32

Ушев

преди 10 години

До Анонимен 32 За да е криминално проявен не е нужно да е осъждан.Може да е минал по административен ред ако е за дребна кражба,но това не го прави криминално НЕпроявен.

31

Анонимен

преди 10 години

До 18: какъв анти трак софутер ползваш?

30

Анонимен

преди 10 години

"До момента той не е бил криминално проявен, посочиха от полицията."Ало полицията .... До осъдителна присъда човека е невинен!

29

ЗОРО

преди 10 години

Много ми е любопитно,Вие които ги наричате ***,селяни,*** и т.н. всичките ли сте СОФИЯНЦИ...... силно се съмнявам !!!

28

Монархист

преди 10 години

Време е да реабилитират Белене(Персин), Ловеч и др. лагери и там да изпращат всякакви изверги от подобен род! Само бой, къртене на камъни от сутрин до вечер и къшей хляб за вас!

27

stef4i

преди 10 години

Бой с пръчки и да копаят тунела на метрото с кирки.....*** МАЛКИ

26

Мър-ъ-мяу

преди 10 години

Доводите на темерут и потресен са напълно неоспорими. Т.е. при тези неоспорими доводи излиза, че полицията пак набеждава някого, за да си отчете дейност. Аз се питам, какво работи българската полиция. Това, което намирам, че работи е: седи в нета и слухти, бие футболни фенове и протестиращи, пази властващите *** от любовта на управляваните, рекетира по пътищата, по фирми и къде свари. Тази полиция не пази и защитава обществените интереси, бидейки башибозук,а се прави на полиция?

25

оф

преди 10 години

До КиноманиакКъде видя името на "22 годишния от Ихтиман"?К`вото дадат от МВР - т`ва пишат. Тея ***, като са от български произход, к`во - по-леки присъди ли да им дадем? Аре мислете 2 секунди преди да бълвате глупости.

24

Темерут

преди 10 години

Е, не е възможно това! Няма такова тъпо правосъдие! Значи трима са в колата, мъжа се скарва с жената, излизат двамата пребиват го, той пада, удря си главата в бордюра, остава на място, и накрая, компетентните органи преценяват, че само срещу 22 годишният пикльо ще повдигнат обвинение! На другите двама също би трябвало да се повдигне обвинение за подбуждение на насилствени действия!

23

потресен

преди 10 години

Аха, разследващите преценили, че само на 22-годишния пикльо ще повдигнат обвинение? Нали са били трима в колата? Не мога да си представя 22-годишния да убие сам самичък 36-годишен, а още повече ми се реве като си представя, че от колата са наблюдавали убийството на човек, все едно гледат телевизия. Всички присъствали, участващи или наблюдаващи, трябва да бъдат съдени и отговорни за смъртта на жертвата!

22

Киноманиак

преди 10 години

До НикогаИМЕНАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ ПИШАТ АКО СА БЪЛГАРИ.Ако са *** само инициалите ... а тея не ги знам какви са .

21

Мяу

преди 10 години

До ti si mnogo tupНе мога да съм по-*** от теб, вервай ми. Това е така, Защото не съм български полицай :)) Единственото, което вие, полицаи правите с лекота, по твоя израз, са далаверите, рекета и набеждаването на невинни хора, побои, пушене за пари. (ами защо пушите, а не пестите от цигари, като не ви стигат незаслужените големи заплати?)Сега Вашето крадливо мафиотско правителство ще махне тавана на пенсиите. Кой взима над тавана - куките. Ще лапундрите нашите пари и ни ще биете.

20

Анонимен

преди 10 години

Време е за връщане на смъртното наказание. Не може да се убиват хора и убийците да живеят и да са на свобода. Каквата и да е свадата не може да оправдае предумшлено убийство.

19

ti si mnogo tup

преди 10 години

kakvo sravniavash bratia Galevi i podobni s bitovi ubiistva i kvartalni sbivania ? Nashata policia vinagi s lekota razkriva bitovi ubiistva ,pri tezi neshta za koito govorish ne sa vinovni policaite a shefovete i t.n

18

Анонимен

преди 10 години

Svikvajte s podobni ***.I po-losho ste stava.Na kojto ne mu haresva...edunstveno Terminal 2.

17

Мммдааа

преди 10 години

Ама вие всички тук, да не би наистина да вярвате, че 22 годишния е истинския извършител? Вие да не би наистина да вярвате, че родната полиция някога е намирала истинските извършители?А пропо, къде са братя Галеви? При сестра Кокошка Мая Галева Манолова ли се крият, та не могат да ги открият спецовете полисмени?Впрочем, защо като вляза в този сайт на Днес ми се навървят 27 проследяващи сайта на анти тракинга...???

16

georgi.ishkitiev

преди 10 години

вече няколко пъти съм чувал "ще те убия и ще те излежа". Хората не се страхуват от затвора, за много от престъпниците той е дори по-добро място за живот от сегашното им положение.

15

georgi.ishkitiev

преди 10 години

трябва да се въведе смъртната присъда и малко да се "поразчистят" затворите. Парите за храна на убиицте ги плащаме ние.

14

Анонимен

преди 10 години

А жената, пребита във Факултета е от малкото останали да живеят там българи, това защо сте го спестили, по другите сайтове го пише!

13

михаил

преди 10 години

сигурно е "ММА" борец