117

ЗА МЕН И НЕ САМО..

преди 10 години

ЗА МЕН И НЕ САМО ТАЗИ ДВОЙКА Е НАЙ ПРОТИВНАТА НА ВИКТОР НЕ МУ СЕ РАЗБИРА МНОГО МЪНКА А АНА СЕ ОБЛИЗВА И ОПРАВЯ КОСАТА СИ И ОЩЕ ДОСТА НЕЩА ЕДИНИЯ ПРЪСТА И НА ДВАМАТА Е ВИНАГИ В УСТАТА И ТАКА ГОВОРЯТ ИЗОБЩО НЕ ГИ ХАРЕСВАМЕ АЗ И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ СЪЩО ДОРИ НЕ ГИ ГЛЕДАМЕ

116

bg

преди 10 години

хаидееееееее,и тия хе се харесаха на певеца,маи не му играят по свирката и защо ли като е *** и изсвратеняк и само парите ги интересуват а хората не ядът слама и виждат цензурата ***

115

мунчо

преди 10 години

този Николаев, с политите в носа, да отиде в НТ. Там наколенките пред ББ-Буда е най- очевидно. Затова там му е мястото. Семплата Цолова не е придобивка на която и да е телевизия. За разкрасяване става, но за нещо умно- не. Но очевидно ВТв пак ще обръща палачинката.

114

сеем

преди 10 години

Цолова, като Ви гледам ставате само за едно, за секс, а Николаев и за това не става!ХАХАХАХАХАХА!

113

Анонимен

преди 10 години

Анка картечарката и Петка( НикоЛАЕВ) са образец за герберастка Джурналистика! Нека и Цветанка Ризова да ги последва в нова при агент Димитър( Чапай) и ЧЕРВЕНИЯТ ЕСКАДРОН заедно с Кулезич и Диков е ОКОМПЛЕКТОВАН!Да живее наследникът на другаря Т. Живков- г-н Б. Борисов! Герп!

112

П_Петров

преди 10 години

Новият сутрешен блок за масова дезинформация по бТВ ще се казва "Говорит Москва!". Водещ ще е Велислава Дърева и понеже е неповторима и самодопълваща, за втори "водещ" ще има огледало.Облеклото ще се осигурява от ЕТ "Баба Гицка", под формата на ръчно предени и плетени вълнени жилетки и чорапи, а слогана ще гласи :"ВОЙНАТА Е МИРСВОБОДАТА Е РОБСТВОНЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛАЛЪЖАТА Е ИСТИНА"

111

perlata

преди 10 години

Само да не пипат обедните дискусионни водещи, че аз тогава ставам

110

да го местя ли

преди 10 години

За тия даже не си заслужава да го местя!

109

Анонимен

преди 10 години

Страхотен трансфер! Що не вземат и Валери Божинов?

108

гелето

преди 10 години

басимамата ей заряади тия двамата спрях да гледам бетеве преди 6-7 години и са и нова ли ше треба да трия от телевизора

107

тв

преди 10 години

Ако тези са добри журналисти, аз съм трамвай. Слаби водещи, много често неподготвени по сериозните теми със сериозни събеседници, особено Викторчо. На неговия фон Анка е като титан на мисълта, въпреки че е с манталитет и поведение на селска учителка. Държат наставнически тон на гостите си, прекъсват ги, вмъкват ненужен сарказъм и смятат това за върха на професионализма. Зле, много зле. Спрях да ги гледам.Голяма работа, че се местели в Нова. Все тая. И тази телевизия пропускам много отдавна.

106

ЕДIN

преди 10 години

Анна Цолова Драгойчева !

105

гг

преди 10 години

"Най-успешните водещи"?! Егаси некадърниците! Виктор интервюира събеседниците си, все едно са на разпит, един такъв подозрителен, все едно ще го излъжат, прекъсва ги и изобщо се държи отвратително. Ана е същата. Никакъв професионализъм. Едва ли в нова тв ще се научат и ще станат по-добри. Виж заплатите им може и да са по-добри, едва ли се местят по друга причина.

104

сику

преди 10 години

Тоя *** виктор винаги ме е дразнел :)) не ви ли прави впечатление, че като зададе някакъв въпрос никога не слуша какво му отговаря събеседника, а на края и го прекъсва за следващия си въпрос :)) не е луд този дето яде баницата :)))

103

Анонимен

преди 10 години

То па едни и същи досадници само се пестят от телевизия в телевизия, аре Виктор горе долу става за водещ ама Ани Цолова е егати и досадната водеща, след нова че отидат в тв7 :)аз затова си гледам само сутрешния блок по БНТ

102

MaTPoca

преди 10 години

В Нова, на хранилка при тиквата...

101

Анонимен

преди 10 години

тия двамката са пример за лизаческа продажна журналистика

100

Анонимен

преди 10 години

Ще ги гледам с удоволствие. Липсват ми много откакто го спряха сутрешния блок. Браво! Дай боже повече способни водещи и журналисти да има в телевизиите.

99

БББ

преди 10 години

Волен и Вучков са най-добрите водещи.

98

Анонимен

преди 10 години

голяма новина няма що!