30

emo

преди 10 години

от какво се храните бе протестиращи трудете се като нас провинциални те хора ,само с труд може да се оправим не с хленчене платени к......ви

29

pi4a

преди 10 години

До златкоЯвно е, че си една безподобна ***!

28

edin ot vsichki

преди 10 години

До Анонимен prav si may ne tryabva tolkova shum a deystviya

27

eeha

преди 10 години

Какво чака Уринараски още та не подава оставка? Това да не му е седянката?!?!?!

26

златко

преди 10 години

на следващите избори ще гласувам за "Атака".Явно само Волен сидеров може да се противопостави на разрушигтелната стихия.Всички останали са п...ки!

25

ЕХ

преди 10 години

МНОГО ПАРИ ПРЪСНАХА ЗА ТЕЗИ ПРОТЕСТИ, ТО НЕ БЕШЕ КАФЕ, ТО НЕ БЯХА БАНИЧКИ, ТО НЕ БЯХА СЦЕНКИ С ГОЛИ ГЪРДИ, ТО НЕ БЯХА" ОФИСИ" ПРЕД ПАРЛАМЕНТА, ТО НЕ БЯХА КОЛОЕЗДАЧИ! ЕЙ НЯКОЙ МНОГО МУ ЗАСЕГНАХА ИНТЕРЕСИТЕ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЛАЩА, ЗНАЧИ ИМА МНОГО ПАРИ! МАЖЕ БИ ОТ ПЕРКИТЕ В КАВАРНА А????

24

nqma smisal

преди 10 години

Nqma da si podadat ostavkata tiq al4ni za pari I vlast potur4eni komunisti.Sega na dneven red stoi tova, kak da vzema miliarda,kak da si go razpredelqt I posle prez mesec mai da ima novi izbori.Do togava ima dostata4no vreme da zagrabqt tova koeto sa si naumili.Zatova ne trqbva da se otkazvame,a da prodaljim s protestite do OSTAVKA.

23

ддс

преди 10 години

Дано дадат оставка накрая.

22

GiveMeFive

преди 10 години

По-несъобразителни протестируиращи от сегашните не е имало. Докато се занимават с блокирането на автобусните превози, НС се вмъква и измъква в сградата като стой та гледай. Обаче прословутият интелект на паважната седянка не стига, за да отгатне къде са изходите на тунела на властта. И тия си мислят, че ще оправят държавата, non merci!

21

аз

преди 10 години

Към Протестиращите: Знаете ли защо страната не протестира а само вие в София. Много просто при нас не искат да плащат :)

20

Революционер

преди 10 години

Който не слуша народа, свършва в гроба!

19

мартин

преди 10 години

румене, не си добре!власта на всяка цена я искат гея бея и злодея! Нагли са до безкрай!

18

rumen221

преди 10 години

Командването на протеста е по-добро от това на полицията Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите" софийски "интелигенти" сами си разкъсват дрехите един-други и хвърлха красиви камъни по себеподобните и полицаите... - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се срът пред някаква си кръв или трупове!- В борбата си за власт, ако трябва, труп върху трупа ще редят!Гарантирано от ГЕРБ!.

17

дедо

преди 10 години

Днес оставки няма да има, днес ще има кютек по *** кратуни дето се мъчат да заработят някой лев и снощи доста прекалиха. петстотин или хиляда *** не могат да диктуват на цяла българия кой ще ни управлява след като преди два месеца сме гласували за парламент. не знам кой им плаща за да правят като арабите в българия балканска пролет и след това да идват демократични миротворци както е в много държави но днес дървото ще играе.

16

Анонимен

преди 10 години

Очевидно е, че ивовите *** са добре платени, защото са си дали труда да станат рано, да пишат и плюят по сайтовете, и да се опитват да манипулират мнението на хората, че едва ли не 1000 души творят събития от световно значение. Само кражбите на ББ и компания беше като за световно! И искат още, а и страхът от ревизия е огромен!

15

Yoyo

преди 10 години

Комунист захапе ли властта няма връщане назад,толкова са гадни и мръсни .

14

typipros1

преди 10 години

До Къде е ББ?Чака станиГЕЙ да поведе контрапротеста

13

Анонимен

преди 10 години

Един мъртвец се жали 40 дни. Не разбирам защо е нужно да плачем за политическия труп ГЕРБ.

12

антилумпен

преди 10 години

Бодра *** смяна !

11

BG.BG

преди 10 години

Олигархски е най-кратко просъществувалия кандидат кмет на София. Това е така, защото го снимаха да вечеря с Васил Божков. Едина от първите мерки (забрана на спортни залагания през интернет) приети от това правителство облагодетелства лично и само Васил Божков. На това му се казва независим премиер.