10

Анонимен

преди 10 години

От кога на безформието му се вика форма? Така като го гледам е кифла, отпусната и провиснала плът...А и да се слага мед в гореща течност като чай всъщност е доста вредно, чай с мед само след като чая се охлади...

9

президент...

преди 10 години

Руснаците имат за президент товарищ Путин, а ние другаря ***!

8

Влади-Мир

преди 10 години

Със сигурност кончето на снимката се казва Обама;-))За природозащитниците: Не се притеснявайте. Президентът на Великата Бяла Цивилизована Хетеросексуална Страна, обича животните, независимо дали са тигри, щуки, ***, коне, магарета или маймуни:-))

7

От 2 до 7

преди 10 години

Обида от човек като теб ми звучи по-скоро като ласкателство. Говориш за отдавна отминали времена. По твоята логика нека да кажем нещо и за избитите индианци. А останалите живи са натикани в резервати като дивите животни в Йелоустоун и разни други природни резервати. Ами колко са убити от римските легиони, от Чингиз Хан, от Александър Македонски, от САЩ в Европа, Япония, Корея, Виетнам, бивша Югославия, Афганистан, Ирак и къде ли не по света. Колко са убитите от нацистите? Виновна ли е А. Меркел?

6

9667

преди 10 години

Путин е трън в очите и кол в гъ.за на някои хора! Без съмнение е един от най-големите политици на нашето време. Заедно с турския премиер Ердоан биха могли да променят съдбата на целия регион за общото благо на всички народи, но за съжаление са в различните страни на НАТО'вския плет.

5

ЛЕК ЗА РАК

преди 10 години

Ето и рецептата:- два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед - сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... - ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА!СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.

4

Влади-Мир

преди 10 години

Бе нещо западналите демокрастии взеха много да обръщат внимание на Президента на "Горна волта с ракети"(нали така беше;). Ракети, ракети, ама хиляди и ядрени. Даже му прекъсват и риболова;-)))))) Мишки........:), да се занимават с Лукашенко(много добър), който улови 57 кг сом и праща също така *** за демокрастичен хайвер .....;-))))

3

Анонимен

преди 10 години

Тоя да знайте пие чай от еленски мъди,спи върху печката и реди матрьошки.

2

Анонимен

преди 10 години

Да е жив и здрав още дълги години товарищ Владимир Владимирович Путит. Това е човека, който изправи на крака Русия. Една страна, дала десетки милиони жертви във войната с окупаторите, не заслужаваше съдбата, отредена и от Горбачов и пияния Елцин. Не го заслужаваше великия руски народ. Той е пример за това, как трябва да се защитават и отстояват националните интереси. За разлика от нашите политици, които се подлагат и предлагат на всеки. Мъжки ***.

1

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

БОЛНИЯ ОТИДЕ НА ПОПРАВИТЕЛЕН....НО НЕ СТИГНА......