27

Анонимен

преди 10 години

*** само се чуди какво още да купи, а заплатите на служителите им не са мръднали от шест години. Нали има кой да им работи за 500-600лв заплата, а те си увеличават само активите.

26

Анонимен

преди 10 години

Не е за радост но в Бг има една банка (***) и много сарафи(останалите така наречени банки).Лошото е че *** става твърде голяма което започва да влошава качеството.

25

Cekicha

преди 10 години

Трябва да си местя парите в някоя по-нормална банка, аз ЦекоМиневци бягам те ме гонят! Цеко и всички банки да изкупиш в чужбина ще си държа парите!

24

SVIT

преди 10 години

То смях бе! "Гнилата Ябълка" *** купува Банка!Къде е БНБ? Колко прибраха и/или какво договориха с Цеко. Вместо да я затварят за далавери, те и дават да купи друга Банка!!!!

23

tangra

преди 10 години

*** - банката на олигархичните кръгове. Един пост в BGMAMA за малко да я фалира. Публична тайна е как я спасиха тогава. Да не говорим за българския олигархичен модел. Направи си банка за да си финансираш бизнесите и шуро баджанаците, в повечето случаи губещи (Само бизнеса на Прокопиев сигурно има към 500 млн задължения към тази банка). Дръжте си парите в *** щом искате и я възхвалявайте за обслужването. МКБ Юнионбанк е банка с немски модел на управление МНОГО ЖАЛКО!!!

22

vanina

преди 10 години

Ами обслужването в ДСК - клон В.Търново - бавно, с дълги опашки от чакащи - трябва човек да си вземе свободен полуден, за да свърши нещо там.*** са светлинни години напред.

21

христо

преди 10 години

работил съм и с дск и с уникредит и с райфаизен, далече са от *** като отношение и професионализъм

20

Анонимен

преди 10 години

Бях клиент на ***. Изтече ми картата, но лошото е, че я бях направил в Ямбол(незнам защо по онова време се водеше клон на Сливен). Тъй като нямах възможност да ида до Ямбол да си я взема ме увериха, че ще ми я пуснат с пренасочване и за 1 седмица ще пристигне. Да ама не, не една седмица , не един месец.. Два месеца я чаках, а ми трябваше много... След скандалчета в клона им в Южен парк бул. Гоце Делчев.. всяка седмица след два месеца пристигна картата, но аз си закрих сметката... *** долни..

19

vanina

преди 10 години

Аз също съм доволен клиент на *** - бързо и експертно обслужване. Радвам са за тази сделка.

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 16В този сайт нивото на четящите е доста ниско, а то и ти си куха лейка, ама какво да те правим?!?

17

tangra

преди 10 години

До Николовбрато хич не съм в грешка, ходи питай бай ти Искров какво направи за да се случи тая сделка, че и 1 млрд държавни кинти не стигат да поддържат инвестициите на Цеко по Банско и Морето.

16

Анонимен

преди 10 години

И двете банки са кухи финансови пирамиди.

15

Цветан Ангелов

преди 10 години

Изкарайте истински пари от интернет съсclixseries/?ref=maimoni

14

nebesnakrasavica

преди 10 години

До Анонимен 8Има грешка, естествено - неграмотни журналисти. Трябва да бъде Fibank ще предложи :)

13

antubis

преди 10 години

Аз съм доволен от услугите на *** - не знам на кой е и какво той прави с парите си, но когато ми се налага да работя с банката, винаги е удоволствие за мен, а не мъка както беше в ДСК.

12

nebesnakrasavica

преди 10 години

Доволните от банките са много повече от недоволните. Но шепа хора се събират и крещят ли крещят срещу банковата система. А за къде сме без банките?!? Имаш нужда от пари - вземаш от банката, имаш нужда някой да инвестира в бизнеса ти - банката. Вече никой не си държи парите под леглото в кутии.

11

Запознат

преди 10 години

До АнонименНещо си изостанал с новините, Aнонимен. Унгарската МКБ е собственост на германската Байрише Ландес Банк. Та германската банка получи държавна помощ по време на кризата и изискването към нея беше да продаде всичките си чуждестранни поделения и да спести капитал, за да върне парите на държавата. Така че и унгарската МКБ се продава, както и банката им в България и Румъния. Не е бягане от България, но за да го знаеш трябва да си информиран, а не да пишеш негативни глупости.

10

Финансист

преди 10 години

До Анонимен 6А, защо не погледнеш от друга страна - българска банка купува чужда такава. Защо трябва да сме толкова черногледи?

Честито на потребителите. Сега по случай хубавата сделка и изхарчените милиарди за покупката *** ще вдигне с 2-3 % лихвите по кредитите.Така де, има разходи, основателна причина за вдигане на лихви. И отново това ще стане едностранно от банката без знанието и съгласието на длъжниците. Заради успешната сделка главните мениджъри ще си гласуват по 1-2 млн бонус на калпак + още толкова за членовете на борда.Заради това ще има още 3 % скок в лихвите. Плащайте, българи, плащайте длъжници,пари трябват.

8

Анонимен

преди 10 години

"След придобиването МКБ Юнионбанк ще предложи"не разбрах МКБ още ли ще предлага или има някаква грешка