323

Анонимен

преди 11 години

Тоя ***,дето се има за рапър певец чака другарите да се сетят да му платят един концерт,да изкара и той някой лев,щото никой не го иска.Да,ама бабите нищо не разбират от високоинтелектуалните му текстове ,цвилене и псуване.Тоя *** да вземе да се напрегне и да направи на рап тогава -Нас червенот ознаме роди ни,ние сме на всеки километър!Сега е време да излъчат отново и техния сапунен сериал с Митко бомбата и Серго заради"многобройните" писма.Стига от ДПС да разрешат.

322

Анонимен

преди 11 години

Значи така, 100 баби скачат в захлас от напевите на един пенсиониран рапър и с общи усилия събрахте 300 000 подписа! Внимавайте да не надминете скоро населението на България! Това събиране на подписи по най-явен начин показа и как сте изкарали изборния си резултат! Убеден съм че БСП има най-много половината от процента който изкара на изборите!

321

????

преди 11 години

кой е брадатия *** с цайсите, че не си спомням да съм го виждал?

320

олигарски

преди 11 години

аз съм малко дървено човече.....

319

Народ

преди 11 години

Наиграхте ли се сега протестиращи а? Наиграха Ви май......хихихих.....ВИЕ сте 50 000 в преко сили......хихихих.....те 300 000......и ко прайм ся?......Само с викане не става разберете го това е БСП......

318

П.Петров

преди 11 години

- Дядо, дядо, а ти бил ли си комунист?- Бил съм, дядовото.- Ама убеден комунист ли си бил или си бил комунист с отвращение?- Единият май беше убеден. Но и двамата ги бих с удоволствие!

317

Prekrasnata

преди 11 години

'ша са разплача от толкоз народна любов, Oлигарxсkи....

316

регистрирах се

преди 11 години

Брей, откъде ви изтърваха толкова много герберчета и прокопиевчета?!

315

Явор

преди 11 години

Ей,това комунистите са страшна работа.Как не ги е срам,просто не знам.Тоя пък ***,големия певец,ти пък къде бе,неграмотнико?Материала е лош,прав беше Бойко.

314

tdmils

преди 11 години

ОрешарОГЛУ, НЕ СЕ РАДВАЙ, ЗАЩОТО АКО ДАДЕШ ТЕЗИ СПИСЪЦИ НА СЛУЖБА ГРАО, ЩЕ КАЖЕШ ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА МАЛКО! ПОПИТАЙ МИШО ШАМАРОГЛУ КОЛКО ШАМАРА ТИ УДАРИ, И КОЛКО ПОДПИСА СЛОЖИ ЗА ЧЕКА, КОЙТО ПОЛУЧИ ОТ БСП!!! НО МИШО ПЛЕСНИЦАТА ЩЕ СЪЖАЛЯВА ЗА ТЕЗИ 30 ЛАРНИКА КОИТО ПОЛУЧИ ОТ СерГЕЙ-ибрика!!!

313

dwd

преди 11 години

e , както са го подкарали *** скоро ще съберат има няма 9 милиона подписи

312

feministka

преди 11 години

тея имат подписки готови за всеки случай. интересно ми е за колко дни ги подписват тези 300 000 души или тетрадките си ги държат готови подписани за като им потрябва

311

Prekrasnata

преди 11 години

Брей... много народна любов, много нещо,Oрешарски... бре бре...пуу... да не тий уроки.. ...ц ц ц ц ц ..:)) Тече по - бистра и сладка от ракия....

310

Йорданов

преди 11 години

То те не разбират, че са хора без памет. 90, 91, 96, тройна коалиция. Дойдат ли *** - ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ! Ужас! Да работи, за теб такъв ***, като Мишо Шамара. Дори артистичното му име е турцизъм /не е плестника/. Умилил се Орешарски! Завалията! То неговото не беше пребоядисване, не беше чудо... та чак безпринципност. Накрая стигна до слуга на ***- уж Модерни леви, а вързани с ***, КТБ и Обръчите. Евалла! Машаалла! Аферим! Ашкоулсун! СЛЕДВАЙ ПАРИТЕ и ще откриеш Орешарски.

309

Анонимен

преди 11 години

А вие г-н премиер загубихте изборите. Изказването е доста необмислено

308

CENZOR

преди 11 години

Samo tova li ostana ot elektorata na BSP i DPS . Ha sega drapnete 1-2 miliardcheta da razberat elektorata che pari za lihvi ima ma za pensii i zaplati njama .

307

dp

преди 11 години

чудя се какво ли има в тези интересно етикирани кашони?! ако ще да са списъци с подписи... биха тежали доста.. а на снимката изглеждат просто празни... ниакак кухи, като ***, колкото всъщност е куха и измислената им подкрепа.

306

Коко

преди 11 години

Да съберат подписи протестиращите да видим колко са? Интелигентни и красиви, но много глупави. водят ги за носа, а някой в тъмното потрива ръце.Нека Орешарски работи, за това е там. Явно някой си мисли, че може повече, нека покаже.

305

Анонимен

преди 11 години

Браво Орешарски! За съжаление си прекалено качествен за тоя сбироток и нема начин да те разбере.

304

Big Bad Wolf

преди 11 години

OMG, не умилен, а трябва да е притеснен щом трябва да разчита на подкрепа от куха лейка като Шамара и подписката на някакви червясали бабички.