89

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ АКО ЗНАЯТ ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТ..ХОДЯТ ТАМ ДА СИ ВЕЯТ....ТЕ СИ ЗНАЯТ КАКВО..БАНКИТЕ НИ ДЕРАТ,ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ НИ КРАДАТ,СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ..ХАХАХА--НИ ОБИРАТ..А ТЕЗИ ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТ..БОКО И КОСТОВ ДА СА НА ВЛАСТ--БАСТА-НЯМА ДА СТАНЕ!!!

88

аз

преди 10 години

И така,протестите приключиха. Време е да свалим нежния ни президент и Данчето Фандъкова.Време е Цецко Цветанов да влезе в затвора, а не след дълго и Бат Бойко. Лека вечер и бъдете спокойни- безплатен обяд няма и тези горните го знаят.

87

hahah

преди 10 години

49ти ден - 49 протестиращи :D ИЗКАРАХА ПАРИЧКИ ЗА МОРЕТО ; ПРОФЕСИЯ ПРОТЕСТИРАЩ!

86

Анонимен

преди 10 години

До Z80 ХАХАХААААА-БОРИСОВ И МЪЖ--НАЛИ КАЗА ,ЧЕ В СПАЛНЯТА МУ НЯМА ЖЕНСКИ ***...ХАХААААААА-МЪЖ БИЛ...ИНТЕРЕСНО,ИНТЕРЕСНО!!!!!!

85

Kaleko Aleko

преди 10 години

Защото в малките населени места хората се познават. За тях вие сте местните олегофрени.И понеже олЕгофрените ходят в София, затова провинцията е цъфнала и вързала, на около 50 години зад София минимум :)))

84

ГРАМАДА

преди 10 години

Направете грамада от камъни около министерски съвет. Всеки да хвърля камък с думите: Проклети да са от тройната коалиция. Оставка. Енергията на многото хора ще изрита кръвопийците от пармамента и властта

83

ultramind

преди 10 години

Аз съм много доволен от правителството!!! Аз също като президента си държа парите в офшорки и за момента е супер.

82

1 млрд

преди 10 години

Искаме отчет и точен списък на фирмите от частния бизнес, на които има намерение да се разплаща правителството с нашите пари. Искаме списък - 500 млн. на кого ще се дадат, и най-вече за какво. Но най-добре да ги няма. ОСТАВКА!

81

оргия

преди 10 години

До 65O2Е игра трябва да има в тази криворазбрана демокрация или свободия .Липса на права прекалено много права ,липса на лична отговорност размита в обща резултата е на лице и светлина в тунела няма от никъде дори и от насрещно движещият се влак

80

Оставка

преди 10 години

ОСТАВКА!

79

Р.Илиев

преди 10 години

ДО КОГА ЩЕ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ СМЕШНИЦИ ОТ УЛИЦАТА

78

Анонимен

преди 10 години

Интересно защо изчезнаха снимките от високо... за да не се види. че протеста вече се състои от я има 200-300 я няма. Какво да се прави вече няма пари и пица.

77

$?!

преди 10 години

Единственото, което се чу от тия протести е 'аз искам'.. А, какво можете? Даа, и това се видя:-( показване на гърда, свирене с вувузела, лежане на слънце и биене на тъпан .. А, и да не забравяме кърменето на тротоара.. Интелигенция :-)

76

оргия

преди 10 години

До 65O2Пробвай с нещо подобно като схемите за източване на ДДС .И без друго съдебната ни система през последните 24 г в държавата ни е на високо ниво :)Все пак има не малък шанс да ти се размине

75

Анонимен

преди 10 години

До НЕпротестиращна вас местан ви е говорител

74

Анонимен

преди 10 години

Колкото повече искате и пишете оставка, толкова повече ОСТАВА. Абе лумпеняци, да сте чули там от където идвате /родните ви места/ някой да "протестира". Например вашите роднини. Защо не се върнете там да протестирате? Защото в малките населени места хората се познават. За тях вие сте местните олегофрени.София град голям и се мислите за герой. Благодарете на купените журналисти. Те си заработват хляба пред работодателитеолигарси.Две вечери да не ви отразяват и "протеста" ви е до там.

73

роско офшорски

преди 10 години

Щом искате ей сега почвам да пиша ветото. Само ще почакам шефа Бойко Борисов да свърши играта на белот, че да одобри речта ми.той много се дразни като му прекъсвам белота , тъй че ще чакам....

72

вятъра и будалите

преди 10 години

ХЕ хе колко платени са протестите - веднага пролича, БОКО както винаги смени вятъра и парите секнаха.Секна и ентусиазма на скачащите и свиркащите, няма парички няма и будали.Явно боко е сметнал приходите,разходите и резултата е виден.

71

BG

преди 10 години

Чистия протест на демократите на България опустя. Тези стожери на демокрацията разбирай протестиращите ни предадоха нас работещите и непротестиращи като масово спряха да идват на площада. Те заминаха по почивки и ни оставиха без демонстрации и концерти вечерно време. Те ни предадоха за една почивка, а искат да управляват. Няма как да стане това.

70

Икономист

преди 10 години

В България всеки разбира от всичко! Винаги е било така, затова сме стигнали до тук. Не мисля, че пожарникар, физкултурник и всички протестиращи разбират от държавен бюджет за да предлагат на президента да наложи вето.