36

Без значение

преди 10 години

Adam Smith, пълно е с примери за животни, помагащи на други животни или дори на хора. При това най-различни видове. Поразрови се малко.

35

anon

преди 10 години

душичка... дано не объркат дозировката и мецаната се събуди ок :)

34

Калина

преди 10 години

До Adam Smith Глупости на търкалета! Точно такива индивиди със самочувствието на най-висши, знаещи и можещи, по-силни и логични от природата, допринасят най-много за бавното, но сигурно унищожение на "Майката Земя". Всяка друга живинка заема определеното за нея място и живее в хармония със заобикалящия свят, само човекът - вечно алчен, ненаситен изцежда всяка капка живот докато един ден не унищожи и сам себе си - логичен и заслужен край. А машинката трябваше да я платят родителите на ***

33

men

преди 10 години

Евала! Една седмица стои така...Какъв ви беше проблема да го направите веднага?!?

32

Анонимен

преди 10 години

До *** Adam Smit. Само че забравяш че това не е дивата природа а затворено в клетка беззащитно животно. Нормало във дивата природа хъшлака сам би се боядисал със спрея и би се насрал допълнително, като защитна реакция.

31

Анонимен

преди 10 години

Бриджит Бардо получи разтройство,след тази новина.

30

до 35

преди 10 години

*** в Америка да хвърлиш флакон със спрей по мечката в зоопарка да видиш как ще те съдят и колко ще лежиш! Писна ми от безобразия! Човекът не е Господ и не може да контролира всичко! Ти не знаеш какво ще ти се случи утре и собствения си живот не можеш да гарантираш, събуди се!

29

Aston Villa

преди 10 години

Ам на родителите на момченцето да им насинят задниците. Той *** се е метнал на тях. Аз ако бях на родителите на това дете някак си щях да го накарам да работи и да яисти в зоологическата градина, някак си да види колко е тежко и да почне да обича животните.

28

до 31

преди 10 години

Сега ще ти го обясня сложно, но едва ли ще ме разбереш! Ти не си Господ! Искам да те видя как ще просперираш, ако изчезнат пчелите например!

27

Анонимен

преди 10 години

Ето затова трябват протести! За да се променят нещата! Защото тук някакви *** си карат пияни и убиват хора със съзнанието, че ще си останат безнаказани. Деца на по 10 години се разхождат със спрей/който няма как сами да си купят/ и тероризират животните. Радикална промяна на законите! Затвор за пияните шофьори-убийци и кръвнина, която да плащат с принудителен труд в затвора. Това дете дали щеше да хвърля, ако знаеше, че техните после ще плащат 50000 лева глоба?! Всички тарикати изведнъж мирясват, като отидат в чужбина. Защо ли?

26

Жеко

преди 10 години

До Анонимен 18 Ауууууу, колко си ***!!!!!!!!!! Що теб да не те боядисат в кафяво, а?

25

brymbrym

преди 10 години

Малкия едва ли си е купил спрея сам, нито го е занесъл в зоопарка без знанието на родителите. Вероятно е планувал да пръска животните със спрея и то с одобрението на мама или тате.

24

wtff

преди 10 години

До #19 и #20 ( един път е достатъчно:):Не ти разбирам тезата. Искаш да кажеш, че ние сме диваци ли?Освен това, именно в дивата природа, животните убиват предимно, за да се нахранят, а не - за да изпитат удоволствие, или - за пари, както човечеството, което се има за върховно творение прави! Отдавна е доказано, че интелигентността ни безнадеждно е изпреварила морала ни, в което се коренят нещастията ни...Оръжията, които сътворяваме, използваме, за да убиваме себеподобните си. Ей така....

23

Анонимен

преди 10 години

горкото животинче :(

22

ТП

преди 10 години

"...след като 10-годишен малчуган изпусна при нея флакон..." - какъв малчуган, та това си е пълно *** кретенче! Желая му да му се върне същото!!!

21

Джо

преди 10 години

Фрийдъъъъъъмммм!!!! Поздрав за феновете на Смело сърце

20

Анонимен

преди 10 години

айде сега малкия до края на лятото да помага в парка

19

емигрант

преди 10 години

Къде са тука прехвалените български организации за защита на животните,които прибират толкова много европейскии пари. За такава гавра с беззащитното животно навсякъде по света, родителите ще бъдат глобени, ще поемат вс разноски за манипулациите с горкото животно, а малкият лигльо ще бъде порицан в у-ще.

18

SS

преди 10 години

Тая система на възпитание без насилие до нищо хубаво няма да ни доведе.Кат гледам как се налагат малките и ревът по магазините , а на майките им е неудобно и ушите да им издърпат щото хората какво ще кажат направо полудявам.

17

Маймун

преди 10 години

Дано окото на мечока да се е оправило?