46

Анонимен

преди 10 години

Не виждам нищо лошо да се каже за някоя известна личност, че се е сдобила с дете и т.н., ама пък да им следите едва ли не контракциите. Още малко и ходенето им по нужда ще го "отразявате" и то като водеща новина.

45

тцЪ

преди 10 години

На жената - бързо и безпроблемно раждане, а на журналистите - намерете си нещо друго за отразяване. Превърнахте едно обикновено раждане в медиен цирк, щото нали няма друго за отразяване - протести навсякъде, скандали с подслушване, срутване в мина и т.н. Все маловажни неща, сравнени с пръкването на пра-внука на английската мумия... извинете... кралица.

44

Анонимен

преди 10 години

Това, че е добре го знаем още от както се сгоди.

43

Анонимен

преди 10 години

Някаква булка щяла била да ражда, и кво от тва, и айшето ще ражда, по същият начин, и ако сме честни при айшето производството е били по интересно, ай ша си го преместя.

42

Анонимен

преди 10 години

До бг мамахаресами коментара!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

Snorky

преди 10 години

*** ***, кога най-после ще престанете да пишете за разни крале, кралици, царе, царици, херцогини, принцеси и тем подобна ***! Този щял да ражда, оня щял да ходи с на почивка, другия играел гол билярд във Вегас...остана да ни уведомите коя принцеса как ходи по голяма нужда...Има много по важни новини за изтерзания български народ от тези мързеливци, които само се чудят на кой остров да отидат да си почиват, понеже са много изморени. То бива бива ама вашата простотия я няма никъде!

40

Румби

преди 10 години

Боже, притесних са за булчето, 'начи! :))))))

39

бг мама

преди 10 години

Сега се очаква целия свят да се напъва с нея...

38

жоро от симитли

преди 10 години

До вулгарин от Вулгариябатка аз им работя и си им ги плащам данъците така че те от мен не могат да се оплачат и като цяло са мили хора, ама специално теззи кралски особи ми правят зле на стомаха и великата царица Елизабет там коя поред беше ако я видя на улицата бих я ритнал в кокалчетата ;)

37

Колко съпрузи има?

преди 10 години

Тази девойка колко съпрузи има? Журналистът, написал статията, е посочил, че (цитирам):"Катрин, съпроводена от съпруга си, беше незабавно докарана с автомобил, придружена от съпруга си, принц Уилям".От това става ясно, че тя е отишла в болницата с двама съпрузи. Единият я е съпроводил, а другият я е придружил. Това, уважами дами и господа, е първият случай на многомъжство в Англия!"Очаквайте подробности! Образувано е дело срещу неизвестен извършител. Работата по случая продължава."

36

2

преди 10 години

само искам да добавя ,че мразя монархистите ,както ненавиждам комунистите -пълни *** са ....трябва да нямаш никакво себеуважение за да бъдеш такъв....***

35

дедо Ташунко

преди 10 години

Да пожелаем леко раждане на госпожа херцогинята, а на журналята да престанат да ни засипват със "сензации". Повръща ми се от натегачите. После ще четем за евентуални колики, за първото зъбче и т.н. Кралицата и цялото й котило са пълни *** върху гърба на английския народ, но щом му е приятно да му смучат кръвта, дедо ви Ташунко няма нищо против.

34

2

преди 10 години

въопще не ме интересува ..как ражда ..хайде малко по-скромно и по-дискретно....що не и дадат *** по телевизията...да видят всички как ражда..

33

Анонимен

преди 10 години

I couldn't care less about this.

32

Анонимен

преди 10 години

Zadava se oshte edin kralski *** .

31

Анонимен

преди 10 години

Всяка жена заслужава безпроблемно и колкото се може по-леко и бързо раждане! Каквото искате говорете преди и след това, обаче за раждането жената заслужава пълна подкрепа!

30

Анонимен

преди 10 години

А колко е кръвното й налягане?

29

Jolly Roger

преди 10 години

Сутринта ходих до тоалетната и всичко мина идеално до момента във когато забелязах, че тоалетната хартия е свършила. шайзе егал, Намерих вестници.

28

Анонимен

преди 10 години

Безкрайно прости коментари, ами като не ви интерисува не четете бе

27

д

преди 10 години

Детето ще е шимейл 100%