298

Знаю Баю

преди 10 години

Имаше, имаше... някой спирки са много по-опасни от приемливото. Като тези или пък в подлеза на НДК, където след засилка, завой и 30 год кръвен данък сложиха едни колчета.Запиши си: по ръбовете на големи транзитни артерии/магистрали/аутобани/хайуеи/писти/аеродруми не трябва да се допускат хора - дори една откачена джанта или част от товар значи смърт!Записа ли си добре?

297

София

преди 10 години

Не може държавата да е виновна за простотията на хората,включително и на този убиец, но определено трябва твърда ръка за много неща в нашата държава.Ако всеки втори редовно употребява алкохол вероятността да стават такива инциденти е голяма.

296

Анонимен

преди 10 години

Karal e s 100km/h v gradski usloviq. *** ZAD VOLANITE - KOLITE NE SA SIMVOL NA STATUS I VLAST. V NORMALNA DARJAVA TOZI NIKOGA NE BI VIDQL KNIJKA A I 6TE LEJI DALGI GODINI V ZATVOR. S TOZI NA6 MANTALITET STRADAT NEVINNI

295

цъъъсс

преди 10 години

колегата няма ко да губи / да каже кой са полицайте и дайджийте дет им давал мангизи на ръка / те са виновни /

294

тъпа работа

преди 10 години

за такива *** трябва да има СМЪРТНА ПРИСЪДА, ако не ДВЕ ДОЖИВОТНИ

293

П_Петров

преди 10 години

Скърбим, Голяма мъка и болка е това. Бог да се погрижи за душата му, защото ние хората не можахме.Това е резултат от липсата на държавност в държавата. Ако ние като граждани сме дейни в критиките си към държавата и управлението, ако всеки си върши работата съвестно, професионално и спазва законите ще си спестим много нещастия.Пил, който причини щети, трябва да се съди като за предумишлено убийство!Когато някой полицай вземе 20 лв., за да си затвори очите да си помисли ами ако неговото дете е на следващата спирка или пешеходна пътека !

292

Феята на Смъртта.

преди 10 години

Казват старите хора, че за всяка грешка има и прошка.В този случай обаче-да обърнеш7-8менти,да станеш от масата,да се качиш в колата и да хвръкнеш с *** газ щото видите ли си имал проблеми, и да затриеш два човешки живота-за тази грешка няма прошка!А за това малко невинно детенце което изпрати на Онзи свят,дано всичките ти прераждания да бъдат в затвора, а душата ти да гори вечно в Ада!Съболезнования на родителите и близките.

291

цъъъсс

преди 10 години

карам такси/ тоест бакшиш/ но за цялата работа обвинявам ДАЙ И КАТ / ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ / *** се а елементарни проблеми / крушка/ колан/ и др простотий/ кат и дай вземат пари на ръка от нас/ от джиповете не/ държавата е виновна/ предлагам да извикат 100бр/ от германия / и ви гарантирам сигорност / и депутати и минисрти ще го отнесат /

290

sasho

преди 10 години

zhalko che ne mozaha da go spasiat tova hubavo detentse mir na prahta mu

289

Дядо

преди 10 години

Сложете портрета на това ангелче в килията на убиеца му да го гледа до живот! Непрекъснато да му шепне: "Чичо алкохолик, ти защо ме уби?"

288

Ганев

преди 10 години

Истината е , че няма свестни "бакшиши"! Някои от тях може и да са били свестни преди да станат "бакшиши", но след това-НЕ! "Бакшиш" е събирателно за аутсайдери и комплексари в едно, разбират от всичко и все са над другите и всичко им е разрешено , защото се имат за "Профита" на пътя! Много жалко за детенцето и младото момиче, което загина преди това! Не са имали късмета да се родят, в която и да е друга държава!

287

diavolcheto

преди 10 години

Понеже няма смъртно наказание, то доживотна присъда, при най-строг режим, без право на помилване!Мир на праха на детенцето и Станислава!

286

ИВАН-СОФИЯ

преди 10 години

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ!ТОЯ *** НЕ ТРЯБВА ДА ВИДИ БЯЛ ДЕН ПОВЕЧЕ!

285

Анонимен

преди 10 години

Няма Бог! Има само грешен, несправедлив свят и безкраен студен космос. Няма Бог!

284

silllveto

преди 10 години

Лека му пръст на детенце! Мъка голяма... Към автора на текста - хора, как ви наемат на работа като стилистично сте ниво втори клас. Не може да използвате 4 пъти думата тежко в общо 3 изречения. Научете нови думички моля, все пак четем.

283

С.С.С.Р

преди 10 години

24 години сме без държава !

282

Анонимен

преди 10 години

Сега го оправдайте, даже го изкарайте и потърпевш! На улицата е пълно с подобни ***, които трябва да бъдат поставени под запрещение!

281

коко

преди 10 години

Горкото,дете,Бог да го прости!

280

Злопаметна

преди 10 години

До Заню БаюБре човеко, нали знам и спирките до The Mall и до Плиска. Бре нямаше такива глупости редовно, ти искаш да обковеш градът със спирк7ите му в метални кутии едва ли не, а аз ти казвам че не е това начина, различни са ни приоритетите, човек. Разбери. Трябва хората да карат нормално, а не да се правят клетки по спирките. Ей там ни е разногласието.

279

OMG

преди 10 години

Za tova detence napravo srceto mi se svi ..naistina tolkova mlad jivot da si zamine po takyv na4in e ujas.. TVA govedo samo turski zatvor !