71

трабанчо

преди 10 години

Кой ти е поискал мнението бе, че си тръгнал точно ти да ни обясняваш? Националните предатели нямат право на трибуна.

70

Анонимен

преди 10 години

ПЕТ ПЪТИ СТЕ УЧАСТВАЛИ С АГРЕСИЯ ИТО СЕ ВИЖДА СЕГА В ЕГИПЕТ ИРАК, АВГАНИСТАН, ЛИБИЯ И ДР. С КАКВА "ОБИЧ" ВИ ОЧАКВАТ. .. радост голяма...

69

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** не вижда ли как САЩ заграждат Израел с ислямистки режими ами седна да разправя какво щяло да стане след десетилетия?

68

Анонимен

преди 10 години

Паси извърши национално предателство предавайки дипломатическите кодове. Няма ли ДАНС да му потърси отговорност?

67

Червена Зора

преди 10 години

Я вижте кой изпълзява от *** ! Моля ,следващият да пусне водата !

66

хеллфире

преди 10 години

вижте само какви ни управляват тоя понятие си няма какво става и как е било.Какав терор ве плъх...нефта е на народа,здравеопазването е безплатно,на всяко новородено дете даржавата плаща 2000 долара няма партии има една партия >това е Сирия и сега какво.....?е маини Американците искам да ги сринат от картата>Башар с теб сме

65

Анонимен

преди 10 години

Мръсни еврейски *** ще ви дойде времето няма вечно да печатате долари и с хартийки да управлявате света

64

Засрамете се Паси

преди 10 години

Господин Паси, не забравяй че Българският народ се жертва заради вас Евреите. Ако Хитлер искаше, можеше да ни окупира заради това действие на България и тогава жална ни майка. Не забравяй, че не си Българин и не злепоставяй своите сънародници Евреи, за да не ви изгонят от България в някакво бъдеще. Българите са добър народ и не са убийци, но имат право да се замислят дали вашата народност има право за постоянно пребиваване в България.

63

ТАТО

преди 10 години

ТОВА ЕВРЕЙСКО КЛОУНЧЕ И АМЕРИКАНСКА *** ПАК СЕ ПОЯВИ,КАТО ЧЕ ЛИ НЕ ЗНАЕМ КОЙ Е ТОЙ.

62

Анонимен

преди 10 години

До ЛЕНИНИмаш зелена светлина....хаквай ги !

61

дядо

преди 10 години

другарю евреин като говориш за бежанци, защо не обясниш как бедни сириици дават по 2-3000евра на човек да бъдат пуснати през цяла турция и да дойдат у нас.мисля си че в трафика на тези бежанци са намесени и роднините на ревлюто паси,като целта им е да направят България още по зависима.вместо да сваля ассад да си хване *** и да върви в израел. евреиски ***.

60

нона

преди 10 години

цру са специалистите по тези провокации... а това джудже няма да какво да лицемерничи,- защото всички знаем, че е лъжец и предател!

59

111

преди 10 години

МАЙМУНОПОДОБЕН *** С МНЕНИЕ ПО ВСЕКИ ЕДИН ВЪПРОС

58

Болярина

преди 10 години

Тоя плъх от къде изпълзя.....значи ли това че кораба потъва....

57

РР

преди 10 години

Тая *** еврейска *** веднъж поне да замълчи...

56

Анонимен

преди 10 години

Сирия пречи на големите енергийни проекти на американски и европейски олигарси, затова ще я отупат и ще сложат послушковци и *** да я управляват.

55

Пеликана Грую

преди 10 години

Моньо, недей рева, национален предател такъв!

54

Анонимен

преди 10 години

Този сценарий вече ни е известен що си правят труда американците да печелят общественото мнение като плащат на такива мекотели да пишат статии

53

ЛЕНИН

преди 10 години

ДО ДНЕС BG : АКО НЕ ГО МАХНЕТЕ ТОЗИ РЕПТИЛ .ЩЕ ВИ ХАКНА САЙТА !!!!!

52

val 789

преди 10 години

Това БЕШЕ преди 24 години,когато не бяхме в ЕС и НАТО и нямаше ПРЕДАТЕЛИ като Соломон Паси:БЪЛГАРИЯ строеше болници,училища,газопроводи,електрифицира цяла държава в Арабския свят,изпращаше тирове със сирене,кашкавал,агнета,овче месо,бройлери,минерална вода,а сега като ДЕМОКРАТИЧНА държава им изпраща НАТОВСКИ САМОЛЕТИ с ракети и бомби,което е печелившо ЗАНИМАНИЕ за ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАТИ,но не ПЕЧЕЛИВШО ЗА НАС!!!! Справка:ОПРОСТЕНИЯТ ДЪЛГ НА ИРАК.Сега и ДЪЛГЪТ на Сирия ли ще ОПРОЩАВАМЕ?????