230

ГЕРБ-ер

преди 10 години

Сега е ред Б.Б. и Ц.Ц. да си разменат и приемат един на друг оставките от ГЕРБ и най-накрая партията да се изчисти и тръгне по пътя за който гласувахме.И за двамата няма място в ПП ГЕРБ - просто се дискредитираха и провалиха.

229

Искра

преди 10 години

Не ми се напуска Боко, ама хич не ми се напуска. Кво хубаво лапане падна, кви далаверки, кви тарикатлъци, който не е бил в политиката той не знае. Кога просто животно като мене, от *** чиновничка в общината, издигнала се с шашми и измами до нотариус, ще стане пак депутат, когаааа... Колко си беше хубаво в парламента ядене и пиене на корем за без пари, а моя корем е голям и поема много. Менти менти в парламента, ама няма вече, подло ме изиграха, сега с овесена *** обратно в Монтана не е честно

228

Пламен

преди 10 години

На всяка *** и идва коледата

227

Маги

преди 10 години

Разбираемо е, доста я компрометират в последните месеци...

226

Анонимен

преди 10 години

Боко си реже опашката ! Цветанов е вероятен бъдещ каторжник. Тая стана отвратителна с наглостта,алчостта и лакомията си,че се наложи няколко от областните и партийни величия от ГРОБ да се обявят за напускане на партията! Боката се прави на непукист,ама не е съвсем така.Така,че какъв по-удобен случай от това-да жертва няколко от най-близките си,за да остене още във властта.Тия тефтерчета,бюлетини,записчета,не са случайно излези,а предварително подготвени доста преди да се случат!

225

Анонимен

преди 10 години

Ако смята да се чисти в Монтана Огоста ще стане мъртва река за столетия напред!

224

асен

преди 10 години

Нормална е реакцията и много глупости и лъжи се изговориха по неин адрес

223

CECO

преди 10 години

NAPUSNA ZA6TOTO NIAMA TOALETNA ZA NEIA HAHA ZPUKA TOALETNITE 4ENII

222

Анонимен

преди 10 години

Един по един да си тръгват. Имахме надежда в тази партия, но след 4 годишно залъгване на народа, ГЕРБ ставиха на улицата над 400 000 НОВИ безработни и над 100 000 фалирали фирми. Задълбочиха пропастта и разделението между столица и провинция с изкуствено поддържане на монополи. Дано това зло си замине по-скоро!

221

Васко

преди 10 години

Напускането й доказва, че има мнооого работа по това чистене, дето иска да го направи ...

220

ааа

преди 10 години

Допълнение - Народа ще я забрави защото още от миналия век има много такива мушици преди известни а сега неизвестни но богати... Ако включим и "амнезията" на магистратите се получава....БОГАТА ДЪРЖАВА НО МНОГО БЕДЕН НАРОД.

219

Анонимен

преди 10 години

Ще чисти името си!?!? Един тир Вениш няма да ти стигне, лекедисано прасе такова:Х

218

Анонимен

преди 10 години

Ну и бабаа..такая я хочу :))

217

aaa

преди 10 години

Бяга за да не и разследват финансовото и състояние и придобивки... Народа обаче няма да забрави...

216

Черен Петър

преди 10 години

Ха, ха. Голяяяямо чистене ще падне.

215

Ботуш Каишев

преди 10 години

Както в славното татово време, всички напускат по собствена воля, никой от висшите членове не е гонен, че видиш ли, ний сме безгрешни и не може да назначим некадърник!Между другото, верно ли, че на герберските списвачи на коментари, пак им вдигнали сумата, предвид слабото им присъствие напоследък?

214

диетолога

преди 10 години

Дано да обиколи всички дебелариуми и да се възползва от услугите им с личните си стотинки

213

ОБИКНОВЕН

преди 10 години

АКО ПРИЕМЕМ ЗА ФАКТ,ЧЕ ГЕРБ СЕ Е ОТЪРВАЛ ОТ ЦВЕТАНОВ И ФИДОСОВА ,СЛЕДВАЩИЯТ ПОЛЕЗЕН ХОД ЗА ПАРТИЯТА Е ,ДА СЕ РАЗГРАНИЧИ ВЕДНАГА ОТ ЛЮБИМИЯ СИ ВОЖД -БОРИСОВ ! ТОЙ Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА РАЗПАДА НА ГЕРБ ! ОСВЕН РАЗПАДА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ / КАТО НЕ БРОИМ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА СДС ,КОИТО ДАДОХА НАЧАЛЕН ,МОЩЕН ТЛАСЪК НА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ /!

212

antimafia

преди 10 години

Кога ли ще доживеем това да го направи и някой комунист...Защо за тези хора думи като чест и достойнство за толкова далечни и непознати?! Евала на Фидосова, така правят истинските политици в нормалните държави!

211

Roki bie Losho

преди 10 години

Sviniata triabva da Bade odrana jiva,kviceneto i ste Bade priatna muzika