111

Анонимен

преди 11 години

Не вземаме нов заем, за да откраднем парите!Ние ще откраднем само главниците, лихвите ще ги плащате вие.

110

123

преди 11 години

нещо не фащам нишката... Трябват им некви 500 млн., ше теглят обаче 1000, че да си имат ко им потрябват?! Ако някой направи нещо подобно в домакинството си, да му трябват 10 хилки за кола, той да земе 20,да им плаща 10% лихви, а те да стоят на влог в банка срещу лихва 5% и да намаляват всяка година? Че нали родата му ще го освидетелства и въдвори в лудницата, баси колко *** ни правят другарете...

109

Анонимен

преди 11 години

Абе България има ли министър председател? Защо се крие като мишка от няколко дена и разни ерзац министри като Чобанов който взема заеми ама не знае защо, Йовчев който дори с електронен микроскоп не може да открие биещи полицаи или Вигенин, който като муха без глава обикаля по телевизиите и вече започна да хвали довчерашните врагове на правителството и БСП - посланиците на Франция и Германия. Та другари неокомунисти и стари комунисти, къде ви е министър председателят Орешарски?

108

BG.BG

преди 11 години

Чудно, как предишните години нямаше нужда от заем и като дойдохте вие, хоп - заем?! Оставка!

107

:*

преди 11 години

Ко ? Не !

106

ххххххх

преди 11 години

тоз колко е секси!!!!!!

105

#######

преди 11 години

Не е свързано с политическа партия от 24 год преход, А С ПАРИ, ако теглят един милиард заем си подписват смъртните присъдиВъзстановяване на смъртното наказание

104

Анонимен

преди 11 години

Гузен не гонен бяга

103

лумпен

преди 11 години

Защо ни е трудно да ви повярваме? Имате два варианта за парите - Да ги откраднете или да си купите гласовете за предсрочните избори.

102

t0read0r

преди 11 години

До bariera_61кой чубака? бойко борисов по повод сретан йосич ли?

101

123

преди 11 години

Жалко! Бях убедена, че ще кажете, че ще ги откраднете! Пу, разочарована съм!

100

Adela

преди 11 години

Сигурно е много жалко да си ***, който зависи от благословията на някой от тройната коалиция и по тази причина цял ден да киснеш по новинарските сайтове и да се излагаш. Като си изпия чая ще погледна докъде сте стигнали със слагачеството.

99

С.С.С.Р

преди 11 години

Гадни гърборасти !

98

Валери

преди 11 години

Ей тия мръсни комунисти ще направят всичко възможно за дасе задържат на власт и да откраднат и тия пари.... Комунист лесно власт не дава - кръв искат ит ова !

97

Anonimous

преди 11 години

Не вземаме нов заем, за да He откраднем парите!127

96

RAD

преди 11 години

Очевидно е,че управляващите целят да си купят време и подкрепата на социално слабите за предсрочните избори. Отделно е малко смешно хем да обясняват,че нямало как да се "откраднат" парите от фискалния резерв, хем същевременно да обвиняват в същото предходното правителство

95

обeктивен

преди 11 години

Щом герберастите реват, значи решението на Правителството е правилно.

94

Анонимен

преди 11 години

чета тук един икономически експерт с афинитет към сега управляващите експерти как видите ли като дръпнем 1млрд и ще реализираме икономии в бъдеще.Само аз ли се сещам, че ако дръпнем 10млрд или 100млрд по тази логика и ще можем да реализираме сътоветно 10 или 100 пъти по-големи икономии? :)Всички икономисти в БГ (без БСП/ДПС) и извън БГ казват, че няма смисъл от актуализация и заем, но аз трябва да вярвам на пъпчивия младеж от снимката.И защо?

93

Анонимен

преди 11 години

Изказване на финансов министър "Няма как, дори да искаме, да ги откраднем"... просто съм безсловесен. Не мога да повярвам, че е реално. Да дойде финансов министър и да ти каже в прав текст, че всички търсят вариант как да откраднат 1млрд, но засега е трудно?!?! Това като оня *** пред БиБиСи - търсим вариант да ПОТУШИМ протеста и после тръгна да обвинява англичаните, че криво са го разбрали. Това е държавен тероризъм. То си стана като Руанда.

92

обeктивен

преди 11 години

Колкото и да крадат комунистите, Тиквата не могат да я стигнат.