17

Стоян

преди 10 години

Ние бързо се приближаваме към Детройт, защото нашите *** (***) нарастват с бясна скорост, благодарение на щедрата ни социална държава.

16

Иван

преди 10 години

При 82.7% *** и при дългогодишно управление на социалистите (от демократичната партия) само луд може да очаква нещо друго освен разруха.

15

буркана

преди 10 години

Проблемът на Детройт е расовата ситуация - там делът на *** е над 90%. Както казват американците, този град си е "едно малко Конго" в северна Америка и е нагледен пример в какво ще се превърнат САЩ след около 20-30 години. *** раса не може да изгради и поддържа нормална цивилизация, защото в еволюционно отношение тя се намира цели векове назад. *** смята, че всички блага на цивилизацията му се полагат по рождение и знае само да взема, но не и да допринася за създаването им.

14

Анонимен

преди 10 години

До 2Наивен си. В САЩ отдавна властват корпорациите и банкерите. Рокафелер, Голдман Сакс и другите илюминатски гадове. Чудят се как да направят военно положение (martial law) и как да вземат оръжието на народа. Много им пречи тази 2-ра поправка в конституцията! Затова програмирани агенти стрелят в училища и детски градини, затова съсипват икономиката и здравето на нацията си. Тексас е последния бастион на свободна Америка, ако той падне - ще видите тогава какво е истинска империя на злото!

13

Робокоп

преди 10 години

Как да трепа бандитти като немат вече батерий за мене .. хидравлична мъсълце дефицит. обещаха ми едно руско ама не ми го наливат .. вече 25 години съм се амортизиралпък и остарях вече.. чух че в България в Банкя създали некъв мой прототип , Бойко Борисов БОКО ... но много бъгове давал и полицията и народа се отказали от него ! Вместо да бори създавал престъпност!

12

Монархист

преди 10 години

Сутринта гледах репортаж по CNN или Al Jazeera и видях една много позната гледка - изоставени полуразрушени заводи с изпочупени стъкла.

11

Градивна критика

преди 10 години

До автора на статията:Новината изглеждаше интересна... Отворих статията, прочетох първото изречение... Догади ми се... Затворих статията!Описанието по-горе има за цел да разберете кое ме накара да се насоча към конкурентен новинарски сайт Моля Ви бъдете професионалисти и създавайте грамотно написани и логически издържани изречения!

10

тихата_стъпка

преди 10 години

Градът на черните е вдигнал бялото знаме, е тва ако не е расистки намек! :DИначе тази година е особено успешна за Щатите, жънат успех след успех, както е тръгнало докрая на годината Обама може да продаде Белия дом и да се премести в Чичо Томовата колиба. :D

9

dragko

преди 10 години

Момента е супер удобен за създаването там на хамериканското Столипиново.Юруш към Детройт........Няма по-сладко за *** от гризане на баберек.

8

аз

преди 10 години

До един (коментар 5) - Напълно съм съгласен с теб. Толерирането на долнопробни *** не може да доведе до нищо друго. Нормалните хора просто се изнасят и вече няма кой да храни ***. Дали нашите политици не могат да извлекат поука от този случай? Щото и ние ще храним *** довреме.

7

Анонимен

преди 10 години

Гудбай УСА.......само след 10 години Китай и Русия ще им пращат храни за изхранване

6

kireto

преди 10 години

първо тия а после цялата америка.китайците са ги купили заедно с парцалите. смешници!

5

Вагнер

преди 10 години

Ако гледате филма-"Вечният евреин"ще разберете защо се случва това!!

4

Бай Онзи

преди 10 години

Какво толкова да пуснат Рококоп да въдворява ред като има престъпност.

3

Анонимен

преди 10 години

Империята на злото САЩ се разпада!Има надежда за света!

2

Анонимен

преди 10 години

Първо Детройт, после друг град, после глад и мизерия а след това гражданска война и обявяване на независимост на някои щати, което автоматически ще запише щатите в списъка на страните от третия свят. Но първо да дочакаме да падне долара и тогава може да гледаме един от най-интересните американски филми...

1

Сотир

преди 10 години

кой да предположи, че Робокоп 1, освен политическа сатира е и пророчески филм :)