53

Анонимен

преди 10 години

Ми като го е срам да става албанец или талибан, да му подлютят ***. *** с ***, какъв българин е това

52

megi 55

преди 10 години

Ако не бяха ги хванали дали щяха да се срамуват или щяха да пребият ,убият или окрадат някой от "конкурентите" си? Ако всички разсъждаваме така,че политическата обстановка е виновна дайте от утре масово да се тепаме!

51

Анонимен

преди 10 години

И НИЕ СЕ СРАМУВАМЕ, ЧЕ СИ БЪЛГАРИН

50

sokrat62

преди 10 години

мен ме е срам, че българската прокуратура и съда ще те пуснат, а ще осъдят Октайчо с водния пистолет дето отнесе пердаха на 20г. за "предумишлено убийство" на един дето пък майка му ако е жива се срамува, че го е родила, Левски го е срам в гроба като гледат милата му Родина какви изверги ражда и храни, Вазов и Ботев ги е срам от образователната министърка, срам,срам, срам........

49

enchoss

преди 10 години

Днес се срамува, утре ще пропее... някой друг невинен с патлаци и прякор ще се засрами и така :)

48

Пешо

преди 10 години

Сретан да отстреля тиквата и да се свършва с тази политическа обстановка!

47

enchoss

преди 10 години

До къде я докарахме и престъпниците в тая държава да ги е срам, че са българи ... ц ц ццТе тия прякори случайно им се лепнали ... нали от детската градина си ги влачат, еля па кръвта. ...Срамувайте се ... не ме ...!

46

Анонимен

преди 10 години

Га яди кифтета ни рива.

45

Пешо

преди 10 години

"Политически причини" Явно политиката на Тиквата е всякакви престъпления и мокри поръчки!

44

малкият сашко

преди 10 години

а, мен ме е срам че такива като теб сабългари

43

Името до 46

преди 10 години

Ти никога не си имал кола, нали?

42

Анонимен

преди 10 години

Баце, какви прякори си имате само, по един арсенал в гаража, един работен ден последните 20 години нямате и сега - срам го било да е българин.А мен ако знаеш колко ме е срам, че ти и другарчетата ти сте българи...Срам и мъка!

41

Анонимен

преди 10 години

Милчо - мен ме е страх да живея в България, заради такива като теб - биячи и убийци !!!

40

До Името

преди 10 години

Докато има хора, като теб, които хем спират както си искат, хем после не се чувстват виновни, дори и когато органите на реда ги хванат, тая страна ще боксува в калта.

39

муня

преди 10 години

кво ни пука от кво те е срам бе ***

38

iliyan.uzunov

преди 10 години

Май и нас трябва да ние срам да сме БЪЛГАРИ!!!!

37

Името

преди 10 години

На мен най-голямата организирана престъпна група (полицията) наскоро ми отне личното превозно средство. Вярно бях паркирал на не читаво място (друго нямаше) и когато отидох да си преместя колата .!. . Най-вероятно е вдигната от паяк (да е открадната по-не ми се вярва). Филма, е че понеже не се чувствам виновен, не ми се дава и 1 лева да си я зема... и няма да си зема .!. и без тва не мога да си плащам нищо по нея. Искам приноса ми към тая страна да е да умра колкото се може по-скоро.

36

Анонимен

преди 10 години

Как можаха да измислят че политическата обстановка им е виновна на тези хора? Убивали ,убивали ама все невинни горките. Продавали наркотици ама не помнят нищо!Ще си намерят добри адвокати и толкоз!Такива дела трябва да се предават по телевизията.

"Обвинен от "Килърите 3": Срам ме е, че съм българин!".И нас българите ни е срам, че си българин. Предавай паспорта и към Анадола. Един *** по-малко.

34

Анонимен

преди 10 години

КОГАТО ЧУХ ЗА ТАКИВА УБИЙСТВА СЕ ВЪЗМУЩАВАХ И ЯДОСВАХ МНОГО , НО ПРЕДИ ЕДНА СЕДМИЦА НИ ЗАВЛЯКОХА С ЕДНА СУМА ПАРИ ЕЙ ТАКИВА НЕ КОРЕКТНИ ТАРИКАТИ ,КАТО ИМАХМЕ УСТНА УГОВОРКА ЧЕ АКО НЕМИ ВЪРШИ РАБОТА ТОВА НЕЩО ГО ВРЪЩАМИ СИ ВЗЕМАМ ПАРИТЕ ,ДА АМА НЕ , ЗА ТОВА ВЕ ЧЕ СИ КАЗАХ ,КАТО ЧУЯ ЗА ТАКИВА УБЙСТВА НА ХОРА ИМА ЗАЩО ДА ЛЕЖАТ ДВА МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА , МАКАР ЧЕ НЕГО УДОБРЯВАМ