187

smash the red

преди 10 години

Контрапротест до пълно слънчасване!

186

megi 55

преди 10 години

Лошо,много лошо другари и другарки! Тези подписи са капка в морето от 7 милиона народ!Освен това са невалидни,защото едни и същи хора се подписват по 100 пъти и ще се прави графологична експертиза !Изловени сте!Не се отучихте да не лъжите ! И най важното е,че,като дадете тези мръсни раздърпани тетрадки другаря Станишев за да не ви обиди ще си обърше д*пето с тях но няма да му е конфортно.Те само за това стават.За друго не вършат работа.Дерзайте!

185

до комуниста 77

преди 10 години

Деде,ми ти нямаш уважение към "светинята"си ,бе!Туй,Бузлуджа-та се пише с главна буква.Ако *** са лъжливи и неграмотни,то вие,***, сте бетер тях.И вие ще ми управлявате съвременна България.Хайде,марш!

184

Ха ха

преди 10 години

Всеки от 100-те се подписва по 3800 пъти - бройката излиза!

183

Анонимен

преди 10 години

Най вероятно като ходят всеки ден и се разписват всеки път под различна самоличност, затова са толкова много подписите им , и ходят там с некролози в джоба си ,или най-малкото ,наблизо стоят няколко линейки.

182

Проданов

преди 10 години

Като ги гледам 50-100 човека нма ден- как ги докараха 380 000 !

181

Чакащ

преди 10 години

До края на септември подписите е възможно да станат 17 милиона за Орешарски и 12 милиона срещу Плевнелиев! В областта на жонгльорството с цифри червената партия е извън всякаква конкуренция.Сигурно ще стане известно и за тайни телефонни разговори на Бойко с американския президент,британския и израелския премиери за дестабилизация и други световни конспирации.Апропо, брат му на Бойко ръководел таен ескадрон на смъртта за физическата ликвидация на червени функционери!Много неща ще излязат!

180

england

преди 10 години

kolko po dibre unrat tezi komunisti tolkova po dobre

179

уса

преди 10 години

Да не излизат много по слънцето че може да се разредят бабите и дядовците да не се клонират ?!?Ужаст някой хора още не са се научели да броят позволяват си да смятат да използват действия като :умножение и деление а в заключение на всичко това ние сме им осставили да управляват държавата .УЖАС

178

.........

преди 10 години

До ВанкоНякои от тях въобще не са с промити мозъци,като Шамара например,той много добре знае защо го прави.Като имаш предвид,че с адаша ти бяха много гъсти....

177

Ванко

преди 10 години

Над 370 000 промити мозъци.

176

георги

преди 10 години

Тези комунисти кого заблуждават?Основните им фенове са *** и пенсионерите над 70г.Аз лично не познавам човек под 50г гласувал за бсп.Много е лесно да излъжеш склерозирал пенсионер и крадлив и мързелив ***.Във фирмата в ,която работя има едно *** на 30г с 5 деца.В петък идва на работа с тениска -коалиция за България.Питам го:*** от къде я имаш тази тениска?А бате Георги идваха в махалата бсп-то,да са подписвами.Казаха че ши ни дават въглища и ша правят къщата законна.

175

150хил.или 10 хил.?

преди 10 години

Защо БСП не си признаят,как събират подписи за Орешковото правителство и участници на Бузлуджа? От соц.работник знам,че събират пенсионерите от старческите домове с рейсове,а те горките са доволни,че отиват на екскурзия и кебапчета.Голям електорат,голям смях!Всичко при тези престъпници е фалшиво.Дано по-скоро ги изринем в името на децата ни.

174

alen.shakirov

преди 10 години

Вземете тия избори да ги проведете сега,че ако ги оставите за май,избирателите Ви ще се стопът,като Айзберг в АВСТРАЛИЯ,ще се стопът на половина.

173

5f5

преди 10 години

До ДoбрякТи не разбра ли че не съм привърженик на предното правителство?

172

dani

преди 10 години

До vargНаркоман си ти! Освен това си или безумно ***, или безумно сляп, за да не видиш какво става в държавата! Комунист долен! Турчин! Откъде знаеш кой ме е отгледал, бе? Айде отивай там с тези 300 хиляди пенсионера! Откъде им идват парите за пенсии според теб, бе? Комунист мръсен! ***!

171

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЯвно не четете правилно. Точно този,който се е подписал няколко пъти е провокатор.

170

5f5

преди 10 години

До ДoбрякБе ти не разбра ли че няма връщане назад,както няма да се върне и младоста на тия горе на снимката!!!

169

Анонимен

преди 10 години

Нека излязат тези 370 000, които подкрепят правителството. Вижте простата аритметика: Зад стотината протестиращи пред НДК стоят тези 370 000 или зад един от тях стоя 3700 души, но ако зад тези от площад Независимост стоят дори 370, то минималнато цифра от 10 000 умножена по 370 дава 3 700 000 хиляди, което си е 75% от България. А ако прибавим и присъствието на Мишо Шамара се вижда докъде са стигнали в падението Станишевци - да ползват за водач човек, който се подигра на българския флаг. Позор!!!

168

Анонимен

преди 10 години

До ДoбрякВсякакви избори бих одобрил, стига да са ЧЕСТНИ ! Бих одобрил всяко едно правителство, което е способно да подобри състоянието на хората ! Защото ЧЕСТНИ ИЗБОРИ значи ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, ХОРАТА ИЗБИРАТ ! А не като сегашното , дошло на власт със същите нечестни похвати преди изборите, прегърнали се с мафията и национализма, и най-важното - доказали вече няколко пъти че освен грабежи и беднотия, друго не може да сътворите !