35

Анонимен

преди 10 години

Истината е, че бъдещето на тая държава зависи от дърти пенсии с промити мозъци. Странно, техния живот зависи от мен, работещия, но те не ми се радват, че искам да работя, а искат да са техните мизерници, които да ме крадат и управляват... и да си живеят пак зле, ама с удоволствие на ругаят Бойко, Костов и т.н. ..ами аз подадох документи за работа в чужбина, а вие????

34

чичо Гошо

преди 10 години

Лошооооо и гладът не го оправя този народ.Оказва се,че комунистическата простотия е по-голяма и от хляба,гъ*ът им няма кво да ака,те подписват ли подписват кредитните линии на вождовете (които самите те и децата им и внуците им ще плащат).Но най-лошото,че и ние ще плащаме лакомията на вождовете и простотията на индианците

33

pamet

преди 10 години

До КрасТака като гледам тези кашони всички са абсолютно еднакъв размер съвсем нови с абсолютно еднакви етикети машинно запечатани ... 100 % си личи че акцията е "спонтанна"" доброволна" и проведена на различни места.Другари комуноиди много сте жалки.Малко по-интелигентно си правете фалшификациите.Това е ниво на неграмотен селски активист от типа на Мая Манолова,Кирчо Добрев и Антон Кутев

32

Анонимен

преди 10 години

тези, добре ли са, носят безумни кашони с подписи на хора, половината, от които не знаят за какво са се подписали.

31

МВ

преди 10 години

А къде са мажоретките? Или не работим с тази възрастова група?

30

Пародия

преди 10 години

Извадили са половината от подписката за референдума за Белене и са ги преместили в кашончета с нови надписи в подкрепа за олигарски.Долните номера на другарите , нямат край.Колко са осъдените или обвинените за бюлетините в Костинброд - 0 ..... колко са откритите нови работни места от 250 хилядите обещани ..... какво стана с плана на Болен за минимална заплата 1000 лева , защо дпс взеха всички областни управители в България , а бАтака мълчат като ***....

29

ОСТАВКА

преди 10 години

Естествено, че ги нямат тея подписи. Дори с всичките фалшифицирани петиции, сменени заглавни страници и подписите от референдума ги нямат. Те нямат никаква стойност, нито морална, нито административна. Това е жалкия опит на комунистите да остойностят незаконното си присъствие във властта. С тея кашони на никой няма да накривят шапката, протестите си продължават, а септември ще стават по-масови с всеки ден. Следващата популистка маневра ще е, как не трябва да пращаме "български момчета" в Сирия.

28

svetli

преди 10 години

Комунист от власт и от *** мас - само с нож се свалят!!!

27

Крас

преди 10 години

Много ми е интересно колко от тези 300 000 хиляди подписа са на работещи хора и колко на пенсионери.

26

sheriff

преди 10 години

Минават по блоковете и по къщите и казват на некролозите,че ако не се подпишат щяло да стане фашизъм като"едно време" и дъртите червени *** бързат да се подписват.Това са хора на по 80 години. Тези ли некролози ще ми определят бъдещето?Та от такива са им подписите.

25

Хаха

преди 10 години

Тук май си пишат2-3-*** и си слагат плюсчета взаимно....Умно....ама недостатъчно!!!!!!!!

24

Bastor

преди 10 години

Ако държавата краде от Пол и дава откраднатото на Джон, то тя знае, че във всеки един момент ще може да разчита на Джон.

23

Stealth

преди 10 години

"Недоволни, искащи оставката на Орешарски, дойдоха на последната среща, но в крайна сметка не пожелаха да влязат в сградата на Министерския съвет." - Айде няма нужда от глупости, те ли не искаха, или вие не ги пуснахте, защото не се бяха записали в предварително нагласения списък с присъстващи. Колкото до милиардите подписи, за които се биете в гърдите, че имате широка обществена подкрепа, само ще би обадя, че видях поне на 5 места в София да има такива пунктове. Ами ако се разпиша и на петте?

22

...

преди 10 години

Абе, в последно време тия се кативизираха! Новата ТРОЙНА ЛАМЯ иска да ни ОКРАДЕ както предишната тройна ламя го направи! Лошото е, че народа тук, в тия забравени земи, няма думата! ***.ка им и КРАДЦИ МРЪСНИ!

21

Стефан

преди 10 години

Айде стига. Подписи на измислени лица с различни химикалки!!

20

михаил

преди 10 години

като имате толкова голяма подкрепа хайде на избори! нали всички ви подкрепят!

19

Peter

преди 10 години

То друго освен столетници няма по тези жалки контрапротести :D

18

михаил

преди 10 години

ейде сега жалката прокуратура и есграон да проверят подписчетата и после организаторите в затвора за измама в особно голями размери!

17

FILM

преди 10 години

Da vzemat da napravqt edno razvlekatelno show - Big Brother format.

16

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП

преди 10 години

УМРЯ *** ДЕТО ГИ ХВАЛЕШЕ И ЗАПОЧНАХА САМИ ДА ГО ПРАВЯТ....