268

Божо

преди 10 години

До жожоТочно тикви като теб, които връщат България в калта на комунизма, са любимата почва за рушителите на България !!! Останете си в миналото и оставете България , за да има БЪДЕЩЕ !!!!

267

Анонимен

преди 10 години

От България на три морета по време на монархията, до град между три планини(София) по време на републиката!!!

266

Анонимен

преди 10 години

Сами си го направихте, майка ви проста българска, ревете сега, катили смотани.

265

Сетокив

преди 10 години

Чудя се, тези които милеят за "едно време" имат ли мозък в главата?!За добро или зло това време НИКОГА няма да се върне. Така че, стига сте хленчили ами запретнете ръкави и се борете за бъдещето си в новите услови. То не беше реване, не беше чудо.

264

Анонимен

преди 10 години

Жожо 290! Наистина ти е "плитък" мозъка. Съзнаваш ли какви глупости дрънкаш? Това ти изказване ми показва че си крайно ограничен откъм интелект. Наистина ли вярваш на тази глупост която написа? (Освен ако не си един от многото провокатори пишешти коментари)

263

patica s laina

преди 10 години

Я каква хубава природа имаме и я унищожаваме и застрояваме с бетони и панелки. Човекът е ***, само цапа и съсипва. Де да можеше природата да си се развива свободно, да си пъплят реки и поточета ,да вали дъжд и да няма нито автомобили, нито *** нито каквато и да било следа от човешка дейност - само гъсти гори, диви животни и блажен аромат.

262

patica s laina

преди 10 години

Каква добра новина!

261

Анонимен

преди 10 години

България вече е изчезнала. НО НАРОДА НЕ Е . Български училища има на всякъде по света ,църкви също .Българчета се раждат от Берлин до Мадрит та чак до Чикаго. Българи винаги ще има . Не се гневете и ядосваите тая държава така или иначе беше обречена много отдавна . Каквото можахме направихме нещо което не иска да бъде спасено няма как да го спасиш .Дърпахме нагоре много време и със много труд .Тя все на долу я тегли ,така и е било писано .Не правете трагедии

260

Анонимен

преди 10 години

Вас какво ви смущава в статията? Просто всичко върви по план.

259

Анонимен

преди 10 години

до гурбетчиядо МарийкаАко си пригладнял може да ми ядеш к.ура безплатно!

258

Анонимен

преди 10 години

Българите не издържаха на Българското робство. Шайката психопати самозвани политици и държавни служители *** ще направят за 150 години това което турците не успяха за 500. Вижте ни "елита" какви *** са. Всички пищят че изчезваме но никой не вижда причината за това. Вие пишете като статистици все едно не става дума за вас, а за някъде отарък Занзибар. Вие журналистите сте заедно с политиците и всичко което се каже за тях важи и за вас.

257

ForiForever

преди 10 години

Napuskaite kloakata po barzo

256

бат Сали

преди 10 години

След 3,5 години управление на ГЕРБ, България достигна след военното си равнище от 1954 г. Ако бат боко, дойде пак на власт, след това, ние *** ще управляваме България, но ще сменим името на ***.

255

Истински Българин

преди 10 години

Стига с тая РОДИНА бееее, продажни и гьонсорат сменици!!!! За 30лв и парче пица гласувате за БСП, атака и ДПС и ходите да блеете по митингите им . Няма родина за вас!!! Ще слугувате на *** барони и турски областни управители като сте продажни и долни. Съсипахте държава на 1300 години не се разбрахте кви сте: руснаци ли сте, турци ли сте, *** ли сте, патриоти ли сте. където е келепира и веднага ставате каквито трябва. Ще горите в ада, не смейте да използвате думата РОДИНА!!!!

254

maora

преди 10 години

Boli me shperco za Bg.....40 godini teglih homota na.mutri i kradci.....sega sum daleche ot mizeriata i absurda. Sami she se zatriem......i to ne zashtoto sme mnogo umni nali.

253

Анонимен

преди 10 години

Ми ти що не си се стопила вече?

252

Една

преди 10 години

Явно недостаъчно бързо се топят ***, които гласуват за ликвидирането на България от *** и алчните ***! Дано да се свършват по-скоро!

251

Yam

преди 10 години

Кво ме интерсува,че намаляло населението в България,а България интерсува ли са,че аз работя за има няма 400лв?

250

фен

преди 10 години

нема страшно, сега съсела вдигна детските, и *** ще раждат по 15 вместо по 10!

249

dady

преди 10 години

До Мехмет мечоbravo me4o bas me4o