13

Анонимен 1

преди 10 години

до Шаман/ Чета много внимателно, и надписа върху жилетката, щеше да повлияе на тези хора да не хвърлят камъни-съмнявам се.., или ти щеше да ги посочиш на полицаите кои са тези хора,.... а снощи както показаха Нова, част от хвърлените предмети от протестиращи падаха върху главите на други протестиращи....

12

Анонимен 1

преди 10 години

до Шаман/ понеже денонощно тръбите, че протестите са мирни, явно не са мирни! Как виждаш ситуацията, като развитие, какво искате-гражданска война?! Готов ли си да стреляш в друг българин, примерно...аз не съм..

11

ognyanz

преди 10 години

Всичко е дирижирано от Банкя, запитайте се защо депутатите от ГЕРБ са се отказали да се качат в автобуса в последния момент! Ген. Коджейков който като началник на НСО води операцията по охраната на народните представители е бивш личен телохранител на Бойко dnes.bg/blogini/2013/07/25/biaha-li-upotrebeni-protestirashtite.194606

10

Анонимен

преди 10 години

ЕКСПЕРТА ГЛЕДА С МНОГО ТЪМНИ ОЧИЛА. ПРОВОКАЦИЯТА Е ЕЖЕДНЕВНА ОТ СТРАНА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. ГЛЕДАЙТЕ И СЛУШАЙТЕ, ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ ДОБРЕ, ВСИЧКО ДО СЕГА И ЗА НАПРЕД. СПРЕТЕ ДА ТЪРСИТЕ ПРОВОКАТОРИ, ТОВА СА ПРОТЕСТИРАЩИ, КОИТО НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ И ЗАКОННИТЕ ПРАВА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГРАЖДАНИ И ТО СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА СТОЛИЧНИЯ КМЕТ. НАСТАНАЛО Е ВРЕМЕ СТОЛИЧНИТЕ УЛИЦИ И КРЪСТОВИЩА ДА СЕ ОСВОБОДЯТ...

9

мм

преди 10 години

>>Радулов направи предположение, че органите на реда, упражнили насилие, са от провинцията, защото столичните полицаи са много по-толерантни.то и гласуващите за мафията са главно от провинцията, видин си събраха 11 хил подписа за орешаро. Ако зависи от мен бих им дали станишката на северна бг да си направят коалиция с мишо ошамарения и да спрът да дърпат останалата част от страната надолу.

8

Анонимен 1

преди 10 години

Ако аз искам да стигна от точка А до точка Б, а някой ми пречи и агресира върху мен, напълно възможно е да употребя насилие спрямо него...

7

val 789

преди 10 години

Полицаите упражнили насилие БИЛИ от провинцията,а столичните полицаи били някак си по-така........интелигентни,красиви та вече не се питам ЗАЩО в София се намира цялата *** на държавата!!!!!!!!!!

6

rumen221

преди 10 години

ДВУЛИКИЯТ ЯНУСКоя е умната глава, която измисли това извеждане, тази провокация към протестиращите(да МВР или НСО-тона Плевнелиев?)

5

Лудата

преди 10 години

Това е най-голямата простотия...

4

Az..

преди 10 години

ЧИСТА ПРОВОКАЦИЯ!!!!!

3

мори

преди 10 години

Това е професионализма на Йовчев,за който твърдяха Орешарски и Станишев.Всъщност като всичко останало.

2

rumen221

преди 10 години

ДВУЛИКИЯТ ЯНУСВидях младежи, които си трупаха камъни на купчинки (и откъде в центъра на София купчини от камъни. Отнякъде някой донесе боклукчииски торби, в които се събираха и разчистваха бутилки (стъклени) и други тежки предмети Аз и жена ми също, заедно с десетки други участници, изнасяхме надалеч камъни и павета... (десетки изнасят камъни, че колко са били предварително подготвените камъни).

1

rumen221

преди 10 години

ДВУЛИКИЯТ ЯНУСКоя е умната глава, която измисли това извеждане, тази провокация към протестиращите(да НСО или МВР?)Тези, които стояха пред автобуса и които сядаха и лягаха по земята, бяха всъщност истинското лице на протеста. Тези, които хвърляха камъни, според мен са друга категория (хаеде бе и как ги различаваш)Когато автобусът се върна обратно започнаха да прииждат все повече хора и то хора от онези с хубавите физиономии (ха така, нали онези дето се хвърлят пред автобуса били истинската лице).