34

Анонимен

преди 10 години

До pametПрав си, че Русия също не е момина сълза. Съжалявам те, че пишеш коментари само за да провокираш другите хора! Жалко, че говориш и за платени коментари! Моето момче, единствената причина днес да не си обрязан турчин и все още да се наричаш Българин, ако изобщо си такъв е зареди Русия и Руснаците, единствените хора които ни подадоха ръка в онези времена. Не те е срам.

33

Путин

преди 10 години

Мачкай плъховете,Башар !

32

pamet

преди 10 години

До АнонименКоя друга държава е "предприела" война в последните 60 години,освен САЩ? Ха-ха -ха,ти сериозно ли не знаеш? Русия естствено.Онова ямболско селянче Антон Кутев ли беше,като ви плаща постовете поне да ви дава основна информация

31

Анонимен

преди 10 години

През 96 г.излезе от печат книгана на племенницата на Ванга, Красимира Стоянова (Ванга-истината) в нея са записани пророчествата на великата пророчица ,там има предсказанието за потъването на подводницата Курсск ,там пише ,че през 2013 г.ще се открие лекарство за рака и само преди 2 седмици се съобщи ,че австралийски и китайски учени са открили лекарство за рака в тази книга пише ,че третата световна ще започне от Сирия и ще свърши на Божи гроб където Русия и приятелите и ще освободят Ерусалмим

30

анти

преди 10 години

През последните 30-тина години навсякъде, където стъпи американецът,къде с политика,къде с бомби, остава след себе си развалини и граждански войни. Явно,не си стои зад океана,защото му трябват полигони за ново оръжие и парите,които печели от него. Сега на мода е арабския свят и виждаме резултатите в Либия,Тунис, Египет...Стига американска "демокрация" на чужд гръб!Че както е тръгнало и тук може да се появят със своите "ценности"; за сега го правят само устно.А мерси!

29

pamet

преди 10 години

До дядоЩом си дядо би трябвало да помниш,че баща му взе власта с военен преврат а синчето се яви на избори като единсвен кандидат на единствената партия БААС /арабското БСП /Ето затова управлението му се нарича режим За съжаление една намеса сега ще доведе на власт вероятно ислямисти,а предвид мултирелигиозния характер на страната ще последва и гражданска война Следва ливанската история и мъчителна патова ситуация за години напред

28

Анонимен

преди 10 години

Оставете хората да си решават проблемите сами! Истината е, че Сирия е от малкото страни където Запада не е успял да наложи волята си. Бъдете сигурни, че единствените интереси, които САЩ преследват са икономически, всичко друго е параван за предходното! Вземете погледнете коя друга държава в този свят е предприела война в последните 60 години освен САЩ и после заповядайте да коментирате. Ако толкова искате да помагате, отидете там без оръжия и направете каквото можете!

27

аз

преди 10 години

За нащите *** ***, избил зверски стотици хиляди от собствения си невинен народ, е ОК, само защото руснаците имат интерес да му продават оръжията си. Да ви имам хуманността!

ДО КОМЕНТАР 26 - *** си ти главно! Не Народа ни! Това че си заблуден Американофил от еврейски произход НЕ Е наш проблем ! Като подкрепяш така наречената "политика" на САЩ и Израел... би ли ми отговорил на един въпрос - Какво ще кажеш аз да дойда у вас. В личния ти имот. И да започна да ти казвам какво да правиш и да се разпореждам все едно вече съм си у нас. А ти ако "гъкнеш" нещо - яки санкции! Може и военно положение! Как ти звучи , а? Предполагам няма да се ядосаш , а? ЧЕТИ КОМЕНТАР 27!!!..

25

Обективен

преди 10 години

Пичове, нещата са прости - САЩ искат разорена и слаба Сирия, за да си отворят пътя към Иран.Правят всякакви гадости, като избиването на много невинни хора, подмолно и гнусно.Но глобално погледно и в по дългосрочен план трябва да се запитаме: Не е ли по добре да няма силен Близък изток и психопатската религия ислям да си седи там в пустинята? Аз лично мисля, че тактиката разделяй и владей е добра.Иначе те- арабите, ще ни я прилагат на нас без да им мигне окото.

24

jonjo

преди 10 години

25 коментар точно така! Простите наследници на антихуманния, терористичен комунистически режим знаят само да лаят отдалеч, че САЩ са гадни евреи и нападат само заради икономически интереси. А за изродщините причинени от *** като Кадафи, Садам, Ким ир сен , Кастро и още много много няма да ги изброявам, очи нямат. *** народ сме и *** ще си останем. Ама нали всъщност така им е по - добре на техните лидери . Колкото по прости толкова по - добре. ДОКОГА БЕ *** ! ДОКОГА !

23

бъдин

преди 10 години

Да, ама в САЩ бият ***!Разбрах, че по-откачените янки ги срелят вече!

22

ТЕРОРИСТИ

преди 10 години

е истинското име на "така наречените бунтовници". Така ги наричат нашите слугински медии, дето чакат инструкции от УС амбасадата. Те така им викаха и на чеченските бандите,- "борци за свобода", докато не им потрябва помощта на Русия за сваляна на талибаните в Афганистан, цялата сухопътна операция, която извърши Северната лига, въоръжена от Русуия. Иначе американците щяха да дадат много повече жертви. Така се разминаха само с въздушни удари. Ама тоя път Русия е против. И кво праим сега...

21

дядо

преди 10 години

защо пък "режим"...или щом е неудобно за великите хамерикански *** всяко управление е режим

Уффф.... Старата песен! На нов глас!..... Този път в посока - Сирия!.... След Афганистан,Ирак,Либия,Египет... Сега дойде ред и на "НЕугодния на Еврейско-Американския конгломерат" режим на Асад! :( Ясно е че НЕ им върви "по свирката" и с всякакви методи ще се опитат да го свалят! И най вероятно ще успеят накрая! След серия от конспирации и мръсотии... Няма как да не успеят в крайна сметка :( ! Май май досега единствено и само в Иран НЕ СА УСПЕЛИ и НЕ виждам как ще успеят да "пробият" стената ;) !

19

На бас!

преди 10 години

Този *** ще свърши като Кадафи

18

Мюра

преди 10 години

Абе Шоп, САЩ вече са въвлечени - те дават оръжие и подкрепят официално бунтовниците. Не им е виновна Русия, просто *** не могат да свършат мръсната работа и се налага ,,големите батковци,, да се включат активно. Войната в Сирия е прелюдия към удара срещу Иран. Докато силна Сирия стой там, на пътя на израелските самолети и докато силна сирииска армия е на границата на Израел, ционистите не могат да действат свободно срещу Техеран. Демокрация, антидиктатура... глупости за децата.

17

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРАЩо бе, виж колко мяза на Михаил Шумахер.

16

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРАА ти какво? Предпочиташ някой с дълга брада и *** на главата?

15

АНТИМУТРА

преди 10 години

Погледнете го бе!!То на човек не мяза избра ли го те да управлява!