27

Антоанета

преди 10 години

Само аз ли забелязвам - "всички лица, присъствали на мястото на сбиването, единият от които е снимал побоя."? Тия къде са расли.....Животнинска работа.

26

OUT

преди 10 години

Тия всички са за изолатор, нямат място в обществото на хората! Супер кухи същества!

25

До 26

преди 10 години

Каква нива с дини бе, тези са "гражданчета", те ако блъскат на нивата с дините няма и да си помислят за подобни простотии.

24

Icaka

преди 10 години

Е дайте линк на видеото де, няма сами да си го търсим!

23

Анонимен

преди 10 години

Накратко маршрута на "футболния фен" в деня на инцидента - От нивата с дини, с голфа до залата за фитнес, срещата за побоя, ареста ...

22

Sephora

преди 10 години

Каква злоба и нетърпимост, това, че някой друг е фен на друг футбулен отбор, дай да го пребием, убием.От ден на ден простотията става, като епидемия.

21

Бай Пешо Щангата

преди 10 години

По времето на соца имахме велик спорт, но нямахме хулигани, защото милицията си вършеше работата и тези кратуни бачкаха в тухларните за да им дойде акъла.Сега спорт нямаме никакъв, нямаме спортисти, нямаме успехи, няма школи, няма нищо! Но пък хулигани колко искаш, бият се, чупят, правят безредици...дори няма полиция, която ако не друго поне да ги понабие...Демокрация, сиеваломайката...

20

Анонимен

преди 10 години

А вие ми кажете това нормално ли е? Или аз не съм в ред, или и аз не знам вече.

19

Snorky

преди 10 години

Ако това се случи в бяла държава на този *** ще му бъде повдигнато обвинение в опит за убийство и вероятно ще остарее в затвора!

18

optimist

преди 10 години

Пълна идиотщина е българския футбол, заедно с феновете си.

17

da

преди 10 години

vkarvaite gi v zatvora teq bokluci

16

олеле

преди 10 години

до сега го гледах клипа във вбокс - брутален е ... тези са животни ....

15

redordead

преди 10 години

след всеки мач тези, които нарушават реда (+ други заловени за хулиганство независимо дали на мач или не) да ги пращат за по 3 месеца да строят магистралите да видите как ще се направят бързо-бързо...

14

Jerry

преди 10 години

Хехе, кви оставки, кви промени, кви 5 лева бе? Нищо няма да се промени докато сте такива ***. И децата си така възпитавате и стават оше по- големи *** и от вас.

13

?!? до Жожо

преди 10 години

Не пробутвай безмислени изказвания. 2000 години църквите са били пълни а стадионите празни, ще кажеш, че никой не е загинал. Това не са футболни фенове, а хилугани и мястото им не е на стадиона, да се трепят сами колкото си искат.

12

123

преди 10 години

Футболните фенове са най-големите ВАРВАРИ. Трябва да се елиминират!

11

A

преди 10 години

До жожокаква църква бе човек, по-покварена църква не знам дали някога е имало - алчност, пезнаказаност, показност, наглост! там ли да се възпитават хората!

10

Анонимен

преди 10 години

Ние българите се мразиме, всеки мрази всеки на всякакво ниво, малки,големи,стари,млади - мразя!ние не сме Народ ,ние сме плевели,Трябва да се въведе задължително Христянска религия в у-ще Веднага!

9

макс

преди 10 години

Много се "филмира" днешната младеж! Сополанковци. Всички станаха ултраси, скинари и т.н., а слушат примерно чалга и хал хабер си нямат от тази " култура"!

8

Isus

преди 10 години

жожо,най - големите *** са У църквата: педофили , мафиоти, политици и най - вече правослваните овце.