54

123

преди 11 години

Аве, *** Василева що не каже, по кои материали е работила и какви доказателства има, че пишете подобна статия ?!?*** журналистиката имаме...

53

бъдин

преди 11 години

Асад дали си е нарпавил точен хороскоп?Според мен вече е хванал "последния курс"!

52

varg

преди 11 години

Ако Америка нападне Сирия това ще е краят на империализма.

51

NIKO11111

преди 11 години

До 46За теб важи песента:"Велик е нашият войник", само че като пародия.Как може на днешно време да има толкова много страхливци като теб.***.

50

Анонимен

преди 11 години

Г-н Гурчо, ако някоя пачка с долари ви заседне и не можете да я преглътнете, само кажете АААААА! Имам голям ШОМПУЛ и ще ви спася!ХАХАХАХАХАХА!

49

Атакист

преди 11 години

Голям майтап ще настане ако случайно сирийците им потопят някой от 4-те разрушителя на хамериканските ***.

48

жид

преди 11 години

Извинявам се, трилионите са 17 справка: usdebtclock.org/

47

Debora1

преди 11 години

Dokato ekspertite ot OOH sa v Siria napadenie niama da ima. Izleznat li ekspertite ot Siria udar shte ima osven ako niama niakoe otvlichane, no otvlichaniata sa prisashti na teroristi i buntovnici a buntovnicite iskat namesata na Amerika taka che otvlichane moje i da niama.Dokolkoto razbiram Amerika i Izrael ne iskat da svaliat Asad. Te inmat interes Asad da ostane na vlast i toi go znae. Vaprosa e do kolko shte se okaje umen.Tazi voina shte bade palna s iznenadi i paradoksi

46

жид

преди 11 години

Покрай този цирк незабелязано Конгреса ще вдигне отново тавана на външния дълг, тъй като 16-те трилиона до есента ще са достигнати. Хляб и зрелища ...ама до едно време.

45

Кирил

преди 11 години

До Анонимен"Европа се оказа в много по-голяма степен колонизирана, отколкото и се иска да признае"-Ноам Чомски,казано е по-друг повод,но има ли какво да се добави,и на какво се чудим тогава!!!Правото на силата,какво да се прави,жалко е че наколко безкрупулни финансови олигарха тероризират десетилетия наред няколко милиярда,но такова е положението...

44

Анонимен

преди 11 години

До HitlerМюсулманите умират ама поне не са гладни като твоята майка,която дава всичко.

43

Анонимен

преди 11 години

Тоя път хам военнопрестъпниците ще мятат ракети от кораби, който ще видят дъното скоропостижно! Осирането им ще е величествено, ще подвият опашки и ще *** на зла гад! Армагедон започва! Христос е с Русия!

42

БоСимеонов

преди 11 години

Втората Либия. Ще го поразкъртят от въздуха и ще оставят революционерите да си го убият самички.

41

Анонимен

преди 11 години

Хора , обменяйте си парите в злато , и се подготвяйте да бягате за Австралия, майната им на европейският съюз , щатите и русия , тук ще стане кървава баня .... Всичките са *** и си гледат личния интерес никой не го ... за нас.

40

гешев

преди 11 години

има и четвърти вариант: удар да се нанесе и в сащ!

39

NIKO11111

преди 11 години

Ако наистина Китай и Русия тук не възпрат империята на злото САЩ и послушните им ислямисти, това означава в пълна степен, че и те се управляват от юдеите. А основната цел на юдеите е да ислямизират цяла Европа и Близкия Изток и това че "Ал Каида" беше собствена тяхнва рожба окончателно лъсна.Вече явно трябва да идва Армагедон и разумните сили да победят оста на злото, освен ако вече не са обхванати от него, както писах по- горе.

38

4321

преди 11 години

Крайно време е Русия и Китай да размахат нещо повече от пръст на тия самозабравили се Уолстрийт кръвопийци! Дано Путин е снабдил Асад с достатъчно С-300 и е модернизирал по-старите С-75 и С-125! Сирийското ПВО хич не е за подценяване, колкото и неандерталско да се опитват да го изкарат по медиите. Ако САЩ се впуснат във въздушна операция, при добре обучени сирийски зенитчици и ракетчици, ще има много мъртво натовско желязо във въздуха, вервайте ми!

37

Prozac

преди 11 години

До ЯсенАко не беше руския байрак навремето, ти сега ***, щеше да учиш Корана с *** на главата.И западния лайф стайл и през акъл нямаше да ти минава.

36

Анонимен

преди 11 години

Не може в света всички държави да са марионетки на САЩ има и независими държави които са против тяхната политика но биват смачквани" освобождавани" от ЦРУ. Не може във всичките гнусни войни водени напоследък от Американците старите европейски демокраций да участват , трябва да се каже НЕ СПРЕТЕ. Стига с тази мания за световно господство

35

Анонимен

преди 11 години

Ей, хора, зарежете го това химическо оръжие, това е само повод. За 2г. са избити 100 000 души !!!