115

Осман

преди 10 години

Сидер ага, днес приключих окончателно със Сергея и имаш един глас от мен!

114

zvero3

преди 10 години

Соня Соня, Волен хората не го мразят за това, че се отнесъл така с Плевенлиев, а затова, че ПОДКРЕПЯ ТУРЦИТЕ в парламента. ЕТО ТОВА НЕ МОЖАХА ДА ПРИЕМАТ ХОРАТА.

113

кк

преди 10 години

Следя изявите на Сидеров още от времето, когато водеше предаването "Атака " по СКАТ. Може да е луд, но не е сменил позицията си толкова години. А "нормалните" политици смениха по няколко пъти идеите си и пребродиха по няколко партии. Пример: Бившия Премиер БточкаБточка - БКП; НДСВ; ГЕРБ... Оскар Улайд е казал: "Разумният човек всячески се стреми да се приспособи към околната среда, а неразумният - да приспособи околната среда към себе си...Така че целия световен прогрес се крепи на неразумните."

112

Анонимен

преди 10 години

Петте минути слава на болен и батака изтекоха. Волен вече е милионер в евро а тъпите падакисти по голями наркомани.

111

Анонимен

преди 10 години

Пеевски кога успя са си закупи и днес. Бг?Коментарите срещу ибрика се махат безогледно.

110

хаххаха

преди 10 години

Не е луд той, а артист от световен калибар...Уникален артист, пари се на националист, създава впечатление, че е с психични отклонения, а дипли пачки. Най-скъпоплатения в България, по хонорари дори гони и най-добрите от Холивууд. Евала пич, голЕм си..:))Трябва да ти дадат Икар за най-добра ЖЕНСКА роля за 2013г. ахахах Абе какво говоря, ти си за Оскар направо...:)))

109

Иво-000

преди 10 години

До KilluminatiКакъв безумен поглед мишок прави се на интересен, за да въздейства на *** си поддръжници

108

typipros1

преди 10 години

Сидеров ефенди, Доган те вика за нов инструктаж

107

ексАТАКИСТ

преди 10 години

Хора, този продажник Сидеров подкрепя тези които обесиха Апостола и които клаха наще деди.Волене ти си ПРЕДАТЕЛ.

106

Патриот

преди 10 години

Атака приключва политическата си дейност и отива на бунището на политиката. За това е виновен ненормалния Волен Сидеров и обграждащата го банда блюдолизци. Голямата членска маса на тази партия изчезна и останаха само групата платени, стригани и татуирани мутри, някои от които се водят за депутати и момичетата /депутатки/, които задоволяват сексуално председателя и обкръжението му.

105

Соня

преди 10 години

Всичко, което каза по НОВА е истина....ама като гледам в тази статия така са я написали, че пак го изкрарват лош. Явно да разкриваш неудобната истина за властта е много лошо, днес.бг. Преди четох вас и Нюз.бг само, но сега явно ще остана само на колегите ви....малко тендензиозно сте почнали да пишетеееее, а бяхте добри. Този човек единствено попита за офшорките на Плевнелиев и сега всички го мразят. Но ние народа НЕ!

104

д-р Смок

преди 10 години

Като оставим на страна политическите аспекти на мен лично ми е много интересно на какъв материал е Волен Сидеров. Определено е някаква дизайнерска дрога, чието действие продължава повече от няколко дни. Сигурен съм, че ако продължава по този начин да употребява такъв коктейл от медикаменти няма да продължи дълго живота си извън психиатрията.

103

Killuminati

преди 10 години

леле наистина безумен поглед

102

анонимен111

преди 10 години

До СпонгиТи пиян виждал ли си го? И кои беззащитни хора е бил? Бойко също ходи с оръжие, не чувам нито дума по темата. Държи се арогантно с хората, които се държат по същия начин с него, говори истината за колонизирането на държавата ни, за офшорните сметки на плевела и е неудобен. Лъжите идват от теб, не от него, чул си някакви твърдения и ги сервираш тук като достоверни факти.

101

от Онтарио

преди 10 години

Добре,че е Волен(не,че го харесвам) да ръчка с шиш герберастите,че нещо взеха нещо да се взимат мн.насериозно и да мислят пак за власт вместо да бъдат разследвани. За ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА се е борил Апостола,а не за мутро-олигархичната *** каквато е България днес

100

Майничка

преди 10 години

Единствената сериозна грешка на ВСИЧКИ медии (печатни, интернет и телевизионни) е, че обръщат внимание на тоя ненормалник! Спрете да му отразявате простотиите и изобщо да го споменавате да видите как веднага ще запее друга песен!

99

hasan aga

преди 10 години

До tsega li razbrahte che tozi bolen dolen gey e predatel zasto go podkrepyate vidyahte kak predade bulgasristan v risete na Dugan vidyahte Mestan kak go naeba pred seliya svyat bulgarite izlagate se s tozi psihopat vzimayte mu imuniteta vednaga toy e neadekvaten nasajda omraza mejdu bulgari i tursi

98

SKYBET

преди 10 години

tova tursko meshe , triabva vednaga da se mahne ot parlamenta

97

Shop

преди 10 години

Нямахте достатъчно акъл да разпознаете истински десния човек и Българин - д-р Бойко Борисов. Подведохте се по собственото си его и по пропаггандата на комунистите, че бил Пожарникар... Сега ще си сърбате попарата, поливайки я с горчиви сълзи. Онзи *** Лукарски вчера казал, че не е време сега за избори, защото СДС не било готово :))))

96

Деси

преди 10 години

Ах, добре, че ни светна. Ние досега бяхме в неведение, че журналистиката е комерсиализирана...