77

ГЕОРГИ

преди 10 години

Екшън планът е следният:Бързо прогонване не етническите българи под 60г.Стимулиране на турско-*** раждаемост,до Бангладешки стойности.Незабавно ликвидиране на всяка форма на опозиция по Бело-руски образец.Тотално разделение на хората по Латино -американски модел,т.е 95% свръх бедни и 5% свръх богати.Но е много кофти да си правиш сметка на чужд гръб.*** съвсем скоро ще разберат това.И то много болезнено.

76

graywatch

преди 10 години

До българинАко ми кажеш три експерта в това правителство, включително измежду зам министрите, ще го призная за експертно а не за крадливо и некадърно.

75

graywatch

преди 10 години

1989 едно кило каквото и да е се продаваше под себестойността си. Всичко се дотираше в скапаната държава. Затова и соца фалира таман три пъти за 45 години. Затова и пенсиите сега са мизерни, щото 1989 г пенсионни фондове нямаше! Ама това Кутев не ти го казва нали ?

74

graywatch

преди 10 години

До Muntcho DemokrataМладеж, фирмата ми не изнася никакви пари. Това, че е продала продукта, в създаването на който съм участвал и аз е съвсем друга тема. Нищо материално или парично не се изнася от БГ чрез нашия труд. Набий си го в кухата тиква.Никоя западна фирма няма да плаща 3-4к за да спиш. Бачка се толкова здраво, колкото не можеш да си представиш, *** с ***!

73

Muntcho Demokrata

преди 10 години

ИТ сектора в момента е едно от малкото неща в тази държава, което не е в пълен колапс и даже бележи постоянен ръст. Ит сектора, моме, е толкова реалин колкото 2000 -3000 лева заплата за да спиш пред компютъра. Хайде помисли, защо през 1989 г. едно кило качествени домати струваше 5 ст. , а днес вносни *** струват 3-4 лв? Вкарай ги в компютъра, да ти отговори....Или отиди в библиотеката и почети малко ...

72

НОНА

преди 10 години

БСП,ДПС,АТАКА---БРИГАДА ЗА БЪРЗО ЛИКВИДИРАНЕ И ТУРЦИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ! ПРЕДАТЕЛИ МРЪСНИ !!!

71

Muntcho Demokrata

преди 10 години

до graywatchЗаплатата ми, както и на 90% от колегите се плаща от западни фирми...Тия са комунисти! Дошли от запад-нала Европа и плащат луди пари на бай *** Програмиста!?! Момче младо, попитай фирмата за която работиш, колко пари изнася от България. Няма да ти кажат...Програмите можеш ли да ги продадеш, да ги изядеш? Кому са нужни? Е, сигурно на ЦРУ за да следи момента на изнасяне от ***..Положението се напича, 2 000 000 българи по-малко за двадесет години! Мирише на революция...

70

от луната

преди 10 години

орех вярвам в тебе .юмачкай ги пич тези съсиреци

69

teo

преди 10 години

ОрешарскиОГЛУ, ЗАЩО ТЕЗИ 165 МЕРКИ НЕ ГИ ОБЯВИШ СЕГА, А ЧАКАШ ДА СЕ ВЪРНАТ БСП И ДПС НАЕСЕН??? НАПРАВИ НЕЩО СЕГА, КОГАТО МЕСТАН, СерГЕЙ И СЕРОВОГЛУ СА В ОТПУСК, НООО СТРАХ ТЕ Е КУКЛО НА ЧЕРВЕНО-ТУРСКИ КОНЦИ, ОК??? ТИ СИ ЕДИН ВРАГ НА НАРОДА И ЗАТОВА НАРОДА ИСКА ТВОЯТА ОСТАВКА, МАФИОТЕ НЕОРЕНТИРАН!!!

68

Анонимен

преди 10 години

Българска кинематография представя Българския игрален филм УМИРАЙ ТРУДНО 2. В ролята на Брус Уилис заслужилия артист Прешарски. В ролята на лошите - българския народ.

67

Анонимен

преди 10 години

България има нужда от друг план който садържа 1 Ревизия на прехода и съд за виновни политици и магистрати и приватизатори... 2 Съкращаване с 50% на държавната администрация 3.Ограничаване *** популация ограничаване на раждаемост и осигуряване на работа за *** в селско стопанство рудодобив 4. Разваляне на неизгодните договори в енергетиката за ВЕИ и мариците 5. Премахване на поския данък 6Преразглеждане или премахване на неизгодни концесии като за златодобива и още мно

66

Анонимен

преди 10 години

СЪКРАЩЕНИЯ В АДМИНИСТРАЦИЯТА най-малко 30% и тогава ще се види светлина в тунела.Обаче те са свещени крави.В моята компания въведоха нов софтуер за оптимизиране на човешкия труд в администрацията за 600 000 лв.И накрая за да оправдаят инвестицията съкратиха 300 души от производството,при условие,че има недостиг на квалифициран персонал?!!Сега на работниците отпуските са разпределени на по 2-3 дни докато ги използват за годината защото няма хора.А администрацията лятото НЕ РАБОТИ,на почивка са!

65

гг

преди 10 години

Мерки за това, мерки за онова и нищо конкретно

64

Анонимен

преди 10 години

Както казах и преди икономически план ВИНАГИ ама ВИНАГИ трябва да съдържа методика,описание формулировка описание на елементи( начални,преходни,константни) и т.н. това тука е писано сигурно като обобщение на над 1300 мерки описани през годините от икономисти без защита как ще се приложат спрямо нашите държани системи или системите ще се менят... 90% популизъм лъха от това нещо макар 50% от тия 90% да са постижими ама ако има няколко други милиарда на милиардите.

63

Анонимен

преди 10 години

работи орешарски ,чакаме резултати

62

брей,брей

преди 10 години

много глезен и гален с перце този народ,къде по света има такова нещо,защо все българите се измъкват сухи от водата,всичко им се поднася на тепсия,няма ли господ да въздаде справедливост

61

БАБА ТОНКА

преди 10 години

И има ли план как да се спре източване на ДДС-то?Щото си спомням как Станишев обвиняваше Борисов за източени едни 4 милиарда!И имат ли план как да се преборят с контрабандата на цигари,щото и това ощетява хазната!Или тези,така наречени''бизнесмени'',им пълнят черните каси на БСП и ДПС???!!!!!А дали има план как да се спре и злоупотребата с европейски средства в зърнопоизводството?Щото и там има много за проверка-кой и как кандидатства за тези пари!

60

graywatch

преди 10 години

До Kaleko AlekoЕ той откъде да знае, че притежавам къща с 400 кв м дворче. 200 кв м който са за доматки краставички, пиперец,...След уморителен ден, да покопаш малко по градинката, без да мислиш е чудесна почивка.Ама .... айде, да си живее със заблудите :))

59

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Muntcho Demokrata,Вие май живеете в 1890 г. Не, че нещо, ама ИТ сектора в момента е едно от малкото неща в тази държава, което не е в пълен колапс и даже бележи постоянен ръст. Той нека изкарва по 2-3 бона, пък ще намери кой да му ремонтира къщата и от кой да си купува домати.

58

graywatch

преди 10 години

До Muntcho Demokrata:))))) Заплатата ми, както и на 90% от колегите се плаща от западни фирми. както и доп. данъци, които работодателя плаща на държавата. Разходите за техника, раб.място, тоци, води и т.н. няма да ги броим.Не се изнасят никакви материални ресурси.Можеш да гледаш на нас като на директни инвеститори. Ръка трябва да ни целуваш! :)))