27

Анонимен

преди 10 години

Editors са големи, жалко, че не съм там сега.

26

Ванко

преди 10 години

Докога българската закостенялост ще репресира хората? До кога ще бъдат нарушавани правата им да живеят живота си спокойно и както намерят за добре. Кога българските институции ще се събудят и ще погледнат за малко световните тенденции? Вече никъде по света няма хора репресирани заради канабис? Няма такъв абсурд - да се съсипва живота на млади умни и будни хора които са разбрали че канабиса е по- безвреден от 80% от *** които им продават в хранителните магазини, блъсксни с отрови?!?!?!?!?

25

@ 24

преди 10 години

Нали трябва полицията да отчита дейност бе данъкоплатец инъче как ще убедят стадото да им плаща заплатите , най-големия проблем на нацията и мишена на милиционерите е тревата :)

24

данъкоплатец

преди 10 години

че аз на вечерна разходка в квартала мога да хвана 8 човека с трева... ЗАЩО НЕ ПИПАТЕ ГОЛЕМИТЕ РИБИ????

23

йхукхух

преди 10 години

Пълна глупост е тоя СПИРТ да чезват по-бързо от тука космясалите наркомани

22

Анонимен

преди 10 години

То там все онанисти, кви да са

21

Калашников

преди 10 години

Егати смешниците ***.. Боката и Цеко продават за милиони, те Фанали 5 ***. Да дойдат в Испания, ще хванат с трева около 50 000 000 човека :)

20

Petar, NY

преди 10 години

Te napushenite stavat mnogo agresivni...

19

louche

преди 10 години

МУХЛЬОВЦИТЕ, ДА СИ ХВАНАТ ПЪРВО ТЕХНИТЕ ЛАПЕТА, ТОГАВА ДА ХОДЯТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА "УНИЩОЖИТЕЛИ НА СВЕТОВНИЯТ НАРКОКАНАЛ МИНАВАЩ ПРЕЗ S O B" xaxaxaxa СМЕШНИЦИ!

18

Анонимен

преди 10 години

Големите наркотици сте хванали, няма що - няколко души с трева, и то хора от най-ниското ниво! Абсолютно отчитане на дейност, ако питаш мен.Лошо няма, но няма и голяма файда.

17

Анонимен

преди 10 години

Ако се развъртят в някоя дискотека ще хванат доста по-богат урожай с амфети... ама май не им стиска. По-лесно е да прибереш няколко напушляци - и без това само ще се хилят.

16

mythology

преди 10 години

да хванеш някой с трева на spirit of burgas е все едно да биеш вързано куче.

15

Атакист

преди 10 години

А на 23-ти пред НС щяхте да задържите поне 100.

14

Боби

преди 10 години

Като бях в Калифорния всички пафкаха, даже хазяйката, дето беше възрастна жена ...... а пък всеки си отглеждаше отделно в двора

13

Боби

преди 10 години

"Полицията е задържала осем души с НАРКОТИЦИ на фестивала Spirit of Burgas".То да бяха само 8....... хахах

12

narkos

преди 10 години

8 ***,които са си носили тревата в джоба :)

11

Анонимен

преди 10 години

Браво на полицията в Бургас, очакваме пресконференция за заловените 30тина грама. В Калифорния, такива даже не ги хващат, защото 100% от делата се губят и това е разходи за щата.

10

ТHE Патриот

преди 10 години

ей тва да отидеш на някаква забава и да чакалиш хората кой кога ще запали някоя трева е долно и подло дори и за *** ,като ушевите.Дори в *** запад полицията вече изобщо не си прави труда да преследват потребители на канабис.Ама нали трябва да се правят на мъже на големите ченгета,Виж ако имаш хиляда урода протестиращи в софия и тероризиращи държавата се *** от страх и ги е шубе да дишат!Долна гнусна комплексирана *** сте тва ушевите!

9

до1

преди 10 години

до 1как да не е новина. от другата година концертите ще са само стоящи места и който се изправи ще му взимат личната карта

8

бгселения

преди 10 години

другата година по-малко фенове.ей за такива работи в бг нищо не става. оставете ги хората да се налудуват. на запад ако има празник. полицията следи само за реда кротко и прикрито.без никкави проверки