5

Комунист

преди 10 години

Бойко е виновен!

4

Салахадин

преди 10 години

Уважаеми кандидат самоубийци подпалвачи и тем подобни,ако обичате изберете един от двата варианта преди да пристъпите към грехът,наречен самоубийство!!!Или го правете тихо и и спокойно и така,че да не навредите на някой.Или се опасете с един колан с ръчни гранати и тичайте към парламента!!!!Само тогава вашата саможертва ще има смисъл!!Умолявам ви,не правете като вчера на метрото или под влака!!Така обикновенните водачи няма да ви сънуват на кошмар, до живот!!Не им го причинявайте!!

3

Vesso

преди 10 години

Нали ББ бил довел хората до самоубииства.Защо продължават?А на умника под мен да му кажа,че плана все още не е приложен и все още нямаме действаща пазарна икономика в България.А дифф олигархичен капитализъм като в Русия. Комунист и пазарна икономика са несъвместими неща.

2

.

преди 10 години

Защо го правят това тия хора ? Защо се самозапалват всички ? В смисъл самоубийци винаги е имало , но сега се палят масово , какво е това !?

1

Анонимен

преди 10 години

Еми наздравица за господата Ран, Ът и техните помагачи от българска страна.Вижда се, че планът се осъществява добре. До 2030 - 4млн. български граждани. От тях 3 984 000 мангаля.