192

Анонимен

преди 10 години

Да бе, какво става тука? Много червени *** се навъдиха изведнъж??? Че и на демократи се правят, както винаги... DDD - та разни и други дрисльовци зели да раздават форумно правосъдие. Кво стана, дойде на власт разтурващия учителските седенки и излязохте от дупките нещо, а? Мижитурки скапани. Не познавате последните 25 години от историта, а на разбирачи се правите, *** жалки.

191

ol

преди 10 години

Форумът се е напълнил с момчета с червени връзки които бълнуват за офшорки на Плевнелиев. Но това е, той им мъти водата като подкрепя протестите заедно с цяла европа. Виждате всички за какво е борбата у нас - Европа, протеста и Плевнелиев срещу БСП (руснаците), ДПС (зависими от булгартабак, разбирай руснаците), и АТАКА (руснаците), които с олигарсите си са се окопали с паричките в Виваком, КТБ, ТВ7, Булгартабак сега искат и фонда Доверие. Помислете от коя страна искате да сте.

190

ууууууууу

преди 10 години

нормално е да се атакува ,затова хората превантивно вземат мерки да не са уязвими

189

***

преди 10 години

До Борисов каза:Стой анонимен щото мафиотската шайка постепенно се сгромолясва,може да те отнесе!

188

Борисов каза:

преди 10 години

Много хора са ме информирали, че тя злоупотребява с моето име, но досега не обръщах внимание! Явно, че властта не е за всеки и това касае Фидосова. Тя прави глупости петното остава за нас. Чест им прави на всички тези, които всяка вечер протестират. Никоя партия не може да каже, че тези протести ги е оргагизирала=================================================Кога червен *** ще прояви частица от неговата доблест ?!Ха да ви *** майката болшевишка!

187

Йово

преди 10 години

Г-н президент подавайте оставка и веднага в съда да ви разследват с вашите бизнес партньори за изстояване на ДДС и фиктивните ваши офшорни фирми. ОСТАВКА ВЕДНАГА!

186

меринджеи

преди 10 години

новия депутат БАТ САЛИ - президент

185

Кампания

преди 10 години

Както беше заръката: след всеки коментар който не е угоден за партията, поне 5 опровержителни.Активни сте, мишоци.

184

megi 55

преди 10 години

По добре на хората в устата,отколкото в краката!

183

жжж

преди 10 години

до 182:настоящото наследство е завещано от управлението на бойко и неговите калинки. бойко и компания, барабар с президента, се опитват да бутнат настоящето правителство. на тези национално беотговорни хора, случайно попаднали в голямата политика, не им пука, че тласкат държавата към фалит.

182

Кампания

преди 10 години

Вижда се че платените драскачи по форумите пак са активирани.Нещастници, това не ви е мизерния живот, тук става въпрос за много по-сериозни неща, ама какво се ядосвам историята ясно показва че в България винаги е имало много предателска ***.

181

оффф

преди 10 години

Иде реч за ошфорките г-н Президент,а не за гласа ви,влезте в час.

180

Анонимен

преди 10 години

Голям дявол с офшорна сметка, но хубавото е, че всеки си намира майстора. Оказа се, че има по-големи мошета в лицето на кипърските банкери. Хак да са му парите дали фира.

179

????????????????????

преди 10 години

ГЕРБ да су пребират Президента , ние ще изберем наш

178

Обективен

преди 10 години

Тази кукла не е моя президент. Зае поста след измама и сега има наглостта да ни убеждава, че е честен.Господин КУКЛЬО, наближава времето когато и Бойко Борисов ще напусне ГЕРБ.А да те питам аз, тогава кой ф-й ще целуваш?

177

Парите се вкарват в офшорки,когато са изкарани по незаконен начин и когато не иска някой да го хванат как ги е изкарал,да плаща данъци за тях или и двете.Роско се е правил на тарикат,но сега през носа ще му излезе.

176

Как ще са законно изкарани парите му в офшорките,като НЕ Е ПЛАЩАЛ ДАНЪК върху тях? А въобще знаете ли защо се крият пари в офшорките? Аман от наивни ***.Не се поддавайте на бруталната пропаганда,ами мислете с главата,не е толкова добричък и невинен колкото изглежда!

175

защо

преди 10 години

А бе хора,един нормален президент имаме най-сетне,защо сте толкова злобни и зависливи?Какво лошо видяхте в това,че някой е работил и е успял?Да имаш пари в офшорки не е престъпление,стига да са законнио изкарани.Когато се е захващал с бизнес сигурно не е мислел,че някога ще става президент та за угодата на някой да си стой беден.

174

аз

преди 10 години

Малеееее що *** в тоя форум ! Първанов ли беше президент на всички българи ? Чакайте чакакайте ще ви видя какви ще ги говорите след управлението на Орешарски и не попомните ли , че *** 3 пъти ни довеждат до национална катастрофа ! Толкова ли сте *** , късопаметни и неграмотни бе нещастници ?

173

Росен Офшорски Офшорнелиев,Бойко Биров Тефтеров,Цветан Подслушвачев Шестапартаментов.За къде са тези тримата според вас? (би било хубаво да споменавате и имената им,да се знае за кой пишете).