53

Анонимен

преди 10 години

До Напуснал БългарияМного ми е интересно като си напуснал България къде си, може би в Куба или Северна Корея :)))а Русия и Китай имат още много хляб да изядът докато стигнат нивото на САЩ от 40-те години на миналия век

52

Напуснал България

преди 10 години

До АнонименЗащото страната на Обама е с 16 трильона дългове и много скоро ще е изправена пред фалит както големият индустриален център Детройт. А Русия и Китай многоуважаеми са най-малко дългове в света. И защото твоите любими САЩ живеят на гърба на цял свят, но този комунизъм по американски свършва и идва време за разплата.

51

Shop

преди 10 години

До анонимен Не само. И ако има на склад такива оръжия, също трябва да се спре. И дори ако само приятелите му имат на склад такива оръжия, а той има на гърба си ангелски крила, то пак като минимум трябва да му се набие канчето.

50

Shop

преди 10 години

До Одисей 1 Аз по принцип знам сички отговори, но питането ми беше към господа таваришите ;)

49

анонимен

преди 10 години

Много неща се изговориха, много кометари се изписаха, потемата, но в крайна сметка нищо не е казанно конткретно, освен безпочвенни предполагаемости!.. Ако наистина е използвано химическо оръжие, разбирасе, че този *** трябва да се спре. Според мен всеки би трябвало да е загрижен за това. Ключа на действията са доказателствата за употреба на химическо оръжие!..

48

Анонимен

преди 10 години

Като всеки псевдодемократ и товариш Путин се опитва да трупа подкрепа като играе на пук на останалия свят.Искал доказателства, абе то там се води война вече 3-та година, той доказателства иска, ама Обама си е виновен щото си мислеше че може да се договаря с него, а руснака винаги ще си остане наглец колкото повече му отстъпваш толкова повече наглее, като *** бе

47

Shop

преди 10 години

Някой може ли да каже защо руснаците подкрепят Асад при положение, че очевидно не се справя и е наводнил околните страни с повече от милион бежанци?

46

Shop

преди 10 години

До Влади-МирНЕОПРОВЕРЖИМИ доказателства за КАКВО?

45

Гошо... Tъпото

преди 10 години

Аз съм учил в...Ленинград, Раша и...много пиехме там, е*и му майката... оттогава ми е накъсана...мисъл...та иии...забраих кво исках да кажа...

44

Влади-Мир

преди 10 години

Шопе, това че не си разбрал не говори добре за теб. Явно си заслепен от дивашка русофобия, което ти пречи да видиш очевидното, а може би си изморен. Не се притеснявай, ей сега ще дойде клонинга ми да те смени. А иначе всички нормални хора искат един Нобелов лауреат за МИР, да представи НЕОПРОВЕРЖИМИ доказателства преди да започва да ИЗБИВА хора.пп Колко бяха жертвите в Ирак, 1 млн? И още се избиват.

43

до 41-от коци

преди 10 години

на лъскавата витрина всичко е екстра-*** в задния двор.аз съм ходил !

42

Shop

преди 10 години

До CMCMДостатъчен е факта, че половината от населението е против Асад, че две години не успява да спре войната, че има толкова жертви. Асад е длъжен да осигури на страната мир, а ако не може, да слиза от власт и да го обесят. За некадърност. Примерно за същото съдят Цветан Цветанов - че не е упражнил контрол. Ето ви логика. Другия аргумент се нарича "Томахоук".

41

Анонимен

преди 10 години

До ShopКакво чудно има все пак руснаците избраха Сталин за най-великия руснак на 20 век, а той дори не е руснак, а човек който е избил милиони руснаци, за тях 100 хил. жертви и 2-3 милиона останали без дом са нормални неща, нещо като приемлива цена

40

izroda

преди 10 години

putin may mu pravi cakiq na obama bravo putin samo taka vie rusnacite za drugo ne bivate osven dase ibete i da pravite cakii

39

CMCM

преди 10 години

Пак до сигуренЩом американците са сигурни, че Асад е използвал химически оръжия, нека ни светнат, как са разбрали или поне какви са доказателствата за това. Ако е вярно, то наистина си заслужава да го отстранят, но ме съмнява, че някой провокатор е натиснал копчето, обаче понеже нямам доказателства, затова не обвинявам никой, а и така е правилно или...?

38

Shop

преди 10 години

До Влади-Мир Не разбирам къде е бъзика? За мене е цинизъм при толкова жертви, за които той ( Путин ) е виновен, да имаш наглостта да се подиграваш с човека, който иска да спре избиването. Разбирам, че на тебе ти е смешно и заслепен от дивашка русофилия не можеш да видиш очевидното.

37

Влади-Мир

преди 10 години

- Я,...я покажи, как се пекат германките по морето, когато са си забравили слънчевите очила?- Е, ми ето така

36

Анонимен

преди 10 години

До коциАми защото в странат управлявана от брикета, хората живеят 10 пъти по добре

35

CMCM

преди 10 години

До сигуренВсеки е невинен до доказване на противното(един от главните принципи на демокрацията). Така че щом някой обвинява някой друг в нещо, значи първо трябва да предостави някакви доказателства, защото иначе си говорим само за клюкарски истории и непотвърдени слухове. В крайна сметка не може да се обявява война на някой само заради слухове, нали така?

34

коци

преди 10 години

Ще му ядете на Путин ................. !Защо мислите че брикета е по умен ??????????