5

Рали1

преди 11 години

Ама не им разваляйте рахатлъка.Опекли са по една кълка ,ами другата така ли да остане.Нека си ваканцуват ,горките,уморени са,имат нужда от почивка.

4

Karabas Barabas

преди 11 години

Че на кой от "ваканцуващата ***" му пука за България и нейния народ. Тази *** никога повече няма да види парламент и това е последният им шанс да се попрепекат и да се наплюскат за сметка на народа. Защо да си пропиляват шанса заради "някакъв бюджет" и "някакво си вето".

3

Ok!

преди 11 години

Нали не са в Парламента, затова отправят такива призиви. Ако се бяха промъкнали, щяха с пяна на устата да обясняват как им се полага заслужена почивка.Апропо, защо нормалните хора трябва да имат поне 6 месеца работа в една фирма за да имат право на отпуск, а тези *** след 2 месеца излизат отпуск?

2

info

преди 11 години

24 милиона за воден проект в Кърджали! Хора четете!Заглавие на поръчката, предоставено от възлагащия орган/възложителяИнженеринг проектиране и строителство на пречиствателна станция за отпадни води, довеждащ водопровод и колектор към станцията, съгласно изискванията на договорните условия на FIDIC, по проект Интегриран воден проект за Кърджали:Стойност, без да се включва ДДС24088295 BGN

1

ха

преди 11 години

тези кои бяха.......