16

до 15

преди 10 години

Знам.

15

ФУТУРОЛОГ

преди 10 години

Оня черен нобелов лауреат начело на САЩ напълно заслужава да бъде осъден за престъпления срещу човечеството!С подкрепата си за фашизоидно-ислямистки марионетни режими Обама предизвика множество граждански войни!Абе,черен нобелист!Ти какво си мислиш бе!Че на арабите щом им скимне и веднага ще си построят светска държава!Цената на светския СССР бе 70 000 000 жертви без войните!За съжаление това негро постави САЩ да нямат друг избор освен подкрепата за фашизоидните си марионетки,и арабите въстанаха

14

бивш войник

преди 10 години

Войните превръщат войниците в полу-човеци. Психиката трудно издържа.Най сетне Америка започна да мисли дали си стува да подкрепя бунтовниците в Сирия, Повече от ясно е че тези така наречени бунтовници ако наберат сила ще тръгнат срещу хората които са ги подкрепили. При толкова войни с Араби американците трябваше да разберат че арабите са друг свят и са омесени от друго тесто. Ще са доволни докато им помагаш но тръгнеш ли си дори с мир ще ти забият ножа в гърба

13

муньо

преди 10 години

Най *** е ,че лежейки толкова време ,рано или късно ще осъзнае ,че хората не заслужават такива саможертви.системата ни е превърнала в консуматори и мрънкалници!шапка му свалям за куража и саможертвата,ако че е ****ал!

12

4321

преди 10 години

А какво стана с митовете и легендите за страната на неограничените възможности, извора на демокрацията? Оказа се, че САЩ е именно това срещу което уж се бори - световен тиранин, своеобразен Биг Брадър, който следи и контролира всячески не само собствения си народ, но и редица други държави по целия свят.

11

Анонимен

преди 10 години

Къф предател е този?Всеки който е чел в нета откъси от тези неща му става ясно че под секретно и национална сигурност се разбира далаверките на американските полеви командири с афганистанските такива.Всичко това струва стотици животи най-вече на невинни.Този може и да отиде в затвора но доста от уличените също са били наказани.Гей или не след години този ще стане герой.А за останалите хитреци с нашивки ще остане "infamy".Това също има значение.Там.Тук е неразбираемо ..

10

STARBUCKS-USA

преди 10 години

До АзСтанишко не ги загуби, а документите са на бюрата на Путин и КГБ.Както и той е с такава нестандартна сексуална ориентация..... Прокуратурата и съда да взима пример от САЩ .

9

patica s laina

преди 10 години

Трябваше да го екзекутират! И аз съм гей, но не одобрявам предателите!

8

Аз

преди 10 години

А Станишко като си загуби секретните доклади само глоба :) !!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Uncle Sam, правопис учил ли си вЪВ Великата страна?

6

Анонимен

преди 10 години

По данни на предизборното бюро на ГЕРБ, осъденият е бил симпатизант *** БСБ. Американските колеги са предоставили СРС-та, които са убедили Бойко Борисов в световен заговор срещу него лично. Призоваваме правителството на Орешарски да поеме отговорността по делото и подаде оставка.

5

STARBUCKS-USA

преди 10 години

С тая сексуална ориентация, направо е попаднал на точното място.Никога няма да страда от сексуална недостатъчност.............

4

Анонимен

преди 10 години

Руснаците са пак виновни :-)

3

Uncle Sam

преди 10 години

Трябваше доживот за този предател. Ще излезе само след 10 години. ПРЕДАТЕЛ, КЛЕТВОПРЕСТЪПНИК. В "ВЕЛИКАТА" русия отдавна щеше да е до стената.

2

Анонимен

преди 10 години

Aко Цветанов получе не 35, а 3години сте поканени всички на парти!

1

Анонимен

преди 10 години

И ще ми викат ще САЩ била държава на свободата