33

Гошо

преди 11 години

Найденов е един *** и негодник,като другите.Но нима никой не осъзнава,че вместо да тичаме след Москва или Вашингтон е по-добре за народа ни,България да се превърне в една Швейцария на Балканите,относно външните конфликти.Нека първо се оправим вътрешно,да създадем икономика,господа умници,да създадем една поне 50 000 платена армия,а не 20 000.Да знаете,че преди сто години България е била с 600 000 армия и добра икономика.А нас ни няма на картата и от глад се ръфаме помежду си,а Сирия ще оправя

32

"България няма възможност да участва в евентуална военна кампания в Сирия"Няма възможност и не трябва !!! От една война печели само военната промишленост , а ние вече нямаме такава. За разлика от нас САЩ,Франция,Германия и Великобритания имат и реално ще се радват на една война , но в момента ги е страх от Иран , Русия и Китай.

31

Спонги

преди 11 години

Do 30, 31 i 32О, въобще не си въобразявам, че става дума само за правата на хората. Колкото до хим.оръжие, Асад не е много умен и няма да се учудя ако е той наредил използването му. Помниш ли кризата в Тятъра в Москва. Да се е интересувал някой дали хората ще оживеят като пуснаха приспивателния газ. Тук е същото. Не му вярвам, както не вярвам и на Муджахидините които яхнаха бунта. Навсякъде е така. И у нас през февруари едни червени *** яхнаха протеста и сегашният ще го овладее някой.

30

pa i koi vi e

преди 11 години

pa i koi vi e kalesval.

29

SeishinBG

преди 11 години

До СпонгиА Иран падне ли - следва тотално спъване на Китай, който се изкачва към тотална сила номер 1 в света! Защо Иран ли? Защото само за миналата година Китай е внесал по средно по 16 мил. тона нефт на ден от региона... За това Сирия е много важна стъпка. И сами можете да си направите сметка дали след всяка интервенция на САЩ в предишните страни - Ирак, Афганистан, Либия и т.н. живота се е подобрил! Точно обратното - влошил се е многократно! САЩ не ги интересуват хората, а РЕСУРСИТЕ!

28

SeishinBG

преди 11 години

До СпонгиДа си продължа коментара (Ном. 30)... Асад никога не би решил да иползва хим. оръжие с/у народа си, защото знае каква ще е реакцията на ООН и един вид си подписва смъртната присъда! Не е толкова глупав! Хим. оръжие е използвано от бунтовниците като се представя, че Асад го е използвал, за да има причина за интервенция! А залога е голям! САЩ до края на годината фалират и им трябва война, също така Сирия има залежи на нефт и газ! Също - падането на Сирия е стъпка към Иран!

27

Анонимен

преди 11 години

До СпонгиМай не си се интересувал достатъчно от ситуацията в Сирия... Да ти подскажа ли кой снабдява бундовниците с оръжия и боеприпаси?Отговора е: САЩ, UK, Франция, а на Турска и Йорданска територия се обучават бунтовници от спец. службите на горепосочените страни!Асад никога не е използвал хим. оръжие и това беше потвърдено при предишното използване и също така ООН ще потвърди и при случая миналата седмица.Хим. използвано и при двата случая е от БУНТОВНИЦИТЕ и с помоща на същите спец. служби

26

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 18Сигурно е така, обаче Асад сам избива част от народа. Ще продължи войната. Асад няма ше как да я спре. Ако беше държавник на място, въобще нямаше да има недоволни. Диктаторите ги чака само една съдба. Тази на Садам, Кадафи, Чеушеску, Папа Док , Хитлер, Мусолини.Ти как мислиш, дали трябваше да бъде унищожен Третия Райх или не?

25

анонимен

преди 11 години

Едно умно мнение!

24

аз

преди 11 години

Ами то с какво да участваме като имаме 1/2 самолет и един изгнил кораб???

23

Registriran

преди 11 години

Греши министърът или лъже, не "Няма възможност да участваме в операция в Сирия" а не можем, със какво? със 2 та летящи самолета ли? та летците имат по малко летателни часове от летците от ДОСО, а за едничкия кораб ...

22

ААА

преди 11 години

А МУХЪЛА ОФШОРНАЛИЕВ ДРУГО КАЗВА..ДАЛИ Е ПИТАЛ ЖЕНА СИ...

21

Анонимен

преди 11 години

Много ясно къде ще ходят наще ? с 5 самолета на кръст и има-няма 10 хилядна армия.

20

дедо пич

преди 11 години

И що да се месим след като не искат червените фашисти някой да им се меси и на тях като започнат да избиват протестиращите пред парламента ?

19

Христо

преди 11 години

Майната му на НАТО ,майната му и на ЕС. Майната му и и на САЩ !

18

Анонимен

преди 11 години

До СпонгиМоля те, отговори ми тогава на въпроса: Какво ще стане след свалянето на Асад?Ще ти отговоря - в момента опозицията е сформирана от няколко групи бунтовници, които принадлежат към едни от най-нашумелите терористични организации, в частност Ал Кайда. В Сирия живеят както изповядващи исляма, така и християни. В момента бунтовниците масово избиват християнското население, културни и религиозни обекти! След падането на Асад няма да може да се сформира работещо и стабилно правителство!

17

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 13Дрън, дрън. Комунистически брътвежи. Точно обратното. Не само това, Дейвид Камерън призова Москва и Пекин да не пречат на ООН за тази резолюция. Путин обаче е диктатор и ще защити диктаторът Асад.

16

4-ти Септември

преди 11 години

Оставка бе!4-ти Септември - София.6-ти Септември - Пловдив - СЪЕДИНЕНИЕ!

15

байуй

преди 11 години

само като му видят очилцата на министърчето и всеки ще се откаже от помощта му

14

Крис до оставка

преди 11 години

Стига с това "Оставка" бе, не виждаш ли колко сте прости , използват ви да се излагате само като кифладжии, докато има разделение на партии няма да има ефект от протестите. Трябва да се обедини народът с искания, които касаят всички , и комунисти и гербери и царисти... Примерно цени на горива, ддс -та , цени на токът , а не да се реве против партия , защото това разделя , ама вашите кукловоди точно това искат, а вие не осъзнавате как ви използват и колко сте жалки...