208

Дон Домат

преди 10 години

Братя и сестри българи, всички сте прави в коментарите си за така наречения "спонтанен контрапротест", но искам да ви попитам къде бяхте всички вие днес!? Защо не дойдохте всички вие, които разбирате колко е трагична ситуацията в нашата България. С една шепа хора на мирен протест нищо няма да стане!

207

Анонимен

преди 10 години

Снимка 1 - "народА подкрепя.............." - смрадливи НЕГРАМОТНИЦИ !

206

Българин

преди 10 години

Малеее все ЕНТЕЛЕКТУАЛЦИ са се събралЕ като гледам ! xaxaxa Ейй *** народ, само белоглави орли и *** са събрали, щото друг толкова ***, промит и лесно подкупен няма как да намерят. А някакъв пък дошъл с портрет на Сталин ! тцтцтцБоже пази България от комунистите ! Направи чудо и ни помогни да ги свалим от власт АМИН !

205

Анонимен

преди 10 години

МНОГО са еднакви табелките им бе????И пръчките и те - чисти,нови,с еднаква големина???Хора без чест,достойнство и морал!!!

204

666

преди 10 години

Имаше преди време един лаф за положението в Бълагария: Нас не могат да ни еб*т толкова, колкото ние можем да носим! Вече изобщо не ги съжалявам тия средновековни ***, искам да знам ако може, колко от хората на контра-протеста могат да пуснат компютър, не да работят с него! Нека да вдигенем ръце от компютрите за една седмица, ще има много по голям ефект от това да се излиза на митинги! Ако не помогне за месец, за 6 месеца , 1 година! Спокойно няма с кого да ни заместят, поне не всички!

203

Анонимен

преди 10 години

Сега разбрахте ли как се печелят избори?

202

ВВС

преди 10 години

Един възрастен човек от с.Брестовица,Пловдивско каза:"Наредиха ни от окръжния съвет на БСП да се съберем от местната организация и да изчакаме автобус от Пловдив,който ще ни закара в София да подкрепим правителството"...!!!!Чудесно сте се организирали "другари"!По-голямата част обаче ,от "контрапротестиращите"не знаеха защо протестират.Най-многолюдни бяха турските "туристи"отс.Рибново,на ислямския проповедник,сега депутат Ахмед Башев и *** ,на които им беше наредено да "държат нац.флаг!!!

201

И други лица

преди 10 години

Вижте снимката 11. Има и още едно лице на контра-протеста, макар и мъртво, лице. Това на Йосиф Висарионович Джужашвили - Сталин, бащата на прогресивното човечество избил в старанието си генетично 100 млн. руснаци, а за другите избити няма точна бройка, но е бая голяма. Ясно е, след като види човек това лице, за какво е контрата. Това е секс протест от вида хард садо-мазо. За съвременно онгледяване на резултата - виж Мая Манолова, резултат на този секс.

200

протестиращ

преди 10 години

Това е извадката на обществото,гласувала за наглата Вещица Манолова!И тези ако трябва да определят бъдещето ни?!!!

199

протестиращ

преди 10 години

До Honorik358Болен мозък,без никакви гънки си ти Пфуййййййй!

198

Анонимен

преди 10 години

Хонорик, сега пък артрита ли те гони, че не можеш да помръднеш за танци? Не бой се, ще те вземат с автобус /без пари/, ще те закарат пред НДК-то да тракаш с ченето. А ха дано забравят да те вземат обратно а и протестиращи да има наблизо.

197

ela

преди 10 години

До Honorik358 и други ,недорасли в интелектуално отношениеХайде, време е да си ходите!Къде! Само едно място има за вас! Оставете нормалните българи да си подредят държавата и да живеят нормално!

196

Honorik358

преди 10 години

Тренировка на пилон? Вече може и на плажа dnes.bg/stranata/2013/08/16/trenirovka-na-pilon-veche-moje-i-na-plaja.196572 Ето го бъдещето на част от младото поколение.Хайде,стига толкова реплики към вас.Правете каквото искате,само че няма да получите никаква подкрепа,за да свалите това правителство.Нова ера на управлене на бойко няма да се допусне,гарантирам ви го!Хайде,продължавайте да танцувате по площадите,може да влезете в "Денсинг старс" или "Гласът на България".

195

Анонимен

преди 10 години

Хонорик, ела на чайче, щом не си кафеджия. Холестерола/лошия/ ти е висок и явно си с високо кръвно.

194

Honorik358

преди 10 години

До rabatРабат,мани ги тея!Тях щъркелът сигурно ги е донесъл или някой ги е клонирал вероятно,затова презират възрастните.остави ги да си говорят.300 кафеджии не могат да представляват цялата страна.Между другото,то по стадионите се вижда кои са ***-разни неонацисти,ултраси и други ***.Пияна и дрогирана ***,нищо повече!

193

марин

преди 10 години

До Honorik358Има много издадени книги , в които категорично е казано , че мутрите са създадени от БСП и ДС.Нещо си в грешка. Най- опасните мутри , тези които ограбват народа са в БСП.Чети и се просвещавай. Смешен и жалък си . Мога да ти препоръчам един писател , който беше убит , затова че каза поименно кои са мутрите- Георги Стоев.

192

бг

преди 10 години

БОЖЕ .ПАЗИ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ..........ЖАЛКИ НЕЩАСТНИ ХОРИЦА УНИЖАВАИКИ ГИ С НЕКВИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ СА ГОТОВИ ДА СЕ ОДУПЯТ И НА ТУРЦИТЕ ...НО ТО СИ Е ОТ ВЕКОВЕ ТАКА..

191

rabat

преди 10 години

До 205А бе 2 месеца на вас ви плащат да дюдюкате ,(хубави *** правите) ,циркове плажове,кафенца и накрая нищо-пълен въздух.

190

Honorik358

преди 10 години

До Анонимен" Ха сега всички по стъпките на идеолога и в гроба! "Виж се с каква злоба пишеш анонимен!Да му е драго на човек,ако стане война не само да не те брани,ами направо пръв да ти забие ножа!Вие сте едно арогантно,просташко и гадно поколение!Затова хич и не си мисли,че хора като теб ще определят нечия съдба.Колкото до вашия идол бойко,ако трябва и гражданска война ще има,но няма отново да ни управлява мутра с повече мускули,отколкото мозък.

189

mimi

преди 10 години

mi koi biaxa na kontraprotesta,negramotni sigani i tursi.,bezzabi gumeni glavi koito se radvat na 20 sotinki namalenie na toka.bojeeee t li podkrepiat 4arvenite boklusi.ostavka be ***.goliam sirk be6e.