35

alf2

преди 10 години

Социалисти Гербери - "И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш?" Казал Бай ***....

34

Анонимен

преди 10 години

Оставихте ги да работят, нали? И те работят, вчера цял милиард заработиха.Сега ги оставете спокойно да си го поделят, а баба Ви Пена нека танцува на пилоните с Мишо Шамара!

33

borokaro

преди 10 години

До KokoПриятелю,ти за мен не бери грижа!!!Отивай довечера на протеста,че останаха още 4-5 дена до приключването му,вземи си парите и началото на август отиди на море със същите тези пари!!!За това правителство (тъй като съм много добре запознат) мога да кажа-това е първото правителство на България което работи!!!ДА, АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

32

Jerry

преди 10 години

Където има безплатно кафенце, има и социални ***, които обичат авантата.

31

Анонимен

преди 10 години

Много е забавно да ме снимат с глупава табелка в ръка :)

30

alf2

преди 10 години

Буда и Станишко са един дол дренки - Част от мутроолигархичната система ! Ще дойде време да се поиска ревизия на прехода и да се потърси сметка за разграбването на България!

29

Анонимен

преди 10 години

Когато хората се питат кой плаща протестите може да получат ясен отговор като видят всички съпътстващи ги лица, интервюта и мероприятия.Има една приказка: Следвай парите!

28

Анонимен

преди 10 години

Най-бездарните "политици" са от бсп.Абе, как само те са прави и знаят най-добре?Затова след всяко тяхно управление сме в криза.ОСТАВКА!

27

alf2

преди 10 години

Волен СКАТ го създадоха СКАТ ще го унищожат! Да заради предателството към българския народ! Волен се е продал на мафията и олигархията и е станал турско ***!

26

Az..

преди 10 години

До деситИ СИ МНОГО КУХА!!! ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ НИЕ МОЖЕМ И ДА РАБОТИМ И ДА ПРОТЕСТИРАМЕ, ТА И ОЩЕ НЯКОЛКО НЕЩА НАВЕДНЪЖ АКО ПОЖЕЛАЕМ! И КОЕ ОБЩЕСТВО НИ Е НАМРАЗИЛО НАС ПРОТЕСТИРАЩИТЕ??!! ТАКИВА КАТО ТЕБ 10 ЛЕВА ЗА КОМЕНТАР, 50 ЛЕВА И ПИЦА ИЛИ МИШО ШАМАРА И НОВАТА МУ ТАНЦОВА ГРУПА ТРЕТА ВЪЗРАС??!!!!

25

Koko

преди 10 години

До borokaroПриятелю, резултата ще видиш когато такива некадърници като теб с интелигентността на зелена *** разберат по трудния начин, че начинът им на мислене убива държавата. Цял живот ще те крадат и ще ти хвърлят трохи за да живееш. Но ти толкова си и заслужаваш, след като възпроизвеждаш само клиширани фрази оправдаващи червеното безхаберие. Ти като приканваш да се работи какво точно свърши или работата на която нищо не правиш зависи от стабилността на правителството. Разбирам те, успех

24

Анонимен

преди 10 години

до БорокароНещо си сбъркал знамето, пич! Това червеното със сърп и чук ще ти пасне добре над името.

23

ostavime

преди 10 години

И като са 30-40 души, защо не спирате да пишете за тях?!? Медийте, от вас е подклаждан този протест постоянно. Платена история!

22

zarenkov

преди 10 години

Не си антимутра, ако беше така щеше да си против мутрите бсп, дпа, атака. Чистопробна червенотиквеничковена мутра си , при това за жълтите стотинки дето ти бутат мутрите батковци си готов и на доган да д..хаш.

21

Атакист

преди 10 години

до 23Волен в момента го начуква на една друга тиква... от Банкя!

20

titoti

преди 10 години

......прасета и кокошки в парламента .......Смея да твърдя, че не трябва да обиждаме животинките.Ето например Искрето Фидосова и биха шута.Моля, за прасета вече да не говорим.

19

borokaro

преди 10 години

А и съм убеден,че след връщането на Герб в парламента, протестите ще спрат-което ще докаже от кой са били организирани и платени!!!

18

Москова

преди 10 години

Бойко и сие подмениха същността на протеста обществото (гражданите, демокрацията) срещу олигархията, с най-лесното противопоставяне десни срещу леви.Евгений Михайлов отново истеризира медийно(не остави телевизор неолигавен).Едвин Сугарев гладува отново.Омразата сред така наречените протестиращи и някои медии е заразна. Пещерният антикомунизъм е само параван, само пърформанс, само хепънинг, зад който се разиграва трагедията Да съсипем България.

17

borokaro

преди 10 години

Смятам,че е крайно време медиите да спрат с отразяването на този севдо-протест- стига вече да ни занимавате с глупости!!!Няколко наркомана,пияндета и платени *** ще определят държавността - от къде накъде!!!ПИСНА МИ НАВСЯКЪДЕ ДА ГЛЕДАМ ПРАЗНИТЕ ИМ ПОГЛЕДИ- ПРЕСТАНЕТЕ И РАБОТЕТЕ!!!

16

alf2

преди 10 години

Ще станем нормална държава след като изгоним слугите на олигархията в парламента и вкараме там СЛУГИ НА НАРОДА! Тогава България ще стане Щвейцария че и повече!