23

Ok!

преди 10 години

След повече от месец, прекаран в транзитната зона на летище Шереметиево в Москватази зона не е ли хотела до Шереметиево? Ако е така, пича изобщо не е бил зле. Хотела е супер. Единственият му недостатък е, че не те пускат никъде да мръднеш от етажа *** който са те настанили.

22

Теодор

преди 10 години

ВВП-то пак ги направи на всички зад океана на маймуни!

21

fripp

преди 10 години

Че Русия не е върхът на демокрацията, това е ясно, но, че Щатите са се превърнали в ЩАЗИ, това е малко изненадващо. Интересно е, как самочувствието ти на господар на света може да те подведе. Хубаво е да има страни по света, които да не се огъват пред натиска на американците, защото представяте ли си какво щеше да стане, и то стана - обискираха самолети, забраняваха полети и всяква друга истерична, страхлива тирания се случи.

20

Анонимен

преди 10 години

Болно момче,епилептик...народът се натиска да се засели в САЩ,то...в Русия.

19

Анонимен

преди 10 години

Скоро ще го намерят починал от инфаркт (ако го намерят изобщо)

18

обeктивен

преди 10 години

Американци бягат от САщ и търсят политическо убежище в Русия...Докъде ги докара работите тоя Орешарски...

17

До 16

преди 10 години

Да, така е, всички властимащи са еднакви - психопати, които се стремят да репресират всички. Обаче въпреки това Русияотдавна е по-демократична от САЩ. Защо? Ами защото просто хората (Обикновените) не са чак толкова прости и зли, колкото в САЩ, а един диктатор без достатъчно последователи е нищо. Да, Путин репресира също, но в ежедневния живот, извън строго политическата сцена, нещата са много по-различни, защото до голяма степен зависят и от средностатистическия гражданин.

16

Анонимен

преди 10 години

Радвам се за Сноудън! Браво и на руснаците, че не се огънаха въпреки заплахите със санкции! Този случа за сетен път показа, че светът не трябва да е еднополюсен, защото когато казваш злощастната истина, че целият свят е послушван и следен от американските служби за сигурност, може да платиш със живота си или свободата си. Или както казва поета: Кат Русия няма втора тъй могъща на света;

15

Анонимен

преди 10 години

Ако беше истински борец за свобода и демокрация, нямаше да бяга в Русия, но това момче просто търси своята популярност и съответно пари, мисли си че в Русия ще получи закрила, не там просто ще стане най-обикновен предмет в игрите на Путин и руската олигархия

14

lunatic

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Просто на Русия сега и се е паднало да се прави на демократична.Путин си прави там каквото си иска смени закона, върна се на власт, която дефакто никога не беше пускал. Нали се сщаш защо Каспаров е избягал, случая Политовская, Пуси Райът .. и т.н Всички са еднакви. Евала на ткаива хора като Сноудън.

13

Анонимен

преди 10 години

10, точно, за всеки нормален човек вече е достатъчно очевидно, че Путин също работи рамо до рамо с американските си колеги-психопати в полза на Новия световен ред. Да не забравяме как беше заявил, че ще даде убежище на Сноудън само при условие, че спре да издава тайни на САЩ.

12

Анонимен

преди 10 години

До фсбНе на ФСБ, на ГРУ

11

Янко

преди 10 години

Този е един честен информиран човек който не е можел да търпи фашизма в САЩ,той е виждал как уж демократична Америка се е превърнала в заплаха за хората по света.

10

Влади-Мир

преди 10 години

Хилърито се е преобърнала 33 пъти с метлата, Маккейн е дигнал кръвно и са го приели в сенаторската болница, Депардио слага на масата ракийката да си посрещне госта, Путин си хваща 21 кг щука и показва на ***, къде го е клъвнал петела;-))

9

Ra40

преди 10 години

То не че в Русия ФБР пак не може да го намери и да му тегли ножа, ама ... медийни сензации :)

8

Анонимен

преди 10 години

И след като го използва максимално другаря Путин ще го изтъргува на американците, просто глупаво момче, избрал е най-неподходящото място да бяга

7

Жоро

преди 10 години

Браво,този е много ценен за Русия това е поредната победа за Путин.............

6

fripp

преди 10 години

След като си направиха един месец гъргара със Щатите, руснаците пуснаха това почтено момче да ходи, където си иска, и сега очаквам още по-яки истерии от страна на американците. Повече ми направи впечатление, обаче, раболепието на останалите големи европейски страни. Ни звук, ни стон, за да го защитят. Пък демократи иначе. И хем и те пострадаха от това подслушване. Срам за просветена Европа. Гънат са като *** пред Америка.

5

Killuminati

преди 10 години

хахахах Обамата ша са побърка ся!

4

Анонимен

преди 10 години

"което Русия отказва под предлог, че двете страни не са сключили подобно споразумение."не е "ПРЕДЛОГ" не са сключили - и САЩ за незнам кой път отказва да екстрадира терористи и крупни престъпници.