219

Анонимен

преди 11 години

ПОСЛЕДЕН НАПЪН НА БОКО ЗА ДА ПРОВОКИРА НАСИЛИЕ

218

24g.

преди 11 години

ИСКАМ ДЕМОКРАЦИЯ, искам като в Европа още докато дръпне щита на полицай или докато му метне камък, да му дърпа шлема, да му блокира пътя 10 да го налазят ид а го пукнат от бой. сълзотворен газ, водни струи, и мнооого бой. никоя държава в Европа не пести така боя!

217

Анонимен

преди 11 години

ТОЙ мрази умните, мислещите и онези, които са чувствителни като струни към всяко посегателство на свободата, словото и духовността и затова клейми всички които критикуват още по-простия му слуга Цветанов, че са от мафията. ТОЙ СЕ ИЗПЛЮ ВЪРХУ КРЕХКИТЕ НИ, ЗЛОЩАСТНИ МАЙКИ И БАЩИ, ОБРЕЧЕНИ НА МИЗЕРИЯ, ЧЕ ИЗЯЛИ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ НА ДЪРЖАВАТА. Направи го ТОЙ - БОЙКО БОРИСОВ - докато ТОЙ и ПРАВИТЕЛСТВОТО, И ПАРТИЯТА МУ, ОГЛАВЯВАХА ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ И АЛЧНО КРАДЯХА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО

216

Анонимен

преди 11 години

Престанете, престанете, бъдете истински хора, журналисти - Вие не се ли усещате, че доста подгрявате обстановката и се превръщате в сеирджии

215

Обърнат велосипед

преди 11 години

Гнусните *** се опитват да направят евтин порно-римейк на януари 97, но няма да стане. Защото през октомври ще дойдат "гладните, грозните, неинтелигентни, необразовани" и няма да са вегетарианци с велосипеди, домашни любимци и розови прашки, а със сърпове и чукове.

214

Стана ясно

преди 11 години

че зад протестите твърдо са застанали ББ и ЦВЦВ!!!ТОВА Е, ДРУГО НЯМА!!!

213

хасан адемов

преди 11 години

Автобуса ми опита да напусне НС и успешно се завърна. Сидероглу, скъпи, ще спя навън. Целувам те....

212

ipj

преди 11 години

До ДраганЩе имаш ли пари да сипеш газ на таратайката си ми е чудно , а и да не се изгубиш в столицата, хахахахахах

211

Анонимен

преди 11 години

Държавата беше зверски съсипана от ГЕРБ всячески! Народа още не може да се опомни! 10 милиарда изхарчени резерви! Спиране на разплащанията към всички бюджетни а парите бяха вкарани в банките на ГЕРБ за да печелбарстват с тях и Борисов да си ги върти в наркобизнеса. Резултат - масови фалити и съкращения, обедняване, мизерия, самозапалвания. НАП събира с 1 милиард по-малко приходи заради неразплащането и съсипването на икономиката на държавата! Никога повече ГЕРБ!

210

Мене

преди 11 години

Този форум е най-точният показател,на това защо България няма да се оправи. Защото е пълно с ***,които вместо да защитят бъдещето си,са готови да продадат държавата си за 20 лв с писане по форумите. Вие сте на дъното на еволюционната стълба,микро ***,щом може да се продадете за без пари и себе си и бъдещето на децата ви. Смешници! Жалки бездарници,които не могат да произведат и 5лв. и им плащат,за да пишат по форумите глупости! ЖАЛКИ СТЕ,ЖАЛКИ СТЕ!!

209

Анархия

преди 11 години

Крайно време е полицията да си свърши работата.Водни струи,сълзотворен гас и каквото е необходимо.Няма друга държава в света ,дето некви ще бутат полицаите и полицаите след това да не им начупят кратуните!

208

24g.

преди 11 години

какви са тия жалки жандарми бе! тупи куки тия вече дадоха 7 основания да ги смелят от бой, какво чакат?щели да скачат на бой на полицай, щели да целят полицай, щели да псуват полицай, щели да ги бутат, да ги им пречат и това ми бил мирен протест. мирните седяха отпред а тия платените отзад бутат, видях поне 10 случая на някой отзад и бута напред оня от пред се гърчи да избяга отзад 2ри му блокира пътя и го бута в жандармите. бой бе бой по тия платени *** съберете ги накуп.

207

БГ

преди 11 години

Еничари, това ви беше!До ден-два следва ОСТАВКА!

206

до 262

преди 11 години

съмнявам се, че има нещо, което можеш да подкрепиш, дори части от анатомията си.сигурно си от тези, дето подкрепят орешарски, защото им дигна пенсиите, а не като онези, другите, дето викат срещу него за пари ...

205

Анонимен

преди 11 години

Президентът да разпусне парламента и да обяви военно положение....

204

Драган

преди 11 години

Бай Иване, тръгвам за София и ще ти начупя кратуната, щом като полицията не го направи !!!

203

1944

преди 11 години

До Анонимен 253...спести си затвора.

202

просто аз

преди 11 години

До DDD 67Спри се бе, интернет файтър. Голям си, велик си, само спри да спамиш форума.

201

ipj

преди 11 години

До АнонименТи като пишеш глупости видял ли си нещо от тея глупости с които ви мият очите бе , ей заблудена рая сте бе , нищо няма да ви вдигнат най много кръвното на баба ти да вдигнат , *** !

200

Анонимен

преди 11 години

Крайно време беше т.н. протестиращи борци за демокрация, а всъщност обикновени наглеци, които много държат светът да се върти около тях, да бъдат ошамарени.