4

Пародия

преди 10 години

Пародията е пълна . Гледам сега протест срещу френския посланик .... събрали се 20 човека , повечето около 70 годиишни , но се отличават двама .. Депутат от БСП и Мишо шамара .Те са им предводителите.Ако не беше трагично , щеше да е смешно.Кой му плаща на варненския *** една седмица да е в София за протести , той за една седмица се появява в сутрешни блокове , Ризова ... обиколи всички телевизии .Това направо е подигравка с истински протестиращи хора , било за или против Орешарски.

3

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е, че ни припомняте римското право г-жо Цачева! Но тази шайка която ББ я събра по пътищата и я нарече с гръмкото "граждани за европейско раз в/б итие на България" няма никакво морално право да говори за право освен ако не седне на скамейката на обвиняемите. За тези четири години през ден се издънвахте, г-жо Цачева! И не разчитайте на късата народна памет. Тези информационни заблуди отминаха във времето...

2

Big Bad Wolf

преди 10 години

Цачева сякаш от небето паднала, 23 години репресивните органи работят по един и същ начин - получават отгоре указания кого да ударят, кого да натиснат и кого да не закачат "защото е наш човек".

1

не ви ли е срам?

преди 10 години

Тази е следващата, кой знае какви наср*ани *** има. И така до върха на пирамидата ГРОБ