78

qwer

преди 10 години

Абе тия еничари нали говореха за откриването на нови работни места лъм 250 хил. мисля,че бяха, а сега говорят за съкращения и доколкото си спомням навремето виеха като койоти когато другите правителства съкращаваха от военният персонал. *** комунска *** брей, какъв е този народ който все още не може да ги разбере какви тротоарни *** са, че все получават подкрепа ? Мършав и гнусен народ сме, срамно е, но е факт.

77

бивш военен

преди 10 години

Значи дърти дядовци с памперси ще командват поголовно БГ армията, а в МО ще мирише на тоалетна. На такива им се вика покойници, а не полковници. Освен това са с такива големи кореми, че явно във военното училище и ВА Г.С. Раковски не са ги научили, че мешката се слага отзад, а не отпред.

76

Анонимен

преди 10 години

Някой забеляза ли че гласуването на актуализацията на бюджета за контрапротест в полза на БСП и ДПС бяха докарани хора с автобуси с кърджалийска и смолянска регистрация..Центъра беше пълен с тях.Какво четем в историята за Батак,там са били докарани еничарите от Барутин.Историята се повтаря,просто датата е друга.

75

Анонимен

преди 10 години

Безкрайните игри с военните не спират. Сега министъра се стреми да изпълни това, което обеща на военните, но 100% се мисли за получаване на гласове на нови евентуални избори. После ако пак са те - край. Ще чакаме нова сделка с голяма комисионна и ще модернизираме със секанд хенд играчки. Трябва да се спре това най-накрая. Или нова техника или нищо. Да се реши колко военни да има и край със съкращенията. Така всеки ще знае при какви условия влиза и при какви условия ще се пенсионира.

74

Анонимен

преди 10 години

Спестените средства от армията ще бъдат пренасочени към кърджалийте /турската жандармерия/ докарани в София да потушават протестите.

73

Анонимен

преди 10 години

И какво? Вече ще бъдем територия наречена България. Няма държава.

72

Анонимен

преди 10 години

То не остана армия, ще съкращават още. Тогава за какво придобиване на възможности и модернизация говори господина? Ами направо да я съкращават армията и да дадат България под наем. То на такава цел служат управляващите.

71

Анонимен

преди 10 години

ЧЕСТИТО,МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС.ГЛАСУВАЙТЕ ПАК БСП.

70

bob77

преди 10 години

"Министърът опроверга твърденията на президента Росен Плевнелиев, че подобно действие би довело до значителни финансови разходи"- естествено, че така ще каже псевдо президентът нали трябва да има пари и за него да ги присвои и да ги трупа в офшорките си в Кипър.

69

Анонимен

преди 10 години

Какво си играете на дребно.Съкращавайте щялата армия и готово.

68

Анонимен

преди 10 години

250 000 рабони места

67

Анонимен

преди 10 години

Да ги махат ами стоят само и си клатят краката не знаят даже и да маршируват пък какво остана да пазят България, но поне след съкращението да наберат обучени и достойни хора да пазят държавата НИ.

66

Анонимен

преди 10 години

До ЛюбопиткоА случайно да си чува,че за 50 грама алкохол те гонят дисциплинарно?И кой ще е този дето ще си загуби заплатите заради едно питие?

65

az

преди 10 години

Тез прекаляват вече България е чао.

64

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП+ДП

преди 10 години

ЕТО ТАКА СЕ РАЗКРИВАТ 250 000 РАБ. МЕСТА УВАЖАЕМИ ИЗБИРАТЕЛИ. ПОДМЕНИХА ВОТА С "АНОНИМНИ СИГНАЛИ" ЗА ПОДСЛУШВАНИЦИ...ПУСНАХА ПОРЕДНАТА БОМБА С ФАЛШИВИТЕ БЮЛЕТИНИ ( ЗА КОИТО ОЩЕ НИКОЙ НЕ СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ...ЧУДНО ЗАЩО ЛИ ) ИЗТЕГЛИХА ПОРЕДНИЯ ЗАЕМ ЗА ДА ГО ОПОСКАТ И ТОВА ИМ Е ПОЛИТИКАТА. ВСЕКИ МОЖЕ ДА ДАВА ПАРИ ОТ ЗАЕМИ... СТЯГАЙ СЕ НАРОДЕ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНОТУРСКАТА СМРАД, ТЕ СА ПОГРОМ ЗА БЪЛГАРИЯ. САМО ГЕРБ ОСТАВИХА НЕЩО СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО СИ, НИКОЯ ДР.ПАРТИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20-30 ГОД.! САМО ГЕРБ!

63

Любопитко

преди 10 години

А защо въобще ни е необходима армия ? Сериозно питам. Доколкото знам в момента има една сбирщина, който отива сутрин в поделенията само за да започне свирепо напиване до края на работния ден. Че за тези пари, които им плащаме за заплати и пенсии на 50 години, можем при нужда да си купим такава армия от наемници, че да си решим необходимия проблем моментално.

62

Анонимен

преди 10 години

Ние армия и ез това нямаме. Имаме само наемнице, които се бият за НАТО вска кауза. Това съкращение прави страната ни разграден двор и то ....нарочно.

61

dan

преди 10 години

Nqma smisal ot marzelivi mar6i

60

Алов

преди 10 години

Тия са национални предатели.Сега Русия ако ни нападне заради розовия паметник?Или за БЕСИПЕ-о това не е страшно?

59

ЗКПЧ

преди 10 години

Тия не се страхуват от външно нападение затова съкращават армията.Те се страхуват от народа си затова има 60 000 милиционери да ги пазят.