28

bgsoldier

преди 10 години

42, а искаш такива маймуни, дето не могат да вържат едно изречение, дошли на екскурзия в столицата днес да решават и да подкрепят некадърниците днес ли? Това ли искаш? Искаш твоите пари да отиват за бензин за *** и помаци, които не знаят за какво са в София? Умнооо, нека Бойко да е мутра, щото Доган и Станишев хич не са....

27

СТИГА ВЕЧЕ

преди 10 години

НЕ ИСКАМ ТИКВИТЕ ОТНОВО НА ВЛАСТ .НЕ ИСКАМ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ.НЕ ИСКАМ НОВИ ИЗБОРИ И ХАРЧОВЕ ДООТКАТ.ЛОШО -ХУБАВО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ИЗБРАНО НА ИЗБОРИ А НЕ ТИКВИ И ТИКВЕНИЦИ.

26

ЗАТВОР ЗА ГЕРБ

преди 10 години

Днес мафията ГЕРБ и техния клоун Росенка ще претърпят разгром.ОСТАВКА на посмешището Роси ,затвор за Б Б , Ц Ц , И Ф .

25

плевню долу

преди 10 години

Не може един президент на Герб да си прави пиар на гърба на цял народ.Да го питаш тоя защо върна и той не знае но Тиквата му наредила.Цялия бизнес заяви ,че без актуализация нищо няма да тръгне а и къде е онова *** Дянков което направи бюджет за половин година.

24

До 16

преди 10 години

Благословена наивност!

23

Провинция

преди 10 години

За ужас на гейберите ветото ще падне, и не говорете от името на народа, народа не иска Герб !Аз съм от Провинцията и тука всички са против красивите и интелигентни протести.Ние мразим гнусните рентиери,реститути и платени нет-*** ,които искат да ни подменят вота.

22

sofia88

преди 10 години

Искрено се надявам наложеното от президента вето да бъде отменено като крайно несъстоятелно, това беше просто поредната безпрецедентна постъпка, с която Плевнелиев само ускори процеса по подаване на оставката си.

21

Анонимен

преди 10 години

Днес е чудесно време за Волен ага да осребри още малко пребиваването си в НС. А вие си яжте пиците....... А някой има хайвер за хапване.

20

Рали1

преди 10 години

Кой докара хора от Южна България случаен превоз до София ? Кой ПЛАЩА превоза ? Пак се объркаха кой им е платил автобусите и кой ги е извикал тук? Защо не са на работа ?

19

bgsoldier

преди 10 години

Бойко стоял зад протестите, сега от бсп ще кажат сигурно, че тези от Кърджали също са на Бойко.... и стоят с лозунг "Г-н Плевнелиев не ни разделяйте". Виждате кой разделя, нали?! Защо от Кърджали, защо не впрегнаха хора от Ловеч, например, и ловешките села. Нали правителството го подкрепят много хора в провинцията, защо пак занимават турци, помаци и подобни??? ДПС е за убиване, точно те разделят хората!

18

be_free

преди 10 години

Всеки заем, който вземат политиците от партия БСПДПСГЕРБАТАКАСДСДСБНДСВ и производните им е кражба от народа, затова бойкот на изборите, ако под 50% са гласували никой крадец няма да влезе в парламента!

17

Данаил

преди 10 години

Мръсни герберасти, дано днес полицията ви спука от бой! Малко ви беше нея вечер, с кеф гледах как ви трошат герберастките прости тикви.

16

Анонимен

преди 10 години

драги ***, далеч съм от мисълта, че слънчасалите ви от безделие тикви, разбират от бюджет! Но споменавам, че навсякъде в света той се пълни от работещите хора! Вие не сте в това число, затова едва ли има смисъл да се газирате толкова много, освен че сте притеснени за днешната си надница.. Споко, ще ви я дадат: )

15

до Мима

преди 10 години

Мимо ,може да са стари ама гледай някой да не ти го отшамари :)Кой знае и ти каква кощрамба си ама....

14

Копенхаген

преди 10 години

до #17Затова простите датчани са най-висок стандарт в Европа?Вероятно и там е имало наглетци като "нашата" политическа класа!И щото са много прости датчаните затова са ги навряли в *** г*з?И сега си живуркат кротко и богато!

13

Бръчков

преди 10 години

За какво ли е това завръщане ? На къде отиваме ? Кога ли целият народ ще се убеди , че докато има ГЕРБ , БСП и ДПС в парламента , управия няма да има ! Но историята за съжаление е доказала , че всеки народ заслужава своите управници !

12

Анонимен

преди 10 години

ДО НЯКЪВ ОТ БЪЛГАРИЯА КЪДЕ ОТИДОХА ДВАТА МИЛИАРДА ЗАЕМ НА ДЯНКОВ, КЪДЕ ОТИДОХА 1,5 МИЛИАРДА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА, ОТКРАДНАТИ ОТ ДЯНКОВ, КЪДЕ ОТИДЕ РЕЗЕРВЪТ ОТ 8 МИЛИАРДА ? ТИ ОТ КОЯ БЪЛГАРИЯ СИ- ГЕРБАДЖИЙСКАТА, КОЯТО Е СЛЯПА ЗА СВОИТЕ ГРЕШКИ ?

11

възмутен

преди 10 години

Една шайка разбуни народа и го насъска едни срещу други! Една шайка, готова на всичко, само и само да се върне във властта! Тези хора не само, че не трябва да припарват повече до върховете на държавата, но и трябва да отговарят пред законите на тази държава за всичките си далавери!

10

Анонимен

преди 10 години

МИСЛИ, АМА С КОЕ- НЕ ЗНАМ. ИЗБОРИ ДО ДУПКА МИ ЗВУЧИ- ДА КЛАТИМ ЛОДКАТА, ДОКАТО В МЪТНАТА ВОДА ДА СИ ВЪРТИМ ДАЛАВЕРИТЕ. НАПРОТИВ- ИСКАМ СТАБИЛНО И ДЪЛГОСРОЧНО ПРАВИТЕЛСТВО. И ТОЗИ, ДЕТО МИСЛИ Е ЗА ИЗБОРИ ДО ДУПКА, КАКВО ЩЕ КАЖЕ ТОЗИ ПРИНЦИП ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ И ВЪРХУ ПРЕЗИДЕНТА- АКО Е САМО НА ГЕРБ И САША БЕЗУХАНОВА- ИЗБОРИ, АКО НАРУШАВА 4 ПЪТИ КОНСТИТУЦИЯТА- ИЗБОРИ. НЕ 5 ГОДИНИ ДА МИШКУВА.

9

мисли

преди 10 години

От сега нататък всяко едно правителство ще бъде следено изкъсо от събуденото вече гражданско общество, всеки гаф ще се наказва с предсрочни избори, като във Дания през 70-те избори до дупка.Или ще стават хора и държавници или избори.колко мислите че ще издържат на финансовият натиск?не повече от 3-4 избора и пари йок.Всяка грешка с предсрочни избори.И точно това се случва слава богу.