103

Одисей 1

преди 10 години

113 мразя лъжите на червените другари , простичко е

102

сократ

преди 10 години

Светът плаче за нов ХРУШЧОВ.Време е ПУТИН да удари по масата и силно да извика СТГА,до тук беше,ако ще се бием да уведомим света и да почваме и който остане жив да почне спокоен живот.Американци, вие сте като помиари,признавате само кривак,е нямаме кривак но пък достатъчно оръжия за да се ликвидира цялата планета.Време е това да стане,това не е живот.По-добре да се мре отколкото да живея в неизвестност.Дали убииците от САЩ НЯМА ДА СИ ХАРЕСАТ и МОЕТО МЯСТО КЪДЕТО ЖЕВЕЯ.Смърт или живот.СМЪРТ САЩ

101

Одисей 1

преди 10 години

110 и кво от това , десетилетия наред бяха заглушавани Западние станции у нас а да не говорим в Русия , хайде не се правете на света вода ненапита , само последните промени вруското законодателство са достатъчни , за да опровергаят воплите ви.

100

анонимен

преди 10 години

Всеки шести американец работи за военно-промишления им комлекс. Само този факт говори достатъчно ,че без войни,които да разпалват в подходящия момент ,на подходящото място държавата им е фалирала.

99

Всичко е за суровини

преди 10 години

Най-вероятно е изфабрикувана. Времето тече, а те си имат планове.

98

Одисей 1

преди 10 години

105 има огромна разлика между онзи претекст и този , настина тогава си го изсмукаха от пръстите , не че Садам не заслужаваше да бъде свален , но повода беше измислен и това много накърни отношението на световната общност към Щатите през тези години ,иначе свалянето на Садам беше една необходимост във войната с тероризма , целта е ясна създаване в центъра на арабския свят на действаща демократична система като се игнорират по този начин изворите на тероризъм ,както се видя много трудна задача

97

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 10 години

СВЕТЪТ НЕ Е ЗАБРАВИЛ, че с подобна лъжа преди 10 години САЩ започна войната в Ирак. И тогава имаше категорични и неопровержими данни от разузнаването за химическото оръжие на Саддам. Даже генерал Колин Пауъл размахваше една епруветка с бял прах от трибуната на ООН, като неопровержимо и съкрушително доказателство, че "злодеят Саддам" унищожава иракския народ с Оръжие за Масово Поразяване. ИМА ЛИ ОЩЕ НАИВНИЦИ, КОИТО ВЯРВАТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЛЪЖИ ? ? ?

96

Влади-Мир

преди 10 години

"Дамаск: Химическата атака е изфабрикувана от САЩ"Естествено, че е изфабрикувана от сащ. Това е, и мнението на 6 700 000 000 души по целия свят.пп клонингите атакуватпп "Нобеллу акбар";-))

95

Спонги

преди 10 години

До чичо пейоПоявиха се по-късно. Отначало си бяха сирийците. Където има "социализъм" има и смърт.

94

Анонимен

преди 10 години

Другаре, ДЖИМ Кери четял социалните мрежи! Внимавайте какво пишете да ви не влачат в Гуантанамо! Да живей Холивуд!

93

Анонимен

преди 10 години

Mint Press News:Syrians in Ghouta Claim Saudi-Supplied Rebels Behind Chemical Attack

92

Гошо... Tъпото

преди 10 години

Шопчето...мисли логично... Той е много умно...българче.

91

чичо пейо

преди 10 години

само дето от другата страна на барикадата е ал кайда а не люлинските запалянковци стрещу бистришките тигри

90

Shop

преди 10 години

Вие си правете сметката какво е това правителство, което не се интересува от хората, а вкарва танкове и срутва панелни блокове. Може ли да си представите Станишев вкарва танков батальон в Люлин примерно и срутва един микрорайон. Това може ли да се случи, ако става дума за 20-50-100 човека терористи? Трябва цял град да се разбунтува и тогава значи нещо в политиката ти куца, не може да отидеш да ги сринеш със земята само защото имаш тежко оръжие.

89

Мариан

преди 10 години

Одисей, така е - истината ще излезе един ден и ще бъде по-грозна отколкото си я представяме сега. Защото целта на цялата тази работа е осигуряването на пътя за един газопровод. А за големите играчи един такъв газопровод е далеч по-важен от живота на много повече от 100000 души

88

чичо пейо

преди 10 години

при толкова много застъпници на воината предлагам да направим български доброволчески отряд1 група-подпалвачите воинолюбци -веднага на фронта(пп- цветя за доблестните воини)2 група-доблестна група от братята роми -за да се заеме с тежката задача по събирането и извозването на металния ***(пп.органициране на изкупен пунк)

87

Одисей 1

преди 10 години

От 92 не бях аз никого не предлагам за *** , нека всички гледат какво е написал и да преценяват .Поздрави Шопе системна грешка , не е от мен

86

до киркорчо

преди 10 години

Абе човек, ти кой клас си завършил, че ми пишеш така неграмотно - 1 или 2ри. Не те ли е срам да се изказваш пишейки, като не можеш да вържеш едно правилно изречение - без правописна или граматическа грешка! Марш да пасеш овце някъде!!!

85

NO to terror

преди 10 години

!!!!!! BBC NEWS -Syria crisis:Incendiary bomb victims "like the walking dead".

84

Одисей 1

преди 10 години

91 Благодаря , виждате ли по простотията можете да ги познаете червените ***