403

д2

преди 10 години

БСП - Бесни Страшни ПенсииПускай кокала вече, Олигарски! ОСТАВКА!!!

402

maora

преди 10 години

Gledam otdaleche novinite sled kato uspiah da se spasia prez terminal 2...........i izglejda tolkova absurdno che e trudno da se obiasni. Tia kradlivi *** deto sa ni upravliavali ai produljavat ...barabar s Boiko Ceco Volen i t.n .....besiloto im e malko. No za sujalenie niama koi da doide....po dobre da ostavim da se raboti i da se izliza na protesti samo po konkreten sluchai.....otkolkoto taka maloumno. Kato padnat ednite she doidat drugite

401

луд гидия

преди 10 години

На никой ли не му идва на ума,че Борисов до съвършенство е усвоил "снишаването"от бай Тошо? Усетиха със Цецко,че обръча около тях се стяга и бъдете сигурни,че ако е необходимо и война ще направят за да отклонят от себе си всичко.

400

Чаушеску в Румъния

преди 10 години

А мене ме срам че никoй не влезе в Затвора за Възродителен Процес , та дори съд в Хага немаше , пример е Чаушеску в Румъния

399

серго

преди 10 години

От давна не съм виждал толкова комунисти на едно място.Тия позитано за 40дни в власта захлебиха и взеха да си плащат вересиите на платените драскачи....

398

Анонимен

преди 10 години

Станишев е ***,а Бойко много хитро се измъкна от изключително трудна за него ситуация.Сега симпатиите са на негова страна.Добър политик е.

397

Анонимен

преди 10 години

От теб по-голям *** няма, спокойно!

396

Анонимен

преди 10 години

след управлението на герб ето до къде стигна държавата

395

Анонимен

преди 10 години

Моля, моля, не се изхвърляйте да говорите за ДРУГИТЕ. Вие просто сте всички от един дол дренки.

394

Анонимен

преди 10 години

Нагъл та нагъл! А да видя как "мирните" протестиращи мятаха непрестанно камъни по полицията и автобуса - не, нали?!!!!!!! А твоичките вътре, като се отделиха от всички останали затворени и отказаха да се качат в автобуса... но пък се качиха да гледат от третия етаж, какво ще кажеш, господин Борисов, загрижен за целокупния български материал?!? Нима не действаха по заповед, защото знаеха какво следва? Ами нещо да кажеш за 60-те лева, които са раздавани от ГЕРБ същия ден?!...

393

дебил

преди 10 години

МИКОВ КАЗАЛ НЯМА ДА ХОДИТЕ НА РАБОТА,КОРНЕЛИЯ ,МАЯ,ИЛИЯНКА,КАК ЩЕ НИ СЕ ПЕРКАТ ПОСТИЯ НАРОД,НИЕ СМЕ ВСИЧКО,КОЛИМ БЕСИМ СЕГА,НЯКОЙ СИ ,ЧЕ СА ОКЪРВАВЕНИ,РИТАНИ НЕ НИ Е ГРИЖА,ОСТАВКАТА НЕ СЕ ЧУВА,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВИ ЕХИДНИ УСМИВКИ И СЕ ОПРАВДАВАТ С БОЙКО,А ТОЙ Е БИТА КАРТА,ПОГЛЕНЕТЕ ТЕЗИ *** ,КРЪВОЖАДНИ ВЪЛЦИ ЗА ВЛАСТ.

392

поля

преди 10 години

Няма по-нагло управление от тази престъпна клика в момента. Едва добрали се до кокала след изборите, с неистово настървение са се схванали за парапета на кораба, живеят ден за ден за да могат да докопат всичко което е възможно. Защото знаят че това е началото на края им. Долна ***! Вън от парламента! Оставка!

391

Коко

преди 10 години

По криминален и недемократичен начин избраният за председател на парламента, отишъл по капаните в Белград и посред нощ казал да не ходят на работа. В парламентарна република не се съобщава на депутатите, че няма да ходят на работа, защото шефът им така е решил, заяви Борисов.Нещо не си разбрал, Председателят на Парламента е търсил Сретан Йосич да го докара в Парламента да Ви гостува!!!

390

Анонимен

преди 10 години

До кк468"Имитираше управление"?!?!А бе аланкоулу, нека и тези да "имитират" така!!Ама вече магистрала "Струма" е спряна и не се строи!!Пече се нов заем и ще го плащаме всички!!А това, което бе построено при Борисов ще остане за много години напред единственото!!/ОСВЕН АКО НЕ УПРАВЛЯВА ОТНОВО ГЕРБ!!/И като така аз ще гласувам ОТНОВО /подчертавам ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ/ за ГЕРБ!!Червената *** е на път да потъне окончателно в политическото небитие!!МУХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ!!

389

кк

преди 10 години

По криминален и недемократичен начин избраният за председател на парламента, отишъл по капаните в Белград и посред нощ казал да не ходят на работа. В парламентарна република не се съобщава на депутатите, че няма да ходят на работа, защото шефът им така е решил, заяви Борисов.Господи, и това го казва човек, който 2 месеца не е стъпвал в Парламента! Човек, който имитираше управление в продължение на 3,5 г! Човек, който внесе най-много омраза сред хората! Млъкни, Бойко, не ставай за резил!

388

Chikatilo

преди 10 години

НАРОДА ''освен червените драскачи тук'' СМЕ С ТЕБ ГЕНЕРАЛЕ ! НАПРЕД И МАЧКАЙ ГАДНИТЕ ЧЕРВЕНИ ПЛЕБЕИ !!!!!

387

иван

преди 10 години

До Bariera_61По-*** оставка неможе и да бъде от тая на боко.Още първия ден на протест и хоп,,връщам ви власта"Добри съветници си има човека,немаше кой да го издържи до края на мандата,а след това за власт щеше да гледа през крив макарон.Мислили са си,давай сега предсрочни избори,ще спечелим мнозинство или в най лошия случай некоя по-мижитурска партия от Атака за коалиция и пей сърце,властвай и кради без претеснение.

386

BRENDO

преди 10 години

Този *** изобщо няма право да се обажда,че той доведе държавата до това положение!!!

385

Бивш студент

преди 10 години

До bariera_61На теб кой ти плаща, че цял ден да седиш в този сайт и ги хвалиш и защитаваш хахах Всички са долни маскари и ГЕРБ, и БСП, и АТАКА, и ДПС, и разните му демократични съюзи, и РЗС и т.н

384

hehee

преди 10 години

до gnevnia:или си на 18 или си червена каска,за да пишеш подобни глупости за боко.нищо не ви е виновен човека освен,че спря голямото крадене на бившите и сегашните,което е едно и също животно.много ли ти харесва сегашната мешана скара в парламента,че ги защитаваш?