що не казахте на Георгий Ганюф, които днес се писа експерт при вас! Много загази пак момчето. А за туй, че нещете властта - ние разбира се вЕЕЕЕЕрваме.

14

BIG AL

преди 10 години

А мафията е червена ..Списъка на ЦК на БКП - олигарсите, в допълнениие на РЕСТАВРАЦИЯТА на ДС- муцуните - във властта ..Реставрация на комуно практиките имаме в момента, отново ..А за крепостните - 3 лева по-евтин ток и някой лев за майките ::))

13

х

преди 10 години

Какви реформатори какави пет лева? Заедно с Пръмова и Вълчев ни готвят нов капан за наивници за да се запази статуквото и мафията. Досега това вършеше ГЕРБ с мутрокомуниста ББ, но десния избирател и антикомунистите в България го видяха какво свърши- на нито един комунист , олигарх или подкупен политик не бе потърсена отговорност докато бе на власт. Дано от младите които протестират на улицата в момента се създаде алтернатива за да има за кого да гласувам.

12

Анонимен

преди 10 години

Реаниматорите

11

Ботев

преди 10 години

РБ ще докаже че може да се направи нов бардак със стари ***.

10

.

преди 10 години

Радан Кънев е пич. Нов лидер. Търси обединение ... а не люспене. Страхува ли ви - мафиоти, комунисти, монополи, *** и олигарси? С право!

9

Анонимен 1

преди 10 години

С две думи нищо няма да направят...

8

свидетел

преди 10 години

И с кой ще "вадите мафията от властта"? С Тарайчо Трайков, който слугиньосваше на енергийната мафия, крадеше в АЕЦ "Козлодуй" с Овчаров и подпомагаше далаверите на Костов-Овчаров в Марица Изток 1?!? Малко тъпичко ми звучи или просто пак сте гепили парите с другаря Костов.

7

bariera_61

преди 10 години

Реформаторският блок не иска да се добере до властта Не че не иска - Не може! Абе кой политик не иска да е във властта? Тия главанаци на Костов вече ни взеха за мезе с простотиите си и откровените си лъжи!

6

Сел

преди 10 години

"Блокарите" ги познаваме от преди девети!